Sultan Kanal D

Ben de şiveyi çok itici buldum,nurgül yeşilçayı da sevmiyorum nedense

Nurgül Yeşilçay'a şiveyi yakıştıramayan bi ben miyim :53:
Müthiş itici duruyor :35:

ben de burayı okurken düşünmüştüm herhalde bi benim nurgül yeşilçay'ın şivesini beğenmeyen diye.olmamış bence de yaa...bi de her reklam arasında fragmanı görmekten gına geldi artık.daha başlamadan bıktıracaklar bu gidişle...

aynen ya banada çok basit geldi :25: hele şiveyi hiç yapamamış :50:

$d78_83ecc.webp $eaf_f0d56.webp $f2c_cb35f.webp

Benzerliğe bakın; Yalnız tek bi kişi, Örgülü saç, Kırmızı benzer model bir elbise ve elinde ki mavi fular..

$13.webp $15.webp $16.webp

Son düzenleme:
aynısını ben de dün eşime söyledim valla.bi fatmagül daha geliyo diye:9::9:

Fatmagül başlarda masum, çocuksu bi roldeydi. Bu kadın yapmacık, bilmiş ve asi gibi tavırları hiç o tarz (kıyafet) yakışmamış ama hadi hayırlısı :18:
ayrıca 15 sene bekleyen bi insanoğlu inanın ki yok şu devirde :27: hemde fransada ki (çocuk peydahlayan) bi herifi beklemek :52:

dizideki :49:anne rolleri güzel gibi:31:

şive hakkaten kötü,zaten asmalı konaktan sonraki dizide nurgülden iyice soğumuştum..
cem özer ve hande ataiziyle oynadığı garipler garibi dizi vardı ya, onda işte..:22:
şivenin yapmacıklığı beter etmese barii..:ssz:

çok sinir bozucu ve çok itici o ne kalın bir ses , ne iğrenç bir tonlama, şiveyide mahvetmiş.

Nurgül Yeşilçay'ın Asmalı Konak'tan sonra çok tutan bi dizisini hatırlayamıyorum zaten
Dizi belki güzel olur bilemem ama ben bu yapay şiveye dayanamam şahsen
Bünyem kaldırmaz

her reklamda sultanı görmekten gına geldi:53::53::53:

banada canım ayrıca boşuna okadar reklam yapıyorlar tutmayacak bu dizi:19::19::19: çünkü başalama zamanı kötü yaz geliyor diziler tatile giriyor tv fazla izlenmiyor . her kes biyerlere gidecek ben şahsen güzel havada eve tıkılıp tv izlerken sıkılıyorum :50::50::50:

dizi henüz başlamadan reklamlarından gına geldi. one iticilik öyle. hiç yakışmamış bu role bence.

Sive berbat olmus yaa, ayrica bu devirde koydeki kizlar en az sehirdekiler kadar sey biliyolar,
acaip cahil rolu oynuyor yaa. Fazla begenmedim diziyi..

AY bide kadin basina hotelde kaliyoda,
kiz ogrenci evi tutalim beraber derken olurmu oyle,
tefe koyarlar demesi baya sacma olmus :1:

Son düzenleme:
Back
X