Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirlenince veya bana haksızlık yapıldığında gözümden yaşlar süzülüyor hemen, bunun beni aciz gösterdiğini düşünüyorum.ben gibi sulu gözlü olan var mı nasıl bu durumdan kurtulunur ki?
Bu sanırım çocuklukta anne babaların davranışıyla ilgili
Mesela babam herşeyimiz tamam alalım edelim derdi
Annemde tamm tersi yok olmaz falan
Misafirliğe gittiğimizde kardeşimle bana birşey sorduklarında anneme bakardık konuşalımmı gibisinden ( çok otoriterde değildi ama) birşey yermisin dediklerinde annem yok yemez yok döker bizde birşey demezdik . Sanırım bazı duygusal çocuklarda bu ileride hakkını savunamama gibi gelişiyor. Sizlerdede böylemiydi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de sendenim canımsinirlenince veya bana haksızlık yapıldığında gözümden yaşlar süzülüyor hemen, bunun beni aciz gösterdiğini düşünüyorum.ben gibi sulu gözlü olan var mı nasıl bu durumdan kurtulunur ki?
sinirlenince veya bana haksızlık yapıldığında gözümden yaşlar süzülüyor hemen, bunun beni aciz gösterdiğini düşünüyorum.ben gibi sulu gözlü olan var mı nasıl bu durumdan kurtulunur ki?
aynı benim çocukluğum.başkalarının annesi bizim evde herşeye izin verirlerdi, ama biz bi yere gidince annem vermeyin dökerler derdi.konuşamazdık.şimdi de en küçük bişeyde gözüm doluyo tutamıyorum.ama bu durum azalmaya başladı bende gittikçe.
aynı benim çocukluğum.başkalarının annesi bizim evde herşeye izin verirlerdi, ama biz bi yere gidince annem vermeyin dökerler derdi.konuşamazdık.şimdi de en küçük bişeyde gözüm doluyo tutamıyorum.ama bu durum azalmaya başladı bende gittikçe.