Ellerini asagida tutup parmagini oynatirsan hemen gelir kasi basimi diyecok akilliar
Ben cok uzun sure baktim ondandir..Ayrica hep kafeste kalmak istemezler elimi kapiya goturur goturmez ac der gibi olur heecanlanirdi..el parmaklarini piyano calar gibi kimildat bir sag bir sola sonra birde sarki uydurdum nay na nay nay nay nay nay nom ninni gibi dusun nasil ayaklariyka tempo tutarsin ya oda kafeste sopasinda sag sol gidip gelirdi..ceyranda birakma onlari olduren o hassas lar
Evet bizimkilerde öyle. Arada dişarı salmazsam çığlık atıyorlar. Çığlık bitmiyo. Kapısını açıncaya kadar devam😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bnm sultanim disi aldigim yer inatla disi sultan konusur diyor ama bircok kisi konusmaz diyor Allah askiniza su disi sultan konusr mu konusmaz mi biri bna cewap wersin(;
Dişi sultanlar konuşmuyor canım. Tek tip öterler. Gerçi bizim erkek sultan da konuşmuyor. Dişi sultanlar daha cana yakın oluyor.
Aldigim yere soyledm hayr konusuyor diyor inatla ya(( bi de son iki gindur cok kasiniyor normal mi kasntsi yada sikintisi warsa nasl anlrim???
Adam kuşlardan habersiz demekki yada elindekini satmanın derdinde olabilir. Kaşınma derken nasıl bir kaşınma cnm ? Bizimkilerde arada kaşınıyo ama kısa 2-3 saniyelik birşey. Banyosunu yaptırıyormusun cnm arada ondan da kaşınıyor olabilir. Kuşların cildi çünkü kurudur. Arada bir iki fıs hayvanı rahatlatacaktır.
Dun yaptik banyo ,, yok iki uc saniyelk deil kasintisi uzun sureli yani bu yeri iji uc saniye kasiyip baska yeri kasio surekli ayni yeri kasimiyor sadece bitlndimi die korkuyorum belji de daha kucuk tuy falan cikariodr dokuyordur
Yani bi noktayi kasiyip baska yere geciyor bu alt kanadini kuyrugunu iste gaga arasina alip bastan sona agznda gezdrip kasiyor yani anlayamadim
Sultanlar kendilerini gün içinde sürekli temizler belki öyle birşey olabilirmi? Ne olduğunu anlamak için soruyorum cnm.
Yani böyle tek tek tüylerini ağzından geçirmeler kendini kabartıp silkinme gibi mi
Ewt aynen kabartio ozellikle arkadaki kanatlari agzndan gecirio dedigin gibi yani
Ewt aynen kabartio ozellikle arkadaki kanatlari agzndan gecirio dedigin gibi yani
O zaman öyleyse korkulacak birşey yok demektir. Bizimkilerde çok yaparlar. Arada banyosunu ihmal etme onlar için yeterli. Hem kuşun rahatlar. Hemde ortalığa fazla kuşun kendi tozu az çıkar
Avimec die bi ilac warms grnelde onu kullanin diolar ama eger minigim hasta deilse durduk yere neden kimyasal kullanm ki;(
Ayyyyy gercktn mi biseyi yok dunden beri stres oldum gorenlerde bitlnmis dedi aglcaktm nerdeyse;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?