Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye doğumevi tüp bebek ünitesi

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar, banada tupbebek yolu göründü sizden ricam öncelikle dualarınız, sonra süleymaniye doğum evi tüp bebek ünitesi hakkında bilgi. gideniniz varmı? tüm işlermler kendi bünyesindemi yapılıyor? en önemlisi hizmetten memmun oldunuzmu?CADIARZUCADIARZUCADIARZU

merhaba ben gidiyorum ama şu an dış heyet raporu diye düşünüyorum gidenler çok memnun deneyenler çok inşallah hayırlısı olur yalnız çok sıra olduğunu duydum 2009 mayısa gün veriyorlarmış eğer o kadar bekletmezlerse ordada yaptırabilirim

Canım benim öncelikle dualarımız seninle....Ben bütün tahlillerimi süleymaniyede yaptırdım ordanda dış heyet raporu aldım tüp bebeği özelde yaptırdım.....

Canım benim öncelikle dualarımız seninle....Ben bütün tahlillerimi süleymaniyede yaptırdım ordanda dış heyet raporu aldım tüp bebeği özelde yaptırdım.....

merhaba canım size ne gibi avantajı oldu ne kadar ödeme yaptınız acaba

sakın arkadaşlar orayı asla tavsıye etmem bnde ılk denememı orda yaptırdım ama ben o zamnlar orda suha sönmez vardı oranın hem başhekımydı hmde tupbebek tedavısının başında o gelıyodu oyuzden sıra olayı olmuyodu ama sonuc negatıf dış gbelık tabı bu kısmet işi ama genel olarak cok fzla sonrya gunverıyolar vede fzla ılgılenmıyolar bnce başka yere gıdın orayı asla tavsıye etmm ora cok yogun oldugu için( ama bu yogunluk iyi oldugundan degıl ucuz oldugndan) tavsıye etmm bn sımdı amerıcan hastanesne gıtcem bakalım orası cok iyi başarı oranıda cok yuksek

gazete haberlerinde spermleri buzdolabında sakladıkları haberi çıkmıştı ortam o kadar kötüymüş ki sonra bunlar haber olunca çeki düzen vermişler ama insan güvenemiyor çok hasta var yogun hata payı yüksek ama sizin kararınız gitmek isteyen gider ben memorialde yaptırdım olmadı

evt haklıısn canım bnde gaztet haberlernı sonrdan okudum tabı ozamn coktan transfer işlemım olmustu daha sonra gıtmedım ama gıdecek olan arkdaslra asla tavsıye etmm

slm bende tüpbebek yaptırdım süleymaniyede süha sönmez yapmıştı ama sadece tıpansveri yumurta toplama işini yaptırdım gerisini özelde yaptırdım

eşim bir arkadaşını gönderdi iki aysonra aldı heyetraporunu oda özelde muane oluyor dokdoru da süha

benim tüpbebekten bir oğlum oldu veçokmutluyum inşallah bütün çocuk isteyenlerin olur işallah seninde tutar

toktorsorarsan kimegideğimdiye bence süha sönmezderi niyedersen 2007 senesinde doğum yaptım süleymaniyede inanılmaz gebe sayısıvardı yüzde ellilerevarıyordu

amacanım tüpbebekte sipermi saklamıyorlarki yumurta toplama ya gidince eşinden aldıktan sonra hemen emriyohaline getiriyorlar

zaten tıransver yapılırken emriyoyu nerden çıkardıklarını görüyorsun şahsen ben gördüm bence dediğingibi olduğunu zandeetmiyorum

bende tavsiye etmeyenlerdenim zaten para alıyorlar üzerine verdiğim kadardaha eklerim başka özel bir hastanede yaptırırım...

slm arkadaşlar bana bu hast aşılama yapılacak kendi isteğim değil rapor için gitmiştim bilinmeyen infertilite dendi daha öncede aşılamam olmadığı için mecburen denencek özele gitme imkanımda yok napcam şimdi zaten umutsuzdum şimdi hiç umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…