sümüklüler grubu:((

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
hepinize merhaba,dün çok ağladım ama bugün ağlamıyorum.üzüntüden nefrete nefrettende nötr e dönüşen duygusal patlamalat yaşadım dünden bu yana.konuya geçiyorum.eşimin belindeki sorun nedeniyle oturduğumuz ilçeye 1 saat uzaklıkta özel bir hastaneye fizik tedaviye gidiyoruz.ve bu 15 gün sürecek dün başladı tedavi,sabah evden çıktık kızımda çok hareketlidir maşallah haliyle hava sıcak çişiydi kakasıydı yemeğiydi yoruldum epey(şikayet amaçlı değil herşeyiyle ben ilgilendim 3. kata çocuğu tuvalete çıkarırken de çantam sırtımdaydı o ise kapıda bekledi bizi)ayrıca bende bel fıtığı oldum 1 yıldır ve kendimi idare ediyorum disklerimden biri patlamış.neyse zar zor günü geçirip kendimizi eve attık.çocuk yolda biraz uyuduğu için hemen uyumaz dedim ama bizi ayak altında istemediği çok belli hissediyorum hem çocuğa hem bana davranışlarından yada abartıyorum bilmiyorum.neyse götürdüm ama uyumadı 1 saati aştı sıkıştım ve çok acıktım...iyice gerildim dayanamadım birazda yüksek sesle salondda yayılmış olan yaratığa sana uyumaz demiştim psikolojik baskı yapıp beni mecbur bırakıyosun ben çocuğumu tanıyorum diye bağırmaya başladım .kızımda ağlamaya başladı tabii.uzaklamak için balkona çıktım sigara içtim bir geldim ki çocuk köşeye sinmiş bu da elinde burun açıcı sprey çocuğa doğru sallıyor gal burnun tıkanmış diye çocuk ağlamaktan bi hal olmuş aldım içeri götürdüm tamam istemiyosan uyuma dedim.sonra ne oldu ne söyledi baban neden bu kadar ağladın dedim.konuşmanın ortasına dalıp düzgün sor kendi anlatsın şunu mu dedi bunu mu dedi diye yönlendirme dedi.bende zaten bizi istemediğini biliyorum istersen gidelim rahat et dedim ilk kez bana s.git dedi hemde çocuğun yanında.kızı bırak git kapı orda dedi .ben şok oldum ağlamaya başladım.kızımda üzülüyomusun anne lütfen üzülme diyerek boynuma sarılıp ağlamaya başladı .bu adam yattığı yerden hafif tebessümlü bi ses tonuyla hehh sümüklüler grubu diyerek filmini izlemeye devam etti..ailemi bilen bilir burda bi faydası yok...ne gurursuzum değilmi:KK43:(ama kızım arada kalacaktı oan çıkp gitsem.o çekecek ben vermeyeceğim.bundan sonrası için fikirlerinizi bekliyorum

(ama kızım arada kalacaktı oan çıkp gitsem.o çekecek ben vermeyeceğim.bundan sonrası için fikirlerinizi bekliyorum
ha kızınız şu an arada değil yani. hayır anladık kocanız çocuğunun önünde karısına s.... git diyecek tıyniyette bir adam da siz niye çocuğun önünde adamla kavga ediyorsunuz?
çocuğun psikolojisinin içine etmişsiniz karı-koca.
sizin gibi insanların üremesine öyle sinirleniyorum ki. eğer o evden çıkamayacaksanız, o çocuk için susacaksınız! kavga etmeyeceksiniz, adamın size bağırmasını bir şekilde engelleyeceksiniz.
yok bunu yapamam diyorsanız, anlaşamadığınız adamdan boşanacaksınız.
çocuğun önünde kavga etmek ne demek ya?
offff.

hepinize merhaba,dün çok ağladım ama bugün ağlamıyorum.üzüntüden nefrete nefrettende nötr e dönüşen duygusal patlamalat yaşadım dünden bu yana.konuya geçiyorum.eşimin belindeki sorun nedeniyle oturduğumuz ilçeye 1 saat uzaklıkta özel bir hastaneye fizik tedaviye gidiyoruz.ve bu 15 gün sürecek dün başladı tedavi,sabah evden çıktık kızımda çok hareketlidir maşallah haliyle hava sıcak çişiydi kakasıydı yemeğiydi yoruldum epey(şikayet amaçlı değil herşeyiyle ben ilgilendim 3. kata çocuğu tuvalete çıkarırken de çantam sırtımdaydı o ise kapıda bekledi bizi)ayrıca bende bel fıtığı oldum 1 yıldır ve kendimi idare ediyorum disklerimden biri patlamış.neyse zar zor günü geçirip kendimizi eve attık.çocuk yolda biraz uyuduğu için hemen uyumaz dedim ama bizi ayak altında istemediği çok belli hissediyorum hem çocuğa hem bana davranışlarından yada abartıyorum bilmiyorum.neyse götürdüm ama uyumadı 1 saati aştı sıkıştım ve çok acıktım...iyice gerildim dayanamadım birazda yüksek sesle salondda yayılmış olan yaratığa sana uyumaz demiştim psikolojik baskı yapıp beni mecbur bırakıyosun ben çocuğumu tanıyorum diye bağırmaya başladım .kızımda ağlamaya başladı tabii.uzaklamak için balkona çıktım sigara içtim bir geldim ki çocuk köşeye sinmiş bu da elinde burun açıcı sprey çocuğa doğru sallıyor gal burnun tıkanmış diye çocuk ağlamaktan bi hal olmuş aldım içeri götürdüm tamam istemiyosan uyuma dedim.sonra ne oldu ne söyledi baban neden bu kadar ağladın dedim.konuşmanın ortasına dalıp düzgün sor kendi anlatsın şunu mu dedi bunu mu dedi diye yönlendirme dedi.bende zaten bizi istemediğini biliyorum istersen gidelim rahat et dedim ilk kez bana s.git dedi hemde çocuğun yanında.kızı bırak git kapı orda dedi .ben şok oldum ağlamaya başladım.kızımda üzülüyomusun anne lütfen üzülme diyerek boynuma sarılıp ağlamaya başladı .bu adam yattığı yerden hafif tebessümlü bi ses tonuyla hehh sümüklüler grubu diyerek filmini izlemeye devam etti..ailemi bilen bilir burda bi faydası yok...ne gurursuzum değilmi:KK43:(ama kızım arada kalacaktı oan çıkp gitsem.o çekecek ben vermeyeceğim.bundan sonrası için fikirlerinizi bekliyorum
çocuğa yazık günah ikinizde de büyük hata var

en birincisi onun önünde bu şekilde tartışmak

gidemeyeceğin halde gidelim de rahat et dersen böyle cvp alırsın.

bi kere ne demek esiniz sizi ayak altinda istemiyormus ?
siz ve kiziniz kendi kendinize mi ortaya ciktiniz, uzaydan mi geldiniz.
hastaysa adam gibi hastaligini bilsin, zibarsin yatsin.
cocuga da yazik. sinir haliyle boyleyse bilemem, ama genel hali buysa, bu adamla yasanir mi ya..

hiçbişey anlamadım
siz eşiniz için hastanelere gidiyosunuz o size bu şekilde mi davranıyor
bırakın kendi gitsin hastaneye
amaç hem yanında olmak hemde kalabalığı çok sevmediğinden çocuğa bayramlık alışveriş yapmaktı...bu sabah bize bişiy demeden çıkıp gitti zaten.konuşmuyorum oda konuşmaz gelip özür dilemez

çoçuğunuzu o durumda aglarken bırakıp balkona sıgara ıcmeye cıkmıssınız....yanı bunu bır babadan beklerım ama bır anneden asla....babalar bızım gbı olamıyorlar ne yazık kı.....ama bır anne olarak sızı cok yadırgadım..tamam haklısınız çok yorulmussunuz sınırler zıplamış olabılır hepımızın oluryor oyle durumları ama çoçuk aglarken sız keyfınıze sıgara ıçmek ıcın balkona cıkmışsınız...benc bır anneye hıç yakışmayacak davranış
gıtmemenızı gurursuzlukla bagdaştırmayın tabıkı ortada kalan çoçuk olacaktı.....ama gıtmeyeceksenız bır daha gıdelım dıye sormayın cunku esınızde aksı bırıne benzıyor
sakın sakın konuşun bu olanları bence akşam

ha kızınız şu an arada değil yani. hayır anladık kocanız çocuğunun önünde karısına s.... git diyecek tıyniyette bir adam da siz niye çocuğun önünde adamla kavga ediyorsunuz?
çocuğun psikolojisinin içine etmişsiniz karı-koca.
sizin gibi insanların üremesine öyle sinirleniyorum ki. eğer o evden çıkamayacaksanız, o çocuk için susacaksınız! kavga etmeyeceksiniz, adamın size bağırmasını bir şekilde engelleyeceksiniz.
yok bunu yapamam diyorsanız, anlaşamadığınız adamdan boşanacaksınız.
çocuğun önünde kavga etmek ne demek ya?
offff.
hayır çocuğum arada olduğu için açtım bu konuyu zaten onun daha fazla incinmesini istemediğimden.aslında kavga etmek değildi amacım sadece o an çok bunaldım bütün günün yorgunluğuyla sinirlerimin bozulması ve onun sanki biz yokmuşçasına keyfine bakması dolayısıyla oldu.belki yardımcı olur olayı bastırır çocuğu sakinleştirir düşüncesiyle çıktım odadan.sizin gibi insanların derken ne demek istediğinizi anlayamadım sizin hiç otokontrolü kaybettiğiniz zamanlar olmuyormu.çok ağır konuşuyorsunuz sanki ben çocuğumu düşünmeyen bencil bir yaratığım....zaten çözüm aradığım için burdayım.

İyi de o fizik tedavi oluyorsa hasta olan o

Küçük çocukla siz neden gittiniz

O da gerilmiş siz de gerilmişsiniz uyumayacak çocuğu uyutmaya çalışmak da insanı sıkar

Ama çocuğu baban ne dedi diye neden sıkıştırdınız ki ne dedi ise demiş teselli edin yatırın

Eşiniz de gereksiz davranışlar içinde ama bizi ayak altında istemiyorsun ne demek yani; yatmış zaten kanepeye siz de uyutmuyorsanız oynatın çocuğu; yatırın kitap okuyun vs

Bu adamla bu şekilde yaşamak da ne size ne kızınıza bir fayda getirmez; kafanızda bitmiş ilişkiniz sankii

hayır çocuğum arada olduğu için açtım bu konuyu zaten onun daha fazla incinmesini istemediğimden.aslında kavga etmek değildi amacım sadece o an çok bunaldım bütün günün yorgunluğuyla sinirlerimin bozulması ve onun sanki biz yokmuşçasına keyfine bakması dolayısıyla oldu.belki yardımcı olur olayı bastırır çocuğu sakinleştirir düşüncesiyle çıktım odadan.sizin gibi insanların derken ne demek istediğinizi anlayamadım sizin hiç otokontrolü kaybettiğiniz zamanlar olmuyormu.çok ağır konuşuyorsunuz sanki ben çocuğumu düşünmeyen bencil bir yaratığım....zaten çözüm aradığım için burdayım.

Destek olsun; çocuğun susturulmasına yardımcı olsun da bu adam bunu normal günde de yapmıyorsa; hasta iken yapar mı

normal günde yapan adam öyle davranmaz zaten.

Adam da demiş ki ben hastayım fizik tedaviye gidiyorum; kadın çocuğun bakımını bile benden bekliyor

İletişim sorununuzu çözün bir an evvel

çocuğa yazık günah ikinizde de büyük hata var

en birincisi onun önünde bu şekilde tartışmak

gidemeyeceğin halde gidelim de rahat et dersen böyle cvp alırsın.
gidelim derken haftanın 3 günü annemlerde kalıyoruz oraya gitmekten bahsettim oda biliyor bunu ...terketmek amaçlı olsada bu şekilde küfr etmesi sadece kararlarımı değiştirdi

bi kere ne demek esiniz sizi ayak altinda istemiyormus ?
siz ve kiziniz kendi kendinize mi ortaya ciktiniz, uzaydan mi geldiniz.
hastaysa adam gibi hastaligini bilsin, zibarsin yatsin.
cocuga da yazik. sinir haliyle boyleyse bilemem, ama genel hali buysa, bu adamla yasanir mi ya..
yok genel hali bu değil ilk kez küfr ettiğini duydum evde ve çocuğun yanında...genelde sakin biridir.bizimlede pek ilişkisi yoktur.haftada 3 gün gececi...o günlerde 1 2 saat anca görüşürüz.3 gün izinde o günlerdede yatmak ister şimdi beli böyle olunca hiç kalkmıyor

çoçuğunuzu o durumda aglarken bırakıp balkona sıgara ıcmeye cıkmıssınız....yanı bunu bır babadan beklerım ama bır anneden asla....babalar bızım gbı olamıyorlar ne yazık kı.....ama bır anne olarak sızı cok yadırgadım..tamam haklısınız çok yorulmussunuz sınırler zıplamış olabılır hepımızın oluryor oyle durumları ama çoçuk aglarken sız keyfınıze sıgara ıçmek ıcın balkona cıkmışsınız...benc bır anneye hıç yakışmayacak davranış
gıtmemenızı gurursuzlukla bagdaştırmayın tabıkı ortada kalan çoçuk olacaktı.....ama gıtmeyeceksenız bır daha gıdelım dıye sormayın cunku esınızde aksı bırıne benzıyor
sakın sakın konuşun bu olanları bence akşam
bende gergindim çocukta o ağlarken uzaklaşmak istedim biraz sakinleşmek için babası zaten gitmişti hemen yanına masal anlatmaya başlamıştı onları duyunca çıktım ben ...gitmek istiyorum aslında ama kızım çok küçük kafamda çok karışık bilemiyorum şuan bişiy

Denedim ama hic bisy anlamadim.
Balkondakiler kim? Babasi ve kizimi?
Ikinci cocugunuzmu var?

sizin gibi insanlar derken bir çocuğu "anne üzülme" diye ağlayacak hale getiren insanlardan bahsediyorum, siz ve kocanız ve evliliği güç savaşına dönüştüren insanlardan. hiçbir evlilik güllük gülistanlık değil, illa ki herkes annesinin babasının tartışmasına şahit olmuştur.
ama bir gecede çocuğa kaç travma yaşatmışsınız karı koca.
siz ikiniz daha bir evliliği idame ettirmeyi bir doktora kavgasız gürültüsüz gitmeyi beceremiyorsunuz, o çocuğu psikolojisi bozulmadan nasıl büyüteceksiniz.
çözüm ya kocanızla oturup konuşacak, çocuğun ne hale geldiğinden bahsedeceksiniz ve ikiniz de alttan almayı kendini kontrol etmeyi öğrenecek, ya boşanacaksınız ya da hep alttan almaya razı olarak evliliği devam ettireceksiniz.
çocuğunuz daha küçücük yaşında annesiyle babasının birbirini sevmediğinin farkında.
ne demek küçücük çocuğu köşeye kıstırıp zorla damla damlatmaya çalışmak?
ne demek çocuğu köşeye çekip söyle bakayım baban sana ne dedi demek?
o çocuk mu, lastik mi? çekiştirip duruyorsunuz çocuğu.
yazdıklarım size sert geliyor, biliyorum.
ama çocuğunuzu düşünmüyorsunuz, en azından kocanıza olan öfkeniz, çocuğunuza karşı olan sevginiz ve sağduyunuzdan ağır basıyor.
anlattığınızdan görünen bu.

İyi de o fizik tedavi oluyorsa hasta olan o

Küçük çocukla siz neden gittiniz

O da gerilmiş siz de gerilmişsiniz uyumayacak çocuğu uyutmaya çalışmak da insanı sıkar

Ama çocuğu baban ne dedi diye neden sıkıştırdınız ki ne dedi ise demiş teselli edin yatırın

Eşiniz de gereksiz davranışlar içinde ama bizi ayak altında istemiyorsun ne demek yani; yatmış zaten kanepeye siz de uyutmuyorsanız oynatın çocuğu; yatırın kitap okuyun vs

Bu adamla bu şekilde yaşamak da ne size ne kızınıza bir fayda getirmez; kafanızda bitmiş ilişkiniz sankii
hem arabayı kullandım hemde kızıma bayramlık almak için iki işi bi arada halledelim diye ....evet bitti şuan için

Biri eşine yaratık der biri diktir git der. Ve bu evlilik çocuğun psijolojisi için devam eder sözde. Şunu bilinki mutsuz bir ialede büyüyen çocuklar daha mutsuz oluyor. Annemle babam ben kendimi bildim bileli kavga ederdi. Her gün boşanın siz ya da küsün yanımda konuşmayın birbirinizle derdim. Çocuklar anne babanın aynı evde olmasını değil mutlu olmalarını isterler. Sizi mutsuz gören o çocuk ne kadar sağlıklı bir psikolojiyle büyüyebilirki?

X