kızlar bılgisi olan varmı burayla ılgılı?
Ben 30 nisandan bu yana gidiyorum doktor şener bey ilgilendi ,tüm tahlillerim bitti heyete girdim Tüp bebek kararı vermişler dosya bölümündeki kız öyle söyledi reglime 10 gün kala aç gitmemi ve erken gitmemi söyledi detaylı bir açıklama yapılmıyor benim ilk denemem kalabalık bir hastane ,tavsiye üzerine gittim gelişmeleri yazarım.
ays73 sana dukan dıyetrını ıonerıyorum forumdada topıc var netten arastır uygula 5 kgden fazlasını verıceksın .
bende rapor geçen bi merkeze gitmeyi düşünüyorum ama raporum orada yapacağım diye ona göre düzenlendi şimdi onu nasıl alabilirim bu konuda bilgin varmı?
sanırım birinci hakkın yanmıştır tekrar rapor çıkarman lazım çünkü devlette 2 hakkın var,2. si için tekrar oraya git ve dış heyet raporu istiyorum de ona göre süründürmeye devam ederler zaten.rapor bölümündeki şişman kız tek tek söylüyo git bunu çektir getir sonra bunuda çektir getir bunu imzaya götür ,getirdiysen bunuda al çektir sonra...hiç bitmiyo isteği .iyi hoşta hepsini tek seferde söylesene dediğim zamanda burdakiler bunları tek seferde anlayacak kapasiteye sahip olmadığı için sırayla gönderiyorum demezmi ya sabır..git dr a şikayet ette benimde yerimi değiştirsinlerde bende burdan kurtulayıym demezmi yani herşeyi bilerek yapıyolar yıldırmak için terbiyesizler..ya neydi o kızın adı yaa...hatırlayınca onuda yazıcam..
ayy arkadaşım ne güzel yazmışsın ağzına sağlık benim anlatmak istediklerimi öyle güzel ifade etmişsinki orayla ilgili çok çok haklısın. bende 1 senedir gidiyorum başıma gelmeyen kalmadı daha tedaviye başlamadan bir sürü yanlışlıklar olumsuzluklar yapmışlar raporum ertelendi suçuda bana attılardaha ilaçlara bile geçemedim heralde geçmiyecem çünkü orda devam etmek istemiyorum sonucu olumlu olan kimseyi duymadım şimdiye kadar bencede hasta aradan çıkarmak için yapıyolar senin ne umutlarla gittiğin umurlarında mı ALLAH o iki personelide bildiği gibi yapsın[/Q
rapor süresi çıktıktan sonra üç gündür .rapordaki ilaçları 3 gün içinde almazsan yanar.ne kadar yazık yaaa bence sağlık bakanlığını aramalısın faydalanmadığın bir rapor hakkından düşmemeli uğraş derim şikayet et,ya çok acayip bi yer ezbere iş yapıyorlar herkez aynı tedaviyi görüyo mümkün değil o kadar hasta varki kesin dr unda kafası karışıyordur ben inanmıyorum orda birşeyler yolunda gitmiyor.bu iş çok ciddi bir ekip işi deneyen herkez şikayetini dile getirirse olaylar çözülür bunu lütfen ciddiye alın benim resmen 1 senem gitti
hah evet agzına sağlık özge...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?