sultan papağanı olanlar ??

ah canım cok tatlı benım kızım ın sarısnı alısmadıgı ıcın butun olanlar benım kızım carpmaz alıskın malum ya ben onu cok sevıyorum cıkarıyorum hergun dısarda ozgur kız anlıycagın bıraz batırıyo temızlıyorum yapıyo yerlere malum

baktıgı benım cıkmıs benı gardolap ustlerınden gozetlıyo butun yaz camlarım acıktı hıc kacmıyo benım kızım alıstımı super dısarı bakıp kafasını ıcerıye ceker

Eklentiler

• $Görüntü061.webp
    22 KB · Görüntüleme: 137
oyy cok tatlı ben bunu ilk görunce pet shopta dedım aaa sacları havaya kalkık jölelemş cok yakşkslı bıse yahuu

kızlar, bende de var 2 tane. sultanlar için çok çalıştım, Sultan Papağanı Sitesi adlı sitesini sözlümle birlikte kurduk onlara hizmet etmek için. sizlerde de çok yaşlılar varmış, çok sevindim. benimkiler de yaşasın 18 yıl, bakarım bıkmadan. oraya da beklerim.

darıca faruk yalçın hayvanlar aleminde çalışıyorum, burada da sultanlarımız var, fotoları:

Son düzenleyen: Moderatör:
minenes hosgeldın sız anlıyor musunuz cınsıyetını yasını yaı benım kızım 4 yıldır bende resmını eklıyorum bır bak kac yasındadır ben kız dıye bılıyorum sız bır bakın bu arada bakım ıcın neler onerıyorsunuz?

Eklentiler

• $glitterfy-flpbk0162534454434.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 143

kızınız bir erkek

verdiğim linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. sultanlarda cinsiyet tahmini genelde kolaydır. yaş için verdiğiniz fotoğraftan tahmin yapamayacağım.

kızınız bir erkek

verdiğim linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. sultanlarda cinsiyet tahmini genelde kolaydır. yaş için verdiğiniz fotoğraftan tahmin yapamayacağım.

erkek yanı oyle mı kesın anladınız mı yasını nasıl ogrenebılırım acaba
uzuldum sımdı kac yıldır kız dedıler kızım dıyordum psıkolojısı bozuldu desenıze

verdiğim linkte de okuyabilirsiniz, gri renkli olanların yüzü sarı ise kesin erkektir. yaşını öğrenmek için gagasının, ayaklarının ve başının ayrıntılı net fotoğraflarını, bir de tüm vucüdunu mümkünse sakinken yani korkmamışken fotoğraflamanız lazım. kararı biraz gözlem biraz da belli bilgilere göre veriyoruz.

slm arkadaşlar...
bana yardım edin lütfen...
birkaç gün sonra 2 aylık bir tatile çıkıcaz...ama oğlum hüsnüyü bırakabileceğim daha doğrusu ona bakabilecek kimse yok...
hayvan barınağı,oteli yada pansiyonu vs...bileniniz varmı...
acil.....

ben tatıle bıle yanımda goturuyorum arabada ustunu ortuyorum sallanmasın dıye tutunca elımı tutuyo ev tutmustuk bız plajda o evde takıldı

yurtdışına tatile gidiyoruz...türkiyede biryere gitsek ben de alırdım oğlumu yanıma...birde küçük bebeğim var bir sürüde eşyamız...oğluma hiç kıyamıyorum ama bırakmak zorundayım malesef...

cok uzuldum bende papağınımı cocugum gıbı sevıyorum anlıyorum
komsu bır arkadas falan yok mu ama lazım odugu zaman kımse olmaz oda var evım pıslenır derler
cok kucuk yolculuk ıcın kafesler var yanınıza alsanız olmaz mı orda buyuk bır kafese koyarsanız yada bır odada cıkar ucar

kayınbiraderim bakarım dedi saolsun...benimde içim rahatladı...kaç gecedir uykularım kaçıyodu vallahi...kendiside daha önce birsürü papağan besledi işi biliyor yani...oğlumu emin ellere bırakıp gidicem...

bende eylül gibi almıştım. Ogün bugün bizimle:) adı düdük. Düdük ismini verdim çünkü bazen çok fazla bağırıyor. Ele henüz alıştıramadım. Ama masaya konar bizim bulunduğumuz odaya gelir. En sevdiği şey simitin susamlaridir. Bayılır onu yemeğe:)

benımde kızım var 1 yasında adı HÜRREM:) aynı hurrem gıbı zaten ama daha alısamadı bıze ne zaman alısır acaba bıde nasıl konusmayıogretıcem bılmıyorum

sultan papaganı olana varsa burda konusurz ne dersınız??

Yaklaşık iki buçuk yıldır bende besliyorum sultan papağını. İlk önce erkek sultan aldık. Agresifleşmeye eş isteğini belli etmeye başlayınca yanına eş aldık. İlk zamanlar pek anlaşamadılar ama şimdi ayıramıyorum bile. Birini elime alınca diğeri bağırıyo o derece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada erkek olan yani sarılı ismi düdük. Dişisinin ismide peri😊

Cok tatlilar benim sirinem oldu cok uzuldum agladim cocugum gibi olmustu sanki..opucuk vermeyi ogretmistim ben opucuk verdikce oda gagasiyla cik cik ses cikartiyordu..salataligi cok severdi ne zaman yesem aklima gelir..babacik babisko derdim bir bktim ogrendi kiyamam hayvan sevgim cok. fazla ceyranda birakmayin arada bir ilik suyla sprey banyolari..benim sultan sokakta bulunmus bir tanidik almis balkona atmisti ondan almistim kizmistim bakmsz kalmisti

Ayy cnmmm. Başınız sağolsun. Üzüldüm doğrusu. Evde hayvan beslemek güzel bi duygu. Kişin seyrek banyo yaptırıyorum. Yazın iki günde üç günde bir. Sıvısaç kremi şişesi vardı içindeki ürün bitince bi güzel temizledim su ve çok azıcık elma sirkesi damlattım içine. İki üç fıs yetiyor. Erkek olanı pek sevdirmez kendini parmağımda durur sadece. Dişisi daha sokulgan. Parmağıma gelir. Arada kafasını kaşıtyor

Ellerini asagida tutup parmagini oynatirsan hemen gelir kasi basimi diye cok akilliar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…