- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Müslümanın lüxle işi olmaz maalesef..olanda zaafına yenik düşmüştür..boş yere kendi egosunu tatmin etmesin Müslümanım diye..baktılar hırsızlık bunlarda lüks merakı bunlarda müslüman olduklarını kimseye yediremiyolar şimdide osmanlıya sardı. dizi gibi merakla bekliyorum daha neler çıkıcak diye
arkadasım yanlışın var bildiğim kadarıyla 2. osmanlı padişahı orhan gaziden itibaren hep yabancı eşleri olmuştur. osmanlı hanedanlığı kendini en bastan asimile etmiştir aklıma gelenler maria hatun ve thedoras(adını yanlış yazmıs olabilirim) hatun gibi bir sürü örnek var. halk olarak da asimile olmuştur maalesef.Osmanlı zaten son dönemlerde bozuldu,geriye kalanlarda sürgün edildi
kimisi asimile olmuştur,yabancılarla evlendiler
bizi son Osmanlı temsil edemez zaten !
Osmanlı demek illa aynı kandan olacak değil
onun düşüncelerini,kültürünü benimsemek ve sevmektir.
sarayda kadınların kapalı olduğu söylenir
son dönemlerde zaten kadınlar açıkmış.
bunu daha evvelde konuştuk burda,kadınlar yabancı biliyorum zatenarkadasım yanlışın var bildiğim kadarıyla 2. osmanlı padişahı orhan gaziden itibaren hep yabancı eşleri olmuştur. osmanlı hanedanlığı kendini en bastan asimile etmiştir aklıma gelenler maria hatun ve thedoras(adını yanlış yazmıs olabilirim) hatun gibi bir sürü örnek var. halk olarak da asimile olmuştur maalesef.
Osmanlı torunları mirasçı olduklarını kanıtlayıp çocuklarına en kaliteli eğtimi sunma çabasındayken şu an kullanılmayan bir dile ilgimiz bile yoksa öğretmeye dayatmaktaki amaç ne olabilir merak ediyorum..gündem yaratmakmı acaba?arkadasım yanlışın var bildiğim kadarıyla 2. osmanlı padişahı orhan gaziden itibaren hep yabancı eşleri olmuştur. osmanlı hanedanlığı kendini en bastan asimile etmiştir aklıma gelenler maria hatun ve thedoras(adını yanlış yazmıs olabilirim) hatun gibi bir sürü örnek var. halk olarak da asimile olmuştur maalesef.
Osmanlı torunları mirasçı olduklarını kanıtlayıp çocuklarına en kaliteli eğtimi sunma çabasındayken şu an kullanılmayan bir dile ilgimiz bile yoksa öğretmeye dayatmaktaki amaç ne olabilir merak ediyorum..gündem yaratmakmı acaba?
medeni kanunun olmadığı hiçbir ülkede yaşamak istemezdim ne geçmiş ne gelecekte,aşk filozofu arkadaşın suudi arabistandaki yaşamını anlatmasından sonra balkonumda otururken bile şükrediyorum..kadın pencereden bakamıyormuş..kafesteki kuş gibi..Buna özlem diyoruz hayatım,gündem 2.planda artık..
medeni kanunun olmadığı hiçbir ülkede yaşamak istemezdim ne geçmiş ne gelecekte,aşk filozofu arkadaşın suudi arabistandaki yaşamını anlatmasından sonra balkonumda otururken bile şükrediyorum..kadın pencereden bakamıyormuş..kafesteki kuş gibi..
Bende tam neden Fatih Sultan Mehmet değil diye sormaya geldiydim.Hanımlar,
birde padişahlara saydırmaya başlamayın lütfen.
Ama şunu da yazayım, Osman Gazi, Orhan Gazi, 1. Murat, Yıldırım Bayezıd veya Sarı Selim değilde Abdulhamit?
Hanımlar,
Ama şunu da yazayım, Osman Gazi, Orhan Gazi, 1. Murat, Yıldırım Bayezıd veya Sarı Selim değilde Abdulhamit?
Hanımlar,
Bende tam neden Fatih Sultan Mehmet değil diye sormaya geldiydim.
Cevap veren olur mu aceba
Hanımlar,
Bende tam neden Fatih Sultan Mehmet değil diye sormaya geldiydim.
Cevap veren olur mu aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?