Şuna bir bakın

Siz eninde sonunda boşanacaksınız bence. Belki simdi belki daha sonra. Bu adam da boşanmadan bir çocuk istiyor ilerde hem kendin hem çocuğun çok zor olacak. Bir de hiç birşey olmamış gibi sana bunları söylemesi. Miğdem bulandı.

Çocuk mu yapacaksınız bu adamdan onca şeyden sonra? Adam borç batağında, kendi yiyeceğini alamıyor, sizi umursamıyor, gözü dışarıda, bir sürü vukuatı var ve siz çocuk denemelerindesiniz! Yolunuz çok güzel, kaymak gibi, devam!!!

Ya cocuk mocuk yapmayacagim. Ben korunuyorum son olaylardan sonra. Ama bugun gidip test yaptirmis ve bana anlattiklarini paylastim. Konudaki mesele cocuk yapmam degil cunku yapmayacagim. Mesele konusmanin anormalligi. Ben mi abartiyorum amaci ne.

Ya cocuk mocuk yapmayacagim. Ben korunuyorum son olaylardan sonra. Ama bugun gidip test yaptirmis ve bana anlattiklarini paylastim. Konudaki mesele cocuk yapmam degil cunku yapmayacagim. Mesele konusmanin anormalligi. Ben mi abartiyorum amaci ne.
Tabii ki abartmıyorsun. Yaptığı terbiyesizlik.
Vallahi konularını takip ediyorum ve üzülüyorum senin adına açıkçası. Çocuk denemesi deyince bir anda gözüm dönmüş ve hiddetlenmişim, kusura bakma.

Aptal ya!.. zihniyete bak.

Böyle mallar bu durumlarda arkadaş ortamlarında (biraz açık olacak ama) “ ben falanca hastanede fişmanca doktorun/hemşirenin eline vermiş adamım sen ne diyosun booolum he heeyyt” diye ego kasarlar...

Halbuki bilmezlerki o şeylerini ellemek zorunda kalan hemşirelerde bunların arkalarından ne kadar tiksindiklerinden bahsediyorlar...

Sadece cahillik başka birşekilde açıklanamaz. Kendini bilen adam zaten utanır anlatmaya bu tiplerin de beyinleri sadece belden aşağı çalışır...

Benim eşim tek gittiğinde utanmış geri dönmüştü birlikte gittik. İlginç bir adam Eşiniz

Ya elimden gelse senin adına bosancam adamdan. Ne bekliyorsun boşanmak için
Konusmayi bekliyorum. Sakinlesmeyi bekliyorum. Sehrime donmeyi bekliyorum. Bir basinaliktan kurtuayi bekliyorum. Nobetci mahkemeye mi gidiyim. Ne yapiyim. Bosanacagim elbet az cok anlamis olmaniz gerek ama simdi mi su an mi. Neden uzerime bu kadar geliniyor. Ben mukemel bir kocam mi var diyorum size. Herseyin farkindayim. Arafta kaldiklarimda da size danisiyorum. Akil almaya calisiyorum. Dertlesmeye ihtiyac duyuyorum bir basima kafayi yememek icin.

Hepsine tamam hepsine eyvallah da bana niye anlatiyor. Gercekten amacini anlayamiyorum. Sonra da goruntulu aradi sen benim canimsinlar seni cok seviyorumlar havada ucusuyor. Gercekten anlamiyorum artik zerre kadar birsey.

Anlıyorum sizi

Hepsine tamam hepsine eyvallah da bana niye anlatiyor. Gercekten amacini anlayamiyorum. Sonra da goruntulu aradi sen benim canimsinlar seni cok seviyorumlar havada ucusuyor. Gercekten anlamiyorum artik zerre kadar birsey.

Anlamayacak birşey yok sorunlu bir kocan var, boşanacaksan hiç emek sarf etme. Boşanmayacaksan acil psikologa götür zira hiç normal değil bu adam...

Eşiniz değişik sınırını bilmeyen biri. Farkında değil saçmaladığının... Bu olay boşanma sebebi de değil.ama sizde olay çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…