• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sulu Ultrason sis

Gzlnr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Arkadaşlar bugün sulu ultrason yaptırdım, yani kadın olmanın zorluklarını deneyimlediğim bir gün daha oldu. O suyun verildiği her dakika ömrümden ömür gitti. Kendimi kasmamak için içtiğim ağrı kesici kas gevşetici hak getire. Öyle bir ağrı sancı daha önce yaşamadım. Ardından da tüm gün adetimin ilk günüymüş gibi bir ağrı ile devam etti. Bel ve kasıklarım nefes aldırmıyor. Su vermesinler daha içeriye diye yalvarıcaktım nerdeyse. Ama mecburuz napalım. Dişimi sıktım ve bitti çıkıştada ağladım tabi. Allah yaptıracaklarıb yardımcısı olsun.

bahsettiğin sulu ultrason mu yoksa hsg mi

Sulu ultrasondan bahsediyorum burda hsg yi de çekindim daha sonra ve benzer bir acı yaşadım yine
Bende çekilecem korktum kız peki doktorun odasindami yaptı yoksa radyaloji doktorları mi yapiyur sonuç için randevu gerekmi yoksa o an içinde doktor bakiyurmu 😌

Çok sağol amin inşallah canım

Merhaba bende sulu ultrason çekmeden önce buradaki bütün mesajları okudum ve artık dayanamadım ve bir hesap oluşturdum sevgili arkadaşlarım sulu ultrasonda acı çekebileceğimiz hiçbir şey yok birkaç gün önce çekildim ufacık bir baskı hissediyorsunuz kasıkta ama acı bile değil o lütfen korkmayın doktorun nazik davranmasıyla alakasının olabileceğini düşünüyorum işlem bittikten sonra ne oldu bitti mi diye sordum işlem esnasında da aşırı sıktım kendimi çok korktum canım acıyacak sandım ama öyle olmadı umarım herkesin çok kolay geçer

Bugün bende sulu ultrason çektirdim. Doktor kendi odasında yaptı. İlk başlarda bir ağrı hissettim ama adet sancısı gibiydi. Suyun bir kısmı dışa doğru aktı çok fazla içime girdiğini hissetmedim bu normalmi bilmiyorum. Doktor gayet normal temiz geçti dedi ama içim bir rahat etmedi. Kistim vardı ve çocuk istemimiz var 1 yıldır o yüzden çekildim ben. Allah hepimize yardım etsin.

Back
X