Sulu gözlülük

Bugün bi yazı okudum, ama şuan bulamıyorum. Bulursam da paylaşırım ama hatırladığım kadarıyla bu konuyla ilgili şöle bişey söylemişler.
Eğer biri kolayca ağlayabiliyorsa bu onun yumuşak kalpli ve iyi niyetli biri olduğunu gösterir...

Bence acizlik değil, kalbinin güzelliğindendir o.
Kimseyi kırmamak adına kendi içinde fırtınalar koptuğu zamanlar, yada tanımadığın kişilerin bile acısına tanık olup onları hissettiğin zamanlar... vs. ağlayabiliyosan bu sözün layığı olan kişilerden biri de sensin :)

Bu dertten bende de var.
Ağlayamayan bir insan olmak da istemem ama bu kadar ağlamasam süper olacak.
En ufacık terslemeye bile gözüm dolar benim.
Bir gün derste bir şey okurken, "Sen öğretmen olacaksın, sesli sesli oku şunu" diye gülerek uyarmıştı zamanında bir hocam. gözlerim dolmuştu, sesim titreye titreye okumuştum.
Halbuki adam gayet de düzgün söylemişti .

Ben film izlerken, birinin derdini dinlerken, birinin canı yandığında falan da ağlarım ama bunları dert etmiyorum.
Amaa eleştirilere, uyarılara, tartışmalara ağlamak çok sinirimi bozuyor.

ben sulu göz değil de..donuyorum bir kaç saniyeliğine toparlıyamıyorum tipim kayıyor hemen :9:

Bende eskiden oyleydim artik degilim cok sukur:)nasil yaptim tam emin degilim yiprandikca saglamlastim heralde:) umursamamaya basladim kavga ettigim zaman sinmek yerine saldirmaya basladim. Heralde bunlar ise yaramistir.kendi kendine basarabilirsin bunu guclu dur

Bende oyleyim :( en ufak bi olumsuz durum karsisinda hemen gozlerim dolar aglarim. Hele ki biri sen agliyomusun? desin salya sumuk seklinde devam eder :(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bırak haksızlığı biri bana sesini yükseltse hüngür hüngür ağlamaya başlarım,çok zor bi durum seni anlıyorum :43: :43:

yok yengeç burcuyum canım huy olarak anneme çekmişm.bnmde babam aşırı otoriterdi konuşamazdık bile karşısında bu yüzden hep ağlamışmdır.babam yüzünden kendimi de savunamazdim ataninca ilk yıl müdürüm filan hep ezmişti beni bazı veliler ve bazı öğretmen arkadaşlar dahil ama yıllar geçti kendimi savunuyorum şimdi ezik durmuyorum ama savunurken ağlamama da engel olamiyorum.

kendimi genelde savunurum ama ya gozyaslari icinde ya da sonradan kendimi tutamam aglarim uzun uzun..
birtek cok sevdgm insanlar beni kirdiklarnda karsilarnda kilitleniyorum aglasam da agzman tek soz cikamaz konusamam..
bilmiyorum zayiflik midir bu ama tas kalpli olmaktan iyidir sanirim..
televizyonda toplu halde birsey izlerken bi oyuncu aglasin bende baslarim sonra gozyaslarimi gizleme cabalarina:1:

Son aylarda haddinden fazla agladigimdan mi ne yanagim segiriyo aglarken yada kendimi sıktıgm icinmi bilmiyorum. Konusurken bile aglamaya basliyorum sinirden. Cozumu olan varsa bana da soyleyin :)

sinirlenince veya bana haksızlık yapıldığında gözümden yaşlar süzülüyor hemen, bunun beni aciz gösterdiğini düşünüyorum.ben gibi sulu gözlü olan var mı nasıl bu durumdan kurtulunur ki?

aynen canım bende oyleyım.. sınırlensem uzulsem haklıysam da degılsemde bı durum oldugunda bırısı benı kısık bı ses tonuyla bıle ıtham etse kendımmı ıfade edemem hemen ellerım ayaklarım tıtrer sesım tıtrer nedenını bende bılemıyorum ama bu durum benı gucsuz gosterıyoo gıbı hıssedıyorum ıfade edemıyorum kendımı.. ve sole bı durum olusuyo bı olay olunca suclu konuma dusuosun agladıgın ıcın... ya da ınsanlar artık senı sulugoz olarak bılıo onemsemıolar.. :(:( son zamnlarda artık aglmıorum ve ınsan bıseyler yasadıkca agladıkca guclenıyo sankı bılmıorum belkı bnm dusuncemdır bu ama ole sanırım... esım mesela eskıden aglamama kıyamazdı sımdı odadan kovuyo gıt baska yerde agla sesını cekemem dıye :(:(:( tabıkı genellemıorum bu benım esımın ozellıgı... :(:(:(

Maaalesef bende sulu gözlüyüm nefret ediyorum bu huyumdan herşeye ağlar mı insan nisanlim bıktı artık sen yalandam agliyorsun demeyr başladı onu böyle kndırmaya calisiyormusum:) dizide araba köpeğe çarptı diye hüngür hüngür ağlayan hadi onu gectim aklıma saçma sapan seyler getirip ağlayan yine ben. Bu arada yazarken harbi sorunlarım varmış benim onu farkettim şimdi:14:

ayyynıııııııı eski ben .....bende öyleydim eskiden takiiiiiiiiiiiiii bir zamanlar cidden aşık olduğum kokusunu içime çekmeden uyuyamadığım adamla kavgamız sırasında beni o iğrenç pislik annesi olacak yaratıkla bir tutup ''inanmıyorum ben bu sahte gözyaşlarına ''diyene kadar....o günden beri ona göstermemeyi başarıyorum en azından:ssz:ama onun yanında sıkıyorum o zamanda çenem ağrıyo valla. demekki hala azda olsa seviyorum domuzu:1:

Karşımda ağlayan birini görsem bende hemen ağlarım.
Çok duygusalım..
Bir filmde acıklı müzik çalmaya dursun..
Sinirlenince bile gözlerim dolar, yer bitiririm kendimi..

Bugün bi yazı okudum, ama şuan bulamıyorum. Bulursam da paylaşırım ama hatırladığım kadarıyla bu konuyla ilgili şöle bişey söylemişler.
Eğer biri kolayca ağlayabiliyorsa bu onun yumuşak kalpli ve iyi niyetli biri olduğunu gösterir...

Bence acizlik değil, kalbinin güzelliğindendir o.
Kimseyi kırmamak adına kendi içinde fırtınalar koptuğu zamanlar, yada tanımadığın kişilerin bile acısına tanık olup onları hissettiğin zamanlar... vs. ağlayabiliyosan bu sözün layığı olan kişilerden biri de sensin :)

Doğru diyorsun ya geçen sene işten ayrılacaktım işten çok soğumuştum oo dönem patrona söylerken gözlerim doldu, sanki yüzüstü bırakmıyormuşum hissi oldu ki yüzüstü bırakmak yoktu daha fazlasını hakediyor ama yapamıyorum işte ona üzülüyorum. Ahh ahh çok safım ( iyi niyetli yani) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karşımda ağlayan birini görsem bende hemen ağlarım.
Çok duygusalım..
Bir filmde acıklı müzik çalmaya dursun..
Sinirlenince bile gözlerim dolar, yer bitiririm kendimi..

Bende oyleyim :( en ufak bi olumsuz durum karsisinda hemen gozlerim dolar aglarim. Hele ki biri sen agliyomusun? desin salya sumuk seklinde devam eder :(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Küçükken bardak kırdım mesela ağlayasım yok ama cadı şirine bir teyzem vardı. Hemen ağlama canım ağlama derdi başlardım ağlamaya ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef ben de öyleyim. Mesela iş yerinde vs izin alacak olsam ve izin verilmese hemen sulu göze bağlarım. :26: Tabi belli etmem hemen uzaklaşırım tuvalete falan giderim ağlamamaya çalışırım... :20: Arkadaşlarıma bakıyorum orada bağırır çağırır hakkını arar laf sokar çıkar. :47: Ben de yapmak istiyorum ama ağlarım, kendimi tutamam diye sessiz kalıyorum, tamam falan deyip ayrılıyorum oradan :( Bununla ilgili bir öğretmenimle konuşmuştuk. Sebebi neymiş sizce??? Küçüklüğümüzden beri bizi aşırı üzecek büyük kayıplar vs. yaşamadığımız için. Yani hayatın hep iyi, olumlu yönleriyle karşılaştığımız içinmiş. İstisnalar vardır elbet ama bana mantıklı gelmişti. Biraz da yapı meselesi galiba fakat hiç hoş bi durum değil :50:

Ben de öyleyim yaa :1: Bebeklikten beri çok ağlarım. Ablam söyler bebekken azcık böyle sert baksalar bile hemen dudaklarımı büzüp ağlarmışım :1:
Bebeklik resimlerime bakıyorum hep böyle ağlamaklı bi yüz ifadesi var suratımda.
Gözlerim yeşil ağlamaktan yosun tutmuş gözlerin der arkadaşlarım :27:
Şimdi de öyleyim.
Tartışma anında ağlamam ama sonrasında anlaşılmadığımı düşünürsem ağlayabilirim :52:

Birinin durumuna üzülüp ağladığım çok olur.
Bir film sahnesi diyelim açar izler izler ağlarım aynı sahneye :1:
Ama aynı zamanda çok da gülerim ben. Normalde kimse benim ağlak biri olduğumu söylemez.
Aksine çok neşeli ve güçlü biri olduğumu söylerler. Çok gülen çok ağlar derler ya benimki o hesap sanırım :9:
Ben bu ağlamanın beni güçsüz gösterdiğini düşünmüyorum açıkçası.
Sinirlenince başkalarına zarar veren bir insan olmaktansa ağlamayı tercih ederim. Hem rahatlıyorum hem de kimseye zararım olmuyor.
Ağlayan insandan zarar gelmez ama hırsından ağlamıyorsa :40:

Back
X