minenes hosgeldın sız anlıyor musunuz cınsıyetını yasını yaı benım kızım 4 yıldır bende resmını eklıyorum bır bak kac yasındadır ben kız dıye bılıyorum sız bır bakın bu arada bakım ıcın neler onerıyorsunuz?
kızınız bir erkek
verdiğim linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. sultanlarda cinsiyet tahmini genelde kolaydır. yaş için verdiğiniz fotoğraftan tahmin yapamayacağım.
yurtdışına tatile gidiyoruz...türkiyede biryere gitsek ben de alırdım oğlumu yanıma...birde küçük bebeğim var bir sürüde eşyamız...oğluma hiç kıyamıyorum ama bırakmak zorundayım malesef...
sultan papaganı olana varsa burda konusurz ne dersınız??
Cok tatlilar benim sirinem oldu cok uzuldum agladim cocugum gibi olmustu sanki..opucuk vermeyi ogretmistim ben opucuk verdikce oda gagasiyla cik cik ses cikartiyordu..salataligi cok severdi ne zaman yesem aklima gelir..babacik babisko derdim bir bktim ogrendi kiyamam hayvan sevgim cok. fazla ceyranda birakmayin arada bir ilik suyla sprey banyolari..benim sultan sokakta bulunmus bir tanidik almis balkona atmisti ondan almistim kizmistim bakmsz kalmisti
Ayy cnmmm. Başınız sağolsun. Üzüldüm doğrusu. Evde hayvan beslemek güzel bi duygu. Kişin seyrek banyo yaptırıyorum. Yazın iki günde üç günde bir. Sıvısaç kremi şişesi vardı içindeki ürün bitince bi güzel temizledim su ve çok azıcık elma sirkesi damlattım içine. İki üç fıs yetiyor. Erkek olanı pek sevdirmez kendini parmağımda durur sadece. Dişisi daha sokulgan. Parmağıma gelir. Arada kafasını kaşıtyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?