Benim de cektirmem lazim sabahtan beri 6-7 yeri aradim fiyat bilgisi icin. Fiyat bir yana bu işlemi yapan saglik kurumu bile bulamiyorum Buna kısaca SİS işlemi deniyor ama maalesef sağlık kurumları bile bu işlemin adını en az 3 kez Tekrarlamadan ismi anlayamıyor. Danışmada olanlar işlemin ne olduğunu bilmiyor.
Benim de cektirmem lazim sabahtan beri 6-7 yeri aradim fiyat bilgisi icin. Fiyat bir yana bu işlemi yapan saglik kurumu bile bulamiyorum Buna kısaca SİS işlemi deniyor ama maalesef sağlık kurumları bile bu işlemin adını en az 3 kez Tekrarlamadan ismi anlayamıyor. Danışmada olanlar işlemin ne olduğunu bilmiyor.
SALİN İNFÜZYON SONOGRAFİ Veya sonoHisterografide deniliyomus canim.danisma zaten bilmiyor cok fazla. Ama kadin dogumun sekreteeligiyle gorussen yardimci olabilirler diye dusunuyorum.
Ucretlimi yapiyorlarmis bunu. Iki dakikalik cok basit bi islem aslinda. Ben arastirma hastanesinin tup bebek merkezinde yaptirsigim icin ucret odemedim oyuzden ucretleride bilemicem kusura bakma
Ben yaptirdim bunyenden bunyeye degisir tabi ama benimki cok kotuydu korkutmakta istemem seni benim baya agrim oldu doktorun yanindan ciktiktan sonra ilk oturmaya calistigimda bir agri olusuyodu bi sure sonra gecti uc gunde hafif kanama oldu gecmis olsun tekrar
Ben yaptirdim bunyenden bunyeye degisir tabi ama benimki cok kotuydu korkutmakta istemem seni benim baya agrim oldu doktorun yanindan ciktiktan sonra ilk oturmaya calistigimda bir agri olusuyodu bi sure sonra gecti uc gunde hafif kanama oldu gecmis olsun tekrar
Wow bende daha dun bu konu icine girdim, Hic duymamistim. Ingiltere'de doktora gidiyorum. Turkiye histeroskopi olmustum ama nedense bu islemi yapmak istediler. Bende bayagi bir agrili islem oldugunu duydum internet'de. Ama kisiden kisiye degisiyor galiba? Kac TL acaba odediniz? Burda pek ucuz degil'de bu islem. 1500 TL denk dusuyor.Size islemi yapan yer bunu neden histeroskopiye tercih etti? Daha iyi bir teshis yontemi mi?