Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

Bence o pankart cahillece bir hareket.
Takılı kalmak zaman kaybettirir.
zira emanet arıyorlarsa dış güçlere de hesap sormaları lazım.

bnm için hırsızlıkta sorun arkadasım. benm canım cıkıyo calışıcam diye catır catır vergimi ödüyorum. asla hakkımı helal etmem.
pişkin pişkin sırıtarak açıklamalar yapıyorlar,işte yarın bizi bölmeye karalamaya çalışanlar olacak diye dün akşam tvde izliyorum...7 sülaleniz zengin oldu ayıptır bu millete masal anlatmayın din Osmanlı şu bu diye diyorum ..sinirleniyor insan..

normalde mhp aponun asılmasına imza vermişti diğer 2 parti vermeyince yeterli çoğunluk sağlanamadığından asılmadı..belgeleri mevcuttur..çıkıp hala ey mhp sen neden asmadın nidaları atmak biyerden bana komik geliyr siyasetçiler tarafından...herkes kendi siyasetini oynuyor...şuda var ;en azından o dönem o pis vatan haini tutuklandı...şimdi beyler gibi yaşatılmıyor bi yerlerde

ben bunu sormadım ki senin o konu hakkındaki düşünceni sordum genel anlamda.

Apo'nun şu an önemli bir figür olduğunu düşünmüyorum, kendi söylediklerinin aksine. Hdp üzerinde bir etkisi var ama Kandil ve PYD Apo'yu lider olarak görmüyor.

Apo'nun şu an önemli bir figür olduğunu düşünmüyorum, kendi söylediklerinin aksine. Hdp üzerinde bir etkisi var ama Kandil ve PYD Apo'yu lider olarak görmüyor.
Şuan önemli olmaması önceden binlerce insanı katlettiği gerçeğini değiştirmiyor malesef. En başından asılmalıydı ki önemli bir figür olmadığını da düşünmüyorum.

şimdide halkın %55'i saray yapılmalıydı diyor diyolar ya kimle yapıolarsa bu enketleri.

dipnot: sia cok üzgün bininci mesajımda tayyip'in malum kılından bahsetmişim benm 1000. mesajımla ilgili özel planlarım vardı özel bi mesaj olucaktı. pisi pisine tayyip'in totoşuna gitti.

pankarta harcadıkları zamanı eğitimlerine harcasınlar yoksa tayyipin malum yerindeki kıldan öteye gidemiyolar
eğtimle değil tanıdık,dayı vs..ile olacağını anladıklarından artık değerli vakitlerini pankart hazırlamaya harcıyorlar

Şuan önemli olmaması önceden binlerce insanı katlettiği gerçeğini değiştirmiyor malesef. En başından asılmalıydı ki önemli bir figür olmadığını da düşünmüyorum.

Ben binlerce insanı katlettiğini unutalım demedim Apo'yu da savunmuyorum. Şu an eskisi kadar bir etkisi kalmadı Hdp'de bile başlayacak ayrılıklar görürsünüz. Bir de şu var ki duygusal davranarak ölmesini istiyoruz ama ilk yakalandığında asılsaydı kahraman ilan edilirdi, stratejik de düşünmek lazım.

Bir de bence Apo'nun asılıp asılmamasının yeri burası değil çok alakasız bir konu bir buna değinmediğimiz kalmıştı yani. :) Ayrı bir platform olursa tartışırız.

Bu konu tamamen çorba oldu yakında kapanır zaten. Ama asılmaması kahraman hatta ''barış elçisi'' olmasını engelleyemedi. Özgürlük savaşçısı saçmalığı artık çok daha fazla kişi tarafından dile getiriliyor.

Aponun geçmişini araştırdığında şu anki gibi aslında hiç bir zaman olmayan ve olmayacak bir hayal ile halkını kandırmış biri olduğunu ve bunuda yeterince kendi kişisel çıkarları için kullandığını görürsün..yaşananlar seneryolar temelinde aynı,'kandırmak'

Şu an akp'nin politikaları ve medyanın gazlamasıyla Apo sevgi kelebeğine dönüşmüş olabilir ama bakma örgüt üzerinde etkisini yitirdi artık Pkk'nın 3 kolu var, çok başlılık var yani.
Apo yakalanmış ve terör durma seviyesine gelmişken örgüt nasıl bitirilemedi bunu sormak lazım aslında 12 yıllık Akp döneminde :)

ben ipek arkadaş,zengin kesimden yardım beklemek,hükümetin asgari ücretlinin ücretini arttırmasını beklemekle aynı..

bak temizliğe giden arkadaş ayda 1000 tl alıyor ve ev kredisi ödüyor..koçasıda çalışıyor tabi..çalıştığı evin hanımı 500 tl ye bir gömlek alırken bu arkadaşı işini düzgün yapmadığı halde çıkarmakla tehdit ediyor..
kızkardeşim bir şirkette çalışıyordu..oraya zengin bir hanım ve şöförü gelmiş..ve kızkardeşimle sohbet etmişler..
sigara aldırdığı zaman paranın üstü olan bozukları bile kuruşu kuruşuna aldıklarını anlatmış..
tabiki yardım edende vardır..

Ama onun deyimiyle "tek lafıyla insanları dağa çıkartır"

eğtimle değil tanıdık,dayı vs..ile olacağını anladıklarından artık değerli vakitlerini pankart hazırlamaya harcıyorlar
yani şimdi elimizi vicdanımıza koyalım da konuşalım.
Cahil işi hem fikir miyiz? yessss sonuna kadar.
Geri kalan aydın kesim ne yapıyor peki?
Onlar ne kadar üretken? Akılları fikirleri sosyal medya olmuş.
Bunun diğerinden farkı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…