Ben internetten araştırmıştım. Püskürtme yapabileceğin şişeye ılık su çok az bişeyde elma sirkesi. Ben öyle banyosunu yaptırıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama emin olmak istersen veterinere yada bilen birine danış. Bizimkilerde çünkü bitlenme durumu olmadı. Bitlenince nasıl olurlar bilemedim.
Yani anlttklrm disinda bisey yok aslnda insanlrn yorumlri uzdu bni cok meraklilar haywanlri hasta etmeye,, baska ilac faln kullaniyormusn
İnsanlar bilip bilmeden pek meraklı yorum yapmaya. Arada suyuna konan vitamin var ondan kullanıyorum. Onun haricinde ilaç kullanmadım şimdiye kadar.
Bnmde kullnmya niyetm yok ta nedense insanlr surekli kimyasal taraftari
Doğal yöntemler varken gerek yok. Kuşunun bulunduğu yer ceyran yapacak bir yerde olmazsa kolay kolay hasta olmuyorlar maşaallah
Bnde oyle diorm da yok ilac kullan yok witamn yok kokar akar diolr senn dedklern su serpti yuregime zaten su an kasinmiosirkede doktm suya
Onlar ara ara kaşınıyo. Alsında kaşınma değil temizik onlar için😊 hatta dişi almakla daha iyi yapmışsın cnm. Dişiler daha sessiz erkleklerine göre. Yani bizim erkek sultana göre yazıyorum aslında. Yazın sabahın 7-8 gibi başlıyo. Bağırıyo. Üstünü açıyorum salona koyuyorum. O zaman biraz susuyo beyefendi😊
Bizimki gayet sakinzifiri karanlk we ortuden korkuyor zaten pek otme olayida yok )) hala bna da alisabilmis deil
Dişiler biraz ürkek oluyor. Alışması biraz zaman alıyor. Evet sesi nadir çıkar.
Cewaplar icin cok tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?