sultan papağanı olanlar ??

Ben cok uzun sure baktim ondandir..Ayrica hep kafeste kalmak istemezler elimi kapiya goturur goturmez ac der gibi olur heecanlanirdi..el parmaklarini piyano calar gibi kimildat bir sag bir sola sonra birde sarki uydurdum nay na nay nay nay nay nay nom ninni gibi dusun nasil ayaklariyka tempo tutarsin ya oda kafeste sopasinda sag sol gidip gelirdi..ceyranda birakma onlari olduren o hassas lar

Biri bana yardim etsin lutfennnnnnnnnn;((( bi kac gun once aldim minigi ilk gun otuyordu falan son iki gundur otmesi kesildi we parmagimi uzattigim gibi isirmaya yelteniyor. Acaba beni sevmedi mi henuz erken ama ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunu:;;;((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bizimkilerde öyle. Arada dişarı salmazsam çığlık atıyorlar. Çığlık bitmiyo. Kapısını açıncaya kadar devam😊

Evet bizimkilerde öyle. Arada dişarı salmazsam çığlık atıyorlar. Çığlık bitmiyo. Kapısını açıncaya kadar devam😊

Ya bnm sultanim disi aldigim yer inatla disi sultan konusur diyor ama bircok kisi konusmaz diyor Allah askiniza su disi sultan konusr mu konusmaz mi biri bna cewap wersin(;

Dişi sultanlar konuşmuyor canım. Tek tip öterler. Gerçi bizim erkek sultan da konuşmuyor. Dişi sultanlar daha cana yakın oluyor.

Dişi sultanlar konuşmuyor canım. Tek tip öterler. Gerçi bizim erkek sultan da konuşmuyor. Dişi sultanlar daha cana yakın oluyor.

Aldigim yere soyledm hayr konusuyor diyor inatla ya(( bi de son iki gindur cok kasiniyor normal mi kasntsi yada sikintisi warsa nasl anlrim???

Aldigim yere soyledm hayr konusuyor diyor inatla ya(( bi de son iki gindur cok kasiniyor normal mi kasntsi yada sikintisi warsa nasl anlrim???

Adam kuşlardan habersiz demekki yada elindekini satmanın derdinde olabilir. Kaşınma derken nasıl bir kaşınma cnm ? Bizimkilerde arada kaşınıyo ama kısa 2-3 saniyelik birşey. Banyosunu yaptırıyormusun cnm arada ondan da kaşınıyor olabilir. Kuşların cildi çünkü kurudur. Arada bir iki fıs hayvanı rahatlatacaktır.

Yani bi noktayi kasiyip baska yere geciyor bu alt kanadini kuyrugunu iste gaga arasina alip bastan sona agznda gezdrip kasiyor yani anlayamadim

Sultanlar kendilerini gün içinde sürekli temizler belki öyle birşey olabilirmi? Ne olduğunu anlamak için soruyorum cnm.

Yani böyle tek tek tüylerini ağzından geçirmeler kendini kabartıp silkinme gibi mi

Sultanlar kendilerini gün içinde sürekli temizler belki öyle birşey olabilirmi? Ne olduğunu anlamak için soruyorum cnm.

Bnde bir cok yerde okudum arastrdim normalmis tulune baktim bisey yok ama emin olmak istiyorum iste

Yani böyle tek tek tüylerini ağzından geçirmeler kendini kabartıp silkinme gibi mi

Ewt aynen kabartio ozellikle arkadaki kanatlari agzndan gecirio dedigin gibi yani

Ewt aynen kabartio ozellikle arkadaki kanatlari agzndan gecirio dedigin gibi yani

O zaman öyleyse korkulacak birşey yok demektir. Bizimkilerde çok yaparlar. Arada banyosunu ihmal etme onlar için yeterli. Hem kuşun rahatlar. Hemde ortalığa fazla kuşun kendi tozu az çıkar

Avimec die bi ilac warms grnelde onu kullanin diolar ama eger minigim hasta deilse durduk yere neden kimyasal kullanm ki;(

Ayyyyy gercktn mi biseyi yok dunden beri stres oldum gorenlerde bitlnmis dedi aglcaktm nerdeyse;(((

Avimec die bi ilac warms grnelde onu kullanin diolar ama eger minigim hasta deilse durduk yere neden kimyasal kullanm ki;(

Ben internetten araştırmıştım. Püskürtme yapabileceğin şişeye ılık su çok az bişeyde elma sirkesi. Ben öyle banyosunu yaptırıyorum.

Ayyyyy gercktn mi biseyi yok dunden beri stres oldum gorenlerde bitlnmis dedi aglcaktm nerdeyse;(((

Yani anlattığına göre birşey Yok. Tarif ettiğin normal günlük temizliğe benziyor cnm.

Ama emin olmak istersen veterinere yada bilen birine danış. Bizimkilerde çünkü bitlenme durumu olmadı. Bitlenince nasıl olurlar bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…