Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

Ipek burada kimse eskiden daha iyi sartlarda geciniyorduk demiyor ki? Bu ulke hep koalisyon hukumetleri gördü. 12 yildir tek basina iktidar olup her zaman dini sahsiyetlerden ornek verip hak yememekten vs bahseden, ona gore yasadigini ima eden insanların, birilerinin zenginlogine zenginlik katip birilerini daha da fakirlestirmesini aklım almıyor. Bari dinden imandan bahsetme de insanlar boyle sana karsi nefret dolmasın.

Yani mesela eskiden de fakirdik ama kimse milyarlarca lira verip saray ucak almamis kimse de buna alkis tutmamisti

bak arkadaş dinci partiyiz deyip yolsuzluk haksızlık.kayırma yapılması diyorum sen ne diyorsun?

kayınvalidemde 4 çocuk okutmuş aynı şekildeşu anki maaşlarla okutamayacağı kesin..
akp parti sözcüsü fakirin kömürünü zenginmi çıkarsın diyor ne diyorsun?
Ona bakarsan benim babam da tek memur maaşıyla 4 tane çocuk okuttu. Hep de şehir dışında okuduk..

Şimdi insanların çıtası yüksek, hayat pahalı. Kaldı ki önceden Almanya’nın taşı toprağı altınmış, şimdi nasıl canım orası?. Adam asgari ücretle çalışıyor cebinde benden iyi telefon var. Sonra para yok edebiyatı yapıyor. Gerçekten fabrika ortamları görmeni isterdim bunları konuşmadan önce. Tüm dünyada nüfus artıyor buna bağlı sorunlar artmaz mı?

Millet de üretsin azcık bir zahmet. Elin gavuru Ay’a çıkıyor. Maalesef lafla peynir gemisi bir tek burada yürüyor.

Demiş ya 30 tl zam yapıldı asgari ücrete diye. Ona binaen yazdım.

Kendin diyorsun ya devletteydi diye. özelin hali içler acısı.Devlette ne maaşlar var biliyor musun sen?
devletteki maaşlar yüksek diye atadılar yakinlerini herhalde akp li vekiller..

halk üretken ipek 1500 tllik işe girmek için ünüversite bitirmek gerekiyor..üç çocuk yapın diyen benmiyim bu halka..gavura özenmeyin deyip çocuklarımı abd de benmi okuttum..filistinlihalkı öldüren israile benmi boykotu koyamadım..Bülent arınç dedi boykot yapamayız diye..

o zamanlarda sebze bakliyat fiyatları bu kadar yüksek değildi beğenmezdik bile..:)

ayrıca yerel bazda seçim kazananların partiye değil adamın iş yapabilme kapasitesine göre verildiğini burda anlatıp anlayan bulabilmekte ayrı bir tez konusu olur.şu da var akp ye oy verip chpli bir belediye iyi iş yaptığında sürekli saydıran görmedim.ama chp diğer partiler için iş yapıp yapmaması önemli değil belediye akpli olsun da nasıl olursa olsun hemen gömülmesi lazım şuçlanması lazım hemen iki gıdım yol yapınca "kimin parasını çaldı olması lazım"başka parti başındayken hakkı varsa ve onu inatla 5 senedir erteleyen şerefli olur da,hak yemek olmaz da. hakkını akp kazandığında hakkı ona verildiğinde alan kişinin "tabi alacaktım nasıl vermezmiş" demesi lazım.siz bu zihniyetle devam edin bütün puanlar akp nin olsun sonra bunlar nasıl kazanıyo bu kadar isyan eden varken diyin. kısır döngü eleştirilerinizle olduğunuz yerden bir adım ilerlemeyin.

üretsin diye hükümet doğudaki halkı teşvik kredisi verdi...onlara yaptırıp pazara sundu haklısın bedava elektirik çocuk başı maaşı somalide verdiler..:)

ne diyorsun şimdi islam partisiyiz ülkesiyiz deyipte zaıcık yolsuzluk yapmış çokmu öncekiler yapmadı sanki diyorsun:))

1500 tl maaşlık işe girmek için üni bitirmek üretken olmak değildir ki.
Gerek devlet gerekse özele bak insanlar ne üretiyor? Herkes mesai dolsun diye saat hatta dakika sayıyor. Hayatından memnun olan var mı?
Üretim bunun neresinde, para kazanmak tek gaye.

ücretler düşük değil kabahatli halk yani..senin düşüncen...

Millet de üretsin azcık bir zahmet ne demek? İnşaattan başka sektör mü bıraktılar? Önce kendi ceplerine sonra yandaş müteahhitlere kazandırmaktan başka bir teşvik mi var? Teknolojiye, argeye, bilime yatırım var da ben mi bilmiyorum? Teknoloji ve bilim alanında çalışmak isteyen insanlar yeterli kaynak ve destek bulamıyor, değer görmüyorlar haliyle yurt dışına yöneliyorlar. Eğitimli insan değer görmüyor özellikle yandaş da değilse tutunamıyor burada.

Yanlış anlama İpek ama hem nalına hem mıhına vuruyorsun :) Lütfen ben taraflı değilim gördüğüm yanlışları söylemeyeyim mi deme şu an yaptığın o değil çünkü.

Bu ve maymunlu mesajınız sonrası ben çok bilgili olduğunuza ikna oldum.

Hatta bu kadar yeter, daha fazla bilgi edinmeyin bence.

üretken olsaydı RTE asgari ücereti 1100 değil 1800 mü yapardı demek istedin anlayamadım

ücretler düşük değil kabahatli halk yani..senin düşüncen...
olay Müslümanlığa gelince arkadaşım Müslüman Müslümanın açığını kabahatini örtmez..örterse suça ortak olur..

Duka hep bir şeylerin altına sığınıyoruz. Bu ülke daha kendi arabasını üretemeyen bir ülke.
Dediğin kaynaklarda hem fikiriz ama öncesi de böyleydi Duka. Ben mi bu ülkede yaşamıyorum acaba? Olan kaynaklar mı kurudu yoksa? ben de devletin okullarında bilim yaptım merak etme.
Gerçekten de bir tarafta değilim. Bir tarafta olmak için illa her şeye yanlış ya da her şeye doğru mu demek lazım?
Muhalefet gibi her zaman karşı taraf kötü, hükümet gibi de bir tek kendileri iş yapıyor ve iyi gibi mi konuşmak lazım?
İnsanı zorla ittirmeyin kardeşim bir yöne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…