- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
hepinize merhaba,dün çok ağladım ama bugün ağlamıyorum.üzüntüden nefrete nefrettende nötr e dönüşen duygusal patlamalat yaşadım dünden bu yana.konuya geçiyorum.eşimin belindeki sorun nedeniyle oturduğumuz ilçeye 1 saat uzaklıkta özel bir hastaneye fizik tedaviye gidiyoruz.ve bu 15 gün sürecek dün başladı tedavi,sabah evden çıktık kızımda çok hareketlidir maşallah haliyle hava sıcak çişiydi kakasıydı yemeğiydi yoruldum epey(şikayet amaçlı değil herşeyiyle ben ilgilendim 3. kata çocuğu tuvalete çıkarırken de çantam sırtımdaydı o ise kapıda bekledi bizi)ayrıca bende bel fıtığı oldum 1 yıldır ve kendimi idare ediyorum disklerimden biri patlamış.neyse zar zor günü geçirip kendimizi eve attık.çocuk yolda biraz uyuduğu için hemen uyumaz dedim ama bizi ayak altında istemediği çok belli hissediyorum hem çocuğa hem bana davranışlarından yada abartıyorum bilmiyorum.neyse götürdüm ama uyumadı 1 saati aştı sıkıştım ve çok acıktım...iyice gerildim dayanamadım birazda yüksek sesle salondda yayılmış olan yaratığa sana uyumaz demiştim psikolojik baskı yapıp beni mecbur bırakıyosun ben çocuğumu tanıyorum diye bağırmaya başladım .kızımda ağlamaya başladı tabii.uzaklamak için balkona çıktım sigara içtim bir geldim ki çocuk köşeye sinmiş bu da elinde burun açıcı sprey çocuğa doğru sallıyor gal burnun tıkanmış diye çocuk ağlamaktan bi hal olmuş aldım içeri götürdüm tamam istemiyosan uyuma dedim.sonra ne oldu ne söyledi baban neden bu kadar ağladın dedim.konuşmanın ortasına dalıp düzgün sor kendi anlatsın şunu mu dedi bunu mu dedi diye yönlendirme dedi.bende zaten bizi istemediğini biliyorum istersen gidelim rahat et dedim ilk kez bana s.git dedi hemde çocuğun yanında.kızı bırak git kapı orda dedi .ben şok oldum ağlamaya başladım.kızımda üzülüyomusun anne lütfen üzülme diyerek boynuma sarılıp ağlamaya başladı .bu adam yattığı yerden hafif tebessümlü bi ses tonuyla hehh sümüklüler grubu diyerek filmini izlemeye devam etti..ailemi bilen bilir burda bi faydası yok...ne gurursuzum değilmi(ama kızım arada kalacaktı oan çıkp gitsem.o çekecek ben vermeyeceğim.bundan sonrası için fikirlerinizi bekliyorum