- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
Teşekkür ederim gergin hanım konuyu algilamamissiniz sanırım parkelere bir bardak su dokulmedi daha fazlası aileme sadece annem kardesim var istediğim saatte suprizzz diye gitmisligimiz var eşimle sabah sekiz gece 12 ki gitmeye kalktigim saat 21:30 civarı konuyu en başından yorumları olursanız gergin açıp hanımların yorumlarıyla yumusadim hakkaden abartmisi.m dedi.problem çözüldü komik yorumlarla gulumsedim bile biz gerildik sonradan gulumsedim dert olmadı yani ha size olmuş sanırım bu kadar tepkili oldu göre bir papatya çayı içip sakinlesin lütfen
Valla eşimin şakasına bir bardak su dökmüşlüğü var biliyorum ne kadar ıslanılabilir.
Gecenin bir yarısı annenize ne gerekçeyle gideceksiniz ki ne anlatacaktınız? anneciğim uyku tutmadı da size geldim mi diyecektiniz ne uyduracaktınız bu sebepten anne baba kapısına gidilir mi mantıklı mı sizce*
Eğlendiyseniz burada neden konu açıp insanları oyalıyorsunuz hanımefendi sinirliyim diye? Parkelere kadar su yapmışsınız bir de bir koca suyla kalkan parkelerde ayrı bir enteresan 10 senelik parkeme geçen ay bir kova su boca oldu yerleri silerken hiç de bir şey olmadı. Size iyi eğlenceler o zaman çok eğlenmişmiş düşününce burası derdim var bölümü dalga geçme yeri değil!! eğlencesine de konu açmayın oldu mu.. Gerçekten bir derdiniz varsa yazın küçük hanım ve biraz olgunlaşın mümkünse..