Sulu elektrik süpürgesi..

sevilzgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba.
Anneme sulu elektrikli süpürge almak istiyorum.bundan önce ihlasın temizlik robotunu kullanıyordu.şimdi alacağımız süpürgenin de bi okadar güzel olmasını istiyoruz ihlas kadar olmasa da.önereceğiniz veya kullanıp da memnun kaldığınız makina varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.tabi son çıkan modellerden olacak.

arzum aldım hiç memnun olmadım parama acıdım açıkca evi çok pis kokuttuğu gibi birde halıyı temizlemiyor

Ben,elektrik süpürgemi değiştirmek için bir hevesle gittim aldım geldim.

Deposu poşet değil,su kaplı..

Sonuç...

Almaz olaydım..Çok afedersiniz,bildiğiniz lağım gibi kokuyor..

en iyi marka diye bildiğimiz bir markanın -ki bir önceki süpürgem de aynı marka olduğu için onu tercih ettik, çünkü çok memnundum- sulu süpürgesini alma gafletinde bulundum 1 yıl zor sabrettim ve toz torbalı süpürge aldım şimdi çok memnunum ... verdiğim pareaya yazık walla hiççç kimseye tavsiye etmiyorumm...

bu sulu süpürgeler temizlik robotlarıyla karıştırılıyor bence onların motorları çok güçlü ve teknolojileri farklı ama sulu sistem süpürgeler daha farklı bence almayın çok pişman olabilirsiniz ki ben öle oldummm...

ben philips aldıım toz torbslı piyasadaki en güçlü emiş gücüne sahip çok araştırdım oradan biliyorumm herkese tavsiye ederimmm...

bende kesinlikle tavsiye etmem o kadar berbat bi koku oluyo ki anlatamam. temizliğide çok zor. çamaşır suyuyla temizlediğim halde bile çıkmıyo o berbat koku. kullandıktan bi süre sonra etrafı süpürürken içinde oluşan koku dışa vuruyo ve evde berbat kokuyo parana yazık canım

çok şaşırdım yorumlara bende kullanıyorum içine bıraz yüzey temizleme suyundan döküyorum.koku moku yok.temizlik bittiğinde süpürgeyi mutlaka temizliyorum kurumaya bırakıyorum.misgibide kokuyo evım içine koku dökünce.ama mutlaka temizlik bitince içindeki suyu boşaltıp temizleyip 1 gün kurumaya bırakıyorm ki koku oluşmasın.

çekim ğücüü yüksekk güzel süpüürüyorr ama tabi her süpürgeden sonnraa içini temiizlememsn çok kötüü kokuyorrr gerçekten,bidee agırr bii süpürge insanıı yooruyorr

ben süpürdükten sonra temizliyorum hatta çamaşır suyuyla temizliyorum ama koku gitmiyo hiç yada ben psikolojikman koku alıyorum :85: suyu koyarken içine güzel koku vermesi için ne katıyosunuz kızlar

benn temiizledikten sonra içine çok az yer temizliyeilerden azz bişe koyuorum çok az sonrası köpürdürr

arnica bora 2400 watt
süpe bi süpürge fiyatı da 240 tl

Annem de de ihlasın temilik robotu var ama fantom ve arnica yı daha çok beğeniyor

temizledikten sonra bırakın açık kalsın içi kurusun havalansın.yüzey temizleme losyolarından koyuyurum yarım kapak.mesela lavanta kokulu yada fresh kokululardan mis gibi kokuyo.ama mutlaka temizlik bitince içi temizlenmeli,bırazda acık bırakın ki havalansın filtreleri ıslak kalınca koku yapar.

sürwkli temizliyorum zaten o şekilde bırakmıyorum ama şu kokuları deniyim işe yarar umarım çok teşekkür ederim

bende 3 ay önce delongi marka bir elektrik süpürgesi aldım evet fiyatı hala aklımdan çıkmıyor biraz pahalı 600 tl evkurdan aldık amagüzel ben beğeniyorum çekiş gücü 1-2-3 kademe değişiyor suya çekiyor pratik bir kovası var al banyoda doldur tak çalıstır hatta çalıstırmak kapatmak için eğilme borunun üstünde düğmeleri var çekiş gücü masallah halıya yapısıyor kolllarım ağrıyor temizlik bitince gerçekten ev temizlenmiş gibi oluyor suyuda hep simsiyah oluyor ....ilk aldığımda alısamamıstım ama şimdi memnunum heee ayrıcada bende öyle koku mokuda yok hatta su simsiyah oluyor bazen o suyu değiştirmeden 2 gün sonra yine açıyorum yine kokmuyor koku yok

sizin kullandığınız arnica marka süpürgemi benim annemde arnica kullanıyor lağım gibi kokuyor ....bunu çözemezsiniz

premier canım benimki na yaptıysam çözemedim bide içine güzel kokular dökücem

yazdiklarinizi okuyunca sasirdim valla bendede sulu supurge ama hic koktugunu gormedim kendi parfumunu kullaniyordum simdi bazen yumusaatici koyuyorum guzel koku gelsin diye ama kesinlikle koktugunu gormedim her temizlikten sonra sungeri dahil yikiyorum ama kurumasi icin acik birakmadim

Su filtreli süpürge hem çok sağlıklı hem temizliği gerçek temizlik oluyor..Bu süpürgeyı kullandıktan kısa bir süre sonra evde tozdan eser kalmıyor..Çok geç toz tutar ev..

Ultra filtreli süpürge bile olsa toz torbada yinede az miktarda toz çıkıyor.

Kokmasını anlamadım çünkü 15 yıldan fazla zamandır su filtreli kullanıyoruz bir kez olsun sorun yaşamadık.. Rainbow kullanıyoruz, yengemde ihlas ikisindede hiç sorun yaşamadık.

Kullanım hatasından kaynaklanıyor sanırım.. Eğer suyu unutursanız, gereğinden fazla su koyarsanız, filtre kısmını temizlemezseniz zamanla kokar ve o kokuyu gidermenin yolu olmaz artık..

Bende de fakirin sulu süpürgesi var. Evin tüm halılarını kaldırıp silkeleyip silmek daha kolay geliyo onu temizlemekten. Belim kopuyor yani süpürüpte makinayı temizleyip kaldırana kadar. Şimdi dandik bile olsa bi normal süpürgem olsa diyorum.

Arnica kullanıyorum çok güzel sürüpüryor ama temizliği ayrı bir dert ...Süpürdükten sonra temiz bırakırsan koku filan olmuyor ...Bazen suya güzel kokulu yumuşatıcılardan koyuyorum ev miss gibi :))...Ama genede çalışan bayanlar kesinlikle almasınlar derim...

Gercekten hayretler ıcınde okudum yazdıklarınızı..Bıza arnıca kullanıyoruz ve cok memnunuz.Pıs kokuyo demıssınız supurdukten sonra hemen kovayı bosaltmak lazım sanırım sızler bosaltmıyosunuz.Supururken de ıcıne acık deterjancılarda satılan camasır parfumunde bı kapak atsan mıss gıbı kokuyor..Sana tavsıyem arnıca bora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…