Kekler - Pastalar Sulu Kek !

Basligi "sutlu kek" diye okudum,diyorum kendi kendime zaten sutle yapiyoruz keki kaydirigubbakcemile3
Bundan sonraki ilk kek yapisimda bunu denerim insallah...
Ellerine saglik canim a.s.

Basligi "sutlu kek" diye okudum,diyorum kendi kendime zaten sutle yapiyoruz keki kaydirigubbakcemile3
Bundan sonraki ilk kek yapisimda bunu denerim insallah...
Ellerine saglik canim a.s.

kaydirigubbakcemile3
Beğendiğine sevindim. hadi yapta sonucu banada bildir cokacimcoook

kızlar yaptım utanmasam kekin yarısını ben yedicem utanıomm çok kolay ve güzel bir kek öğdendim sayenizde tşk ederim a.s.

kizlar bu kek harika. gecen gun acemilikle yapiyim dedim. hatta sonecek diye endise ederken kaliptan tasti gitti. tadi da cok hafif ama yine de tatli oldu. foto cekemedim ama gece gece aklima dustu yarin yapicam insallah. o zaman koyarim. japon kiz cok saolasin...

oyy kojajım pasta istiyordu bu kekten güsel pasta olur sankimm yarın yapmam lasmm,ellerine sağlık

Afiyet şeker olsun, beğenmene çok sevindim hihoyyyt

evet dedigim gibi, yaptim bugun yine bu kekten. bu kez resim de cektim. umarim begenirsiniz. aslinda pisme asamasindaki resmi de koymustum ama imageshack sadece bunun linkini verdi. gorseniz nasil kabardi kalibi asti gitti.
ben biraz kakao da ekledim bu kez. kalibin en altina da findik parcaciklari serpistirdim hamuru dokmeden once. biraz da kakaolu hamurun icine findik koydum. aslinda bu kekin ustune pudra sekeri de cok yakisir. bi de oyle denemek lazim. kusura bakmayin acele ettim hemen size gostermek icin ama kek daha cok sicak oldugu icin fazla dilimlemek istemedim... :enbuyukkk:

merhabalar ben yaptıgım keklere mutlaka 1 su bardagı su koyarım hem çok güzel kabarır hem içide hiç hamur olmaz herkese tavsiye ederim sizinde ellerinize saglık harika görünüyor

Bende yapıcam bu kekten ama bi arkadaş tatlı olduğunu söylemiş, ben çayıma şeker kullanmayan ve tatlıyı çok sevmeyen biri olarak tereddüt ettim, gerçekten çok mu tatlı oluyor, normal keklerime 1 su bardağından fazla şeker koymam, 1 su bardağı koysam yeterli olurmu acaba?

bende çok sevmiyorum tatlıyı ben 1 su bardağı koydum delikafadulden

tadı harika yumaşık oldu kocamda beyendi güzel olmuş dedi -tatlicadiarzu-artık suyla yapcam kekimi güzelde kabardıkaydirigubbakcemile2

Harika görünüyor...Ellerine sağlık....

merhabalar ben yaptıgım keklere mutlaka 1 su bardagı su koyarım hem çok güzel kabarır hem içide hiç hamur olmaz herkese tavsiye ederim sizinde ellerinize saglık harika görünüyor

Teşekkür ederim....

bende çok sevmiyorum tatlıyı ben 1 su bardağı koydum delikafadulden

tadı harika yumaşık oldu kocamda beyendi güzel olmuş dedi -tatlicadiarzu-artık suyla yapcam kekimi güzelde kabardıkaydirigubbakcemile2

Afiyet olsun...cokacimcoook

Ölçüden biraz daha az koyabilirsin canım kendi zevkine göre....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…