Basligi "sutlu kek" diye okudum,diyorum kendi kendime zaten sutle yapiyoruz keki kaydirigubbakcemile3
Bundan sonraki ilk kek yapisimda bunu denerim insallah...
Ellerine saglik canim a.s.
nefis görünüyo tatlim ellerine saglik
kızlar yaptım utanmasam kekin yarısını ben yedicem utanıomm çok kolay ve güzel bir kek öğdendim sayenizde tşk ederim a.s.
kızlar yaptım utanmasam kekin yarısını ben yedicem utanıomm çok kolay ve güzel bir kek öğdendim sayenizde tşk ederim a.s.
çok güzel canım ellerine sağlıkkkkkkkkk
mutlaka denerim...
tşk....
kizlar bu kek harika. gecen gun acemilikle yapiyim dedim. hatta sonecek diye endise ederken kaliptan tasti gitti. tadi da cok hafif ama yine de tatli oldu. foto cekemedim ama gece gece aklima dustu yarin yapicam insallah. o zaman koyarim. japon kiz cok saolasin...
Bende yapıcam bu kekten ama bi arkadaş tatlı olduğunu söylemiş, ben çayıma şeker kullanmayan ve tatlıyı çok sevmeyen biri olarak tereddüt ettim, gerçekten çok mu tatlı oluyor, normal keklerime 1 su bardağından fazla şeker koymam, 1 su bardağı koysam yeterli olurmu acaba?
evet dedigim gibi, yaptim bugun yine bu kekten. bu kez resim de cektim. umarim begenirsiniz. aslinda pisme asamasindaki resmi de koymustum ama imageshack sadece bunun linkini verdi. gorseniz nasil kabardi kalibi asti gitti.
ben biraz kakao da ekledim bu kez. kalibin en altina da findik parcaciklari serpistirdim hamuru dokmeden once. biraz da kakaolu hamurun icine findik koydum. aslinda bu kekin ustune pudra sekeri de cok yakisir. bi de oyle denemek lazim. kusura bakmayin acele ettim hemen size gostermek icin ama kek daha cok sicak oldugu icin fazla dilimlemek istemedim... :enbuyukkk:
merhabalar ben yaptıgım keklere mutlaka 1 su bardagı su koyarım hem çok güzel kabarır hem içide hiç hamur olmaz herkese tavsiye ederim sizinde ellerinize saglık harika görünüyor
bende çok sevmiyorum tatlıyı ben 1 su bardağı koydum delikafadulden
tadı harika yumaşık oldu kocamda beyendi güzel olmuş dedi -tatlicadiarzu-artık suyla yapcam kekimi güzelde kabardıkaydirigubbakcemile2
Bende yapıcam bu kekten ama bi arkadaş tatlı olduğunu söylemiş, ben çayıma şeker kullanmayan ve tatlıyı çok sevmeyen biri olarak tereddüt ettim, gerçekten çok mu tatlı oluyor, normal keklerime 1 su bardağından fazla şeker koymam, 1 su bardağı koysam yeterli olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?