Osmanlı bizim özümüzmüHayırlısı bakalım birde burdan nasıl olacak eğitim.Umulur ki iyi olsun inşallah birşeyler düzelir.Denemedik birşey bırakılmadı.Belki öze dönmek bir nebze nefes aldırır.Her yol bir umutla başlanıyor.Allah sonumuzu hayır etsin.. Şu eğitim düzelsin..
Osmanlı Hanedanı'nı şimdiki soyundan gelenler bunlar.Bu zamanın insanları yani.Osmanlı bizim özümüzmüosmanlı torunları resimdekiler
içim bir tuhaf olduOsmanlı bizim özümüzmüosmanlı torunları resimdekiler
içim bir tuhaf oldu
bize pek benzemiyorlar..onlara Osmanlıca öğrenme dayatması yapılmışmıdır acaba..bizden daha ferah şartlarda yaşadıkları kesin bak:)içim bir tuhaf oldu
saray unutulmaz yaşanırda Erdoğan padişahın sülalesine mensup olman gerek:)sarayı unuttuk hııı hııı
Toprak satışı ve taht ile ilgili hikayelerden ötürü siyonistlerin sevmediğini söylemişsiniz sanırım. Ben sevip sevmeme meselelerinin üst düzeyde ideolojiler ve geçmişin kinini tutmaktan ziyade çıkarlarla daha ilgili olduğunu düşünüyorum :)
aynen bize benziyorlar onlarda yozlaşmışlar diyecemde olay patlayacak.bize pek benzemiyorlar..onlara Osmanlıca öğrenme dayatması yapılmışmıdır acaba..bizden daha ferah şartlarda yaşadıkları kesin bak:)
onlar yabacı gibi geldi bana,çok şükür dinimize göre yaşıyoruz..dejenerasyon fazla yok bizde..3 ..5 hurma yiyen peygaberin ümmetiyiz deyip,lüx içinde yaşamıyoruz..gelirin nerden geldiğini söyleyemeyeceyimiz servette yapmadık..aynen bize benziyorlar onlarda yozlaşmışlar diyecemde olay patlayacak.Seninle tartışmayı seviyorum ben ikimizde çok güzel farklı yerlerden bakıyoruz olaylara şu anda.Ama burdan olmuyor işte buradan pc başından olmuyor.
mesela oğlumun saçını Amerikan kestirmiyorum..subay traşı olur..başka bayraklı yada amlemli kurukafa desnli vs..kıyafetler giydirmem..yediğimi etrafta anlatmam..vs..belki bir anlamı yoktur ama kendimce birşeyler yapıyorum işte..aynen bize benziyorlar onlarda yozlaşmışlar diyecemde olay patlayacak.Seninle tartışmayı seviyorum ben ikimizde çok güzel farklı yerlerden bakıyoruz olaylara şu anda.Ama burdan olmuyor işte buradan pc başından olmuyor.
küçük gibi görünür bunlar ama etkisi büyüktür.Temeli sağlamlaştırır aslında bu davranışlar haya etmenin,saygılı olmanın,empati yapmanın.Büyük ve gayet anlamlı bence bu yaptıklarınız.Ayrıca bizde böyle büyüdük çok şükür ayıbın ne olduğunu bilerek,saygının ne olduğunu bilerek..mesela oğlumun saçını Amerikan kestirmiyorum..subay traşı olur..başka bayraklı yada amlemli kurukafa desnli vs..kıyafetler giydirmem..yediğimi etrafta anlatmam..vs..belki bir anlamı yoktur ama kendimce birşeyler yapıyorum işte..
sende yaz ps başından bende birşeyler öğrenirim fikir alışverişi olur..ben RTEnin yaptıklarından değil..herşeyin başına Müslüman islam diye diye yapmasına karşıyım..o da sıradan bir sağ partili bana göre..Müslümanım önderim dediğin zaman hata yapma şansın azalır örnek olman gerekir..bak yedi sülalesini yüksek mertebelere getirmiş..hemde 2 yıllık okulu bitireni bile..dahası kpssyi kazanamadığı halde85 akpli akrabassını atamışlar..böyle olunca Müslümanız diye bağırmayacaksın..kul hakkına giriyorsun çünki..asgari ücret ve emekliye yapılan zam 30 ar tl bir kilo et 40 küsür..yazık bu halka cahil diye kandırıyorlar..aynen bize benziyorlar onlarda yozlaşmışlar diyecemde olay patlayacak.Seninle tartışmayı seviyorum ben ikimizde çok güzel farklı yerlerden bakıyoruz olaylara şu anda.Ama burdan olmuyor işte buradan pc başından olmuyor.
benim devletçilik olayına karşı kafam karışık açıkça,37 yaşımda olduğumdan pek çok parti dönemini tanıdım..okul yaşamım kötüydü..ilk gittiğim ilkokul sobalıydı..öğretmenimiz öğrencileri sıradayağına çekerdi..küçük gibi görünür bunlar ama etkisi büyüktür.Temeli sağlamlaştırır aslında bu davranışlar haya etmenin,saygılı olmanın,empati yapmanın.Büyük ve gayet anlamlı bence bu yaptıklarınız.Ayrıca bizde böyle büyüdük çok şükür ayıbın ne olduğunu bilerek,saygının ne olduğunu bilerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?