ben sadece gelir düşük insanları düşünüyorum ipek,cihangir,Nişantaşı ,taksimde,yaşayıp lafla sosyalist olanları değil..zaten öyle böyle bu günlere geldik..tok açın halinden anşlamaz..sağcı yada solcu olsun..yani şimdi elimizi vicdanımıza koyalım da konuşalım.
Cahil işi hem fikir miyiz? yessss sonuna kadar.
Geri kalan aydın kesim ne yapıyor peki?
Onlar ne kadar üretken? Akılları fikirleri sosyal medya olmuş.
Bunun diğerinden farkı ne ?
Birine yardım etmek için bence çok zengin olmaya gerek yok. Her zengin de bir değil tabi. Ben aspirini bile yazdıran cemiyetten insan gördüm. Bunun yanında gerçekten yardım yapan orta halli insanlar da var.ben sadece gelir düşük insanları düşünüyorum ipek,cihangir,Nişantaşı ,taksimde,yaşayıp lafla sosyalist olanları değil..zaten öyle böyle bu günlere geldik..tok açın halinden anşlamaz..sağcı yada solcu olsun..
eskiden işçi emekçi haklarını savunanlar vardı,ücretler için kıyasıya pazarlığa girilirdi hükümetle ne olduki onlara
siz yürüdüğünüz yolda önünüzü görmeyerek yeterince kendinize faydalı oluyorsunuz.bence alaycı tutum sergiliyor verecek cevabı yok çünki...bu şekilde halkına faydalı olurmu onu düşünsün?
önümüzü görmek için atanamadığı halde yakınlarını memur yapan akp yemi oy vermek gerekiyor?siz yürüdüğünüz yolda önünüzü görmeyerek yeterince kendinize faydalı oluyorsunuz.
ben burada asgari ücretliye yapılan 30 tl zamdan bahsediyorum aylardır..sen ne anlatıyorsun anlamadım?siz yürüdüğünüz yolda önünüzü görmeyerek yeterince kendinize faydalı oluyorsunuz.
ben memur olmak için vermiyorum oyumu siz isterseniz verin ayrıca oy benim kime verip vermeyeceğimin kararı benim.ben burda kimseyi gidin memur olmak için akp ye oy verin demiyorum. bakalım daha neler uydurulacak üstüne.önümüzü görmek için atanamadığı halde yakınlarını memur yapan akp yemi oy vermek gerekiyor?
ha bak onu doğru söyledin kimsenin dini düşündüğü yok cebini düşünen çak..artık çoluk çocukları yetmedi akraba eş dostta nasibini alıyor petekten:)Hey Allahım hala dinciyiz dinciyiz diyenlere kanıyorlar diyorsunuz bir on sene önce kanıtlayacak çok şey bulabilirdiniz belki ama günümüzde hala dinci kanıyoruz diyenler takım gibi parti tutmaktan ileriye gidemiyorlar,önceden "dincide dinci kanıyonuz"lafındaki dinciler başka parti safına geçtiler.kimsenin dini düşündüğü yok.
siz kime oy verirseniz verin..3..5 hurma ile açlığını bastıran peygamberin ümmetinden gelen akp.. 85 yakinini kpss yi kazanamadığı halde atayıp hak geçirmektir..böyle bir şey varmı peygamberin kitabında ona bakmak gerek..ben memur olmak için vermiyorum oyumu siz isterseniz verin ayrıca oy benim kime verip vermeyeceğimin kararı benim.ben burda kimseyi gidin memur olmak için akp ye oy verin demiyorum. bakalım daha neler uydurulacak üstüne.
şimdi çok farklı olmazdı göz göre göre yaşatırlardı. bekara boşaması kolay.o pis vatan hainini getirenler öldürmeme tahüdü ile getirmiş olmasınlar.zaten uzaydan kimin bizi izlediği kimin dinlediği belli o o zaman ele geçmiş bir fırsattı bu değerlendirilemedi.normalde mhp aponun asılmasına imza vermişti diğer 2 parti vermeyince yeterli çoğunluk sağlanamadığından asılmadı..belgeleri mevcuttur..çıkıp hala ey mhp sen neden asmadın nidaları atmak biyerden bana komik geliyr siyasetçiler tarafından...herkes kendi siyasetini oynuyor...şuda var ;en azından o dönem o pis vatan haini tutuklandı...şimdi beyler gibi yaşatılmıyor bi yerlerde
siz kime oy verirseniz verin..3..5 hurma ile açlığını bastıran peygamberin ümmetinden gelen akp.. 85 yakinini kpss yi kazanamadığı halde atayıp hak geçirmektir..böyle bir şey varmı peygamberin kitabında ona bakmak gerek..
ah cryptic bir mesajda katılıyorum sana diğerinde katılamıyorum.ben burada asgari ücretliye yapılan 30 tl zamdan bahsediyorum aylardır..sen ne anlatıyorsun anlamadım?
başka partiler..sol parti yada sağ parti hangisi Müslüman parti imajı çizdi?hala akp yakını hey Allahım şu akp öncesi dönen dolapların bilip bilmemezlikten gelip herşeyi saklamaya çalışanların aklına ne denir.şimdi de kpssye takılmışsınız. 99dan 2002 ye kadar öyle adaletlilermiş ki bi akparti gelince adalet bitmiş.ben adalete güvenmiyorum zaten sizi tatmin eden ak partiye yıkmaksa bunu da yıkın adalet paranın elinde kodamanları koruyor arkası olmayanı eziyor.bunun ak partisi türkiyesi yok amerika da da avrupa da da öyle tabi onlar bunu bildikleri halde kendi pisliklerini saklıyorlar dışarıya göstermiyorlar.burdan da böyleleri "aa avrupa da medeniyet" zannediyor.o kadar medeni olsalar gizli ırkçılıkları olmazdı.orneğin amerikayı kolay yönetmek için gerizekalı toplum yaratmanın peşinde koşmazlardı.
babamın çalıştığı zamanda şu an satılmış olan devlete bağlı bir yerde işçi olarak aldıkları ücret çok iyiyidi..şu anki 1100 tl ye göre..benim sorunum Müslüman partisiyiz diye bangır bangır bağırmaları ipek?ozaman 1100 tl ile geçinilmeyeceyinide bilmeleri gerekirah cryptic bir mesajda katılıyorum sana diğerinde katılamıyorum.
Benim staj yaptığım yıllardan bir yılda, iş ortamında ilk öğrendiğim fıkra aynen şuydu:
Ülke başkanları toplanmış kişi başına düşen geliri konuşuyormuş.
Almanya demiş benim halkımın aylık gideri 2000Eur ben ona veriyorum 3000eur gerisini ne yaparsa yapsın.
İtalya demiş benim halkımın aylık ihtiyacı 2500 eur ben vriyorum 3000eur gerisini ne yaparsa yapsın.
Sıra bizimkilere gelmiş. Demiş ki bzim başbakan "benim halkımın aylık gideri 1500Tl ben veriyorum 500 tl gerisini nereden bulursa bulsun."
eskiden şartlar çok mu iyiydi Cryptic?
Taa önceki hükümet zamanında ben çalışma hayatına girmiştim o zamandan bilirim işçiyi ve işçi hayatını ve de çalışma koşullarını.
kayınvalidemde 4 çocuk okutmuş aynı şekildeşu anki maaşlarla okutamayacağı kesin..ah cryptic bir mesajda katılıyorum sana diğerinde katılamıyorum.
Benim staj yaptığım yıllardan bir yılda, iş ortamında ilk öğrendiğim fıkra aynen şuydu:
Ülke başkanları toplanmış kişi başına düşen geliri konuşuyormuş.
Almanya demiş benim halkımın aylık gideri 2000Eur ben ona veriyorum 3000eur gerisini ne yaparsa yapsın.
İtalya demiş benim halkımın aylık ihtiyacı 2500 eur ben vriyorum 3000eur gerisini ne yaparsa yapsın.
Sıra bizimkilere gelmiş. Demiş ki bzim başbakan "benim halkımın aylık gideri 1500Tl ben veriyorum 500 tl gerisini nereden bulursa bulsun."
eskiden şartlar çok mu iyiydi Cryptic?
Taa önceki hükümet zamanında ben çalışma hayatına girmiştim o zamandan bilirim işçiyi ve işçi hayatını ve de çalışma koşullarını.
ben memur olmak için vermiyorum oyumu siz isterseniz verin ayrıca oy benim kime verip vermeyeceğimin kararı benim.ben burda kimseyi gidin memur olmak için akp ye oy verin demiyorum. bakalım daha neler uydurulacak üstüne.
Önceden o popülarite yoktu ki.başka partiler..sol parti yada sağ parti hangisi Müslüman parti imajı çizdi?
Kendin diyorsun ya devletteydi diye. özelin hali içler acısı.Devlette ne maaşlar var biliyor musun sen?babamın çalıştığı zamanda şu an satılmış olan devlete bağlı bir yerde işçi olarak aldıkları ücret çok iyiyidi..şu anki 1100 tl ye göre..benim sorunum Müslüman partisiyiz diye bangır bangır bağırmaları ipek?ozaman 1100 tl ile geçinilmeyeceyinide bilmeleri gerekir
çizmese ülkenin dinini mi değiştireceklerdi.neyse size anlatmak havanda şu dövmek gibi belgeleri ile kanıt göstersem "bak bu beyaz belgeleri de şu" desem tarihi arşivler açılmadan anlamamakta ısrar edip "belgelerde fotoshop var siyahtır o" diceksiniz.arşıvler açılsa belgesini pdf yapıp yayınlasam burdan "hangi siteden aldınız bu yanlı" diyeceksiniz. anlamak istemeyişte sınır yoktur yani.anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna azbaşka partiler..sol parti yada sağ parti hangisi Müslüman parti imajı çizdi?
halkımızın örtüsü problemim değil,bende sıradan halktan biriyim sizin gücünüz ne ise benimkide o..ben öncelikli konular var diyorum..eğtim sistemi kötü..bak ben devletin anaokuluna gönderemiyorum oğlum 4 buçuk yaşında devlette 6 yaşındaki çocuklar çoğunlukta anaokulunda..4 yaş eğtim dendi..4..5..6 yaşa ayrı sınıf yok yetersiz,osmanlıca dendi..işin ehli öğretmen yok..kpss falan genlerin geleceyi sınavlara bağlı gibi..işçi emekçinin maaşı yerlede..Önceden o popülarite yoktu ki.
Ne zaman milletin başındaki örtü sorun oldu. Necmettin Erbakan hayatımıza girdiğinden beri.
babamında rahmetli kayınvalidemin çalıştığı yerlede özlleşti..şu an o paraların onda birine çalıştırıyorlardır..Kendin diyorsun ya devletteydi diye. özelin hali içler acısı.Devlette ne maaşlar var biliyor musun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?