Bence o pankart cahillece bir hareket.yozlasma ayrı bişey o koltuktakiler kalksa ben ruhun canlanacağına inanıyorum iki parti içinde.
cahil demek istemiyorum kimseye ama Atatürk'e laf atabilecek kadar bilgisiz insanlar var bu forumda. ne olursa olsun bgn bu topraklarda yasayabiliysan bu Atatürk'ün sayesindedir. bunu gözardı edip abdülhamit emanetin emin ellerde diyolar ya gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. abdülhamit'in ne emaneti olabilir ya azıcık akıl fikir sadece cok seye ihtiyac yok.
Apo'nun asılmasını istiyor musun gerçekten?
pankarta harcadıkları zamanı eğitimlerine harcasınlar yoksa tayyipin malum yerindeki kıldan öteye gidemiyolarBence o pankart cahillece bir hareket.
Takılı kalmak zaman kaybettirir.
zira emanet arıyorlarsa dış güçlere de hesap sormaları lazım.
ben bunu sormadım ki senin o konu hakkındaki düşünceni sordum genel anlamda.Apo'yu neden asmadı koalisyon hükümeti sorusuna ithafen yazdım. Eğer bu büyük bir hataysa 12 yıllık Akp devam ettirmeseydi bunu demek istedim.
pişkin pişkin sırıtarak açıklamalar yapıyorlar,işte yarın bizi bölmeye karalamaya çalışanlar olacak diye dün akşam tvde izliyorum...7 sülaleniz zengin oldu ayıptır bu millete masal anlatmayın din Osmanlı şu bu diye diyorum ..sinirleniyor insan..bnm için hırsızlıkta sorun arkadasım. benm canım cıkıyo calışıcam diye catır catır vergimi ödüyorum. asla hakkımı helal etmem.
aynen. ama bu herkes için geçerli. Eğitim herkes için olmalı. Sadece onların cahil olduğunu söylersek adaletli yaklaşmamış oluruz.pankarta harcadıkları zamanı eğitimlerine harcasınlar yoksa tayyipin malum yerindeki kıldan öteye gidemiyolar
bende istiyorum cahil kürt kızlarına tecavüz eden kendi kardeşlerini bile öldürten aponun gebermesini..Apo'nun asılmasını istiyor musun gerçekten?
normalde mhp aponun asılmasına imza vermişti diğer 2 parti vermeyince yeterli çoğunluk sağlanamadığından asılmadı..belgeleri mevcuttur..çıkıp hala ey mhp sen neden asmadın nidaları atmak biyerden bana komik geliyr siyasetçiler tarafından...herkes kendi siyasetini oynuyor...şuda var ;en azından o dönem o pis vatan haini tutuklandı...şimdi beyler gibi yaşatılmıyor bi yerlerdeben köşeye sıkışmadım sürekli neyi tıklasam bloke diyor iş yeri internetini tüm sitelere açtırma yetkim yok heralde tabi siz sıkışmışmamışsanız cevap verin o zaman koalisyon hükümeti neden apoyu asmadı.
ben bunu sormadım ki senin o konu hakkındaki düşünceni sordum genel anlamda.
Şuan önemli olmaması önceden binlerce insanı katlettiği gerçeğini değiştirmiyor malesef. En başından asılmalıydı ki önemli bir figür olmadığını da düşünmüyorum.Apo'nun şu an önemli bir figür olduğunu düşünmüyorum, kendi söylediklerinin aksine. Hdp üzerinde bir etkisi var ama Kandil ve PYD Apo'yu lider olarak görmüyor.
şimdide halkın %55'i saray yapılmalıydı diyor diyolar ya kimle yapıolarsa bu enketleri.pişkin pişkin sırıtarak açıklamalar yapıyorlar,işte yarın bizi bölmeye karalamaya çalışanlar olacak diye dün akşam tvde izliyorum...7 sülaleniz zengin oldu ayıptır bu millete masal anlatmayın din Osmanlı şu bu diye diyorum ..sinirleniyor insan..
eğtimle değil tanıdık,dayı vs..ile olacağını anladıklarından artık değerli vakitlerini pankart hazırlamaya harcıyorlarpankarta harcadıkları zamanı eğitimlerine harcasınlar yoksa tayyipin malum yerindeki kıldan öteye gidemiyolar
Şuan önemli olmaması önceden binlerce insanı katlettiği gerçeğini değiştirmiyor malesef. En başından asılmalıydı ki önemli bir figür olmadığını da düşünmüyorum.
Bu konu tamamen çorba oldu yakında kapanır zaten. Ama asılmaması kahraman hatta ''barış elçisi'' olmasını engelleyemedi. Özgürlük savaşçısı saçmalığı artık çok daha fazla kişi tarafından dile getiriliyor.Ben binlerce insanı katlettiğini unutalım demedim Apo'yu da savunmuyorum. Şu an eskisi kadar bir etkisi kalmadı Hdp'de bile başlayacak ayrılıklar görürsünüz. Bir de şu var ki duygusal davranarak ölmesini istiyoruz ama ilk yakalandığında asılsaydı kahraman ilan edilirdi, stratejik de düşünmek lazım.
Bir de bence Apo'nun asılıp asılmamasının yeri burası değil çok alakasız bir konu bir buna değinmediğimiz kalmıştı yani. :) Ayrı bir platform olursa tartışırız.
Aponun geçmişini araştırdığında şu anki gibi aslında hiç bir zaman olmayan ve olmayacak bir hayal ile halkını kandırmış biri olduğunu ve bunuda yeterince kendi kişisel çıkarları için kullandığını görürsün..yaşananlar seneryolar temelinde aynı,'kandırmak'Ben binlerce insanı katlettiğini unutalım demedim Apo'yu da savunmuyorum. Şu an eskisi kadar bir etkisi kalmadı Hdp'de bile başlayacak ayrılıklar görürsünüz. Bir de şu var ki duygusal davranarak ölmesini istiyoruz ama ilk yakalandığında asılsaydı kahraman ilan edilirdi, stratejik de düşünmek lazım.
Bir de bence Apo'nun asılıp asılmamasının yeri burası değil çok alakasız bir konu bir buna değinmediğimiz kalmıştı yani. :) Ayrı bir platform olursa tartışırız.
Bu konu tamamen çorba oldu yakında kapanır zaten. Ama asılmaması kahraman hatta ''barış elçisi'' olmasını engelleyemedi. Özgürlük savaşçısı saçmalığı artık çok daha fazla kişi tarafından dile getiriliyor.
Bir kesim evet böyle. Ülkenin bir yüzü böyle..
Diğer yüzüne bakalım, market arabalarında insanların neler aldığına hiç bakıyor musun?
En güzelini yiyorlar, en güzelini giyiyorlar, AVM ler tıklım tıklım, ellerinde 3 asgari ücret ederi cep telefonları. Oturdukları yerde ülkeyi kurtarıyorlar, savaş çocuklarına üzülüyorlar, kapitalist düşmanları, emperyalizmden nefret ediyorlar. Ama kapitalist düzene bekçilik yapanların önde gideni. Giydiklerinden, yediklerinden her haltları ithal..
Nerede savaş çocukları, nerede kapitalizm düşmanları demezler mi adama?
Kaç kişi evinin ötesinde, berisindeki çöp konteynerini eşeleyen insana bakıyor ki?
Kapının önüne çıkıyor bekleyen köpeği kovmak için tekme atıyor. Bunu yapan insana yardım eder mi?
Bireysel yapılabilecekler nerede?
Ama onun deyimiyle "tek lafıyla insanları dağa çıkartır"Apo'nun şu an önemli bir figür olduğunu düşünmüyorum, kendi söylediklerinin aksine. Hdp üzerinde bir etkisi var ama Kandil ve PYD Apo'yu lider olarak görmüyor.
yani şimdi elimizi vicdanımıza koyalım da konuşalım.eğtimle değil tanıdık,dayı vs..ile olacağını anladıklarından artık değerli vakitlerini pankart hazırlamaya harcıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?