Merhamet, bastıralamaz bir duygudur.
Sizin gibi insanların çoğalması dileğiyle...
Kendimi gördüm..Ben de böyleyim. Sinirlenine direkt ağlamaya başlarım ve cümle kuramam ağlamaktan. Bende nefret ediyorum bu durumdan ve çözüm bulamadım
Hassas merhametli birisiniz..
Sürekli güçlü durmaya çalışan ama içi dolmuş çok biriktirmis birisiniz belki de..
Ben de öyleyim gözlerim dolar durur..
Ben de böyleyim. Sinirlenine direkt ağlamaya başlarım ve cümle kuramam ağlamaktan. Bende nefret ediyorum bu durumdan ve çözüm bulamadım
Kendimi gördüm..
Profesyonel olmanız demek, insanlığınızdan vazgeçmeniz anlamına gelmiyor.Cok tesekkur ederim ama İnanın bastırmayı en azından belli etmemeyi dilerdim. Bugun dun gece yurtta vefat eden çocuklarla ilgili bir şey anlatıyordum arkadaşıma, bi baktım ağlıyorum. Dışarda azcık zayıf kedi görsem gözüm doluyor. Bunlar insani ama profesyonel anlamda hizmet sunduğum insanlara da aynı şeyi yapmaya başladım.
Son zamanlarda bu durum bendede var hatta fazlasiyla birine uzuldugum biseyi anlatiyorum hemen gozlerim dolmaya sesim titremeye basliyor gecen ablamla mesajlasarak konusuyorduk bi baktim gozyaslarina bogulmusumOlur olmadık zamanlarda, en güçlü en ciddi olmam gereken zamanlarda bir anda gözlerim doluyor, sesim titremeye başlıyor. Bazen bir haber izlerken, bazen bir dizide acıklı bir sahnede, bazen yolda izde. Hadi bunları geçtim, müvekkilim dert anlatıyor mağduriyetine uzuluyorum gözüm doluyor. Profesyonel anlamda olmaması gereken bir şey. Aynı olayı meslektaşıma patronuma anlatırken yine aynı sey. Sesim olması gerekenden bir perde yukarı çıkınca, bağırınca ağlamaklı bir hal alıyorum. Aslına üzgün degilim, sinirliyim ama niye aglıyorum?
Hayatımda bir problem sıkıntı da yok hani birikmişlik desem o da degil. Cok uzun zamandır böyleyim ve rahatsızım bu durumdan.
Ben bunu nasıl engellicem? Biraz duygusuz olmak istiyorum. En azından duygularımı içimde yaşayayım cocuk gibi zırlamayayım istiyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?