Şuna bir bakın

Hepsine tamam hepsine eyvallah da bana niye anlatiyor. Gercekten amacini anlayamiyorum. Sonra da goruntulu aradi sen benim canimsinlar seni cok seviyorumlar havada ucusuyor. Gercekten anlamiyorum artik zerre kadar birsey.
Buzdolabındaki yiyecekler bitmiştir. Hafta sonu geliyor malum, yanına gidince alışveriş yapıp dolabı doldurun, bir de evi güzelce temizleyin diye canımsın, seni seviyorum diyordur!

Acı ama gerçekler bunlar!

Eşiniz 8.000 TL almıyor mu ne oluyor para.
Hepsi borca gidiyor. Soyleki 8 bin yetmiyor. Ekside cok fazla ayni zamanda. Iddia borclari. Borclarin faizleri. Bu arada bana kredi cektirip borcu bitmemis olan arabayi satip sifir almak istedi. Ben odeyecegim dedi de vazgecirdim. O da basima kalacakti cunku.

Alıyor ama iddaa falan oynuyormuş, borçları var, onları ödüyor. Bırakacağım diye söz veriyor konu sahibine ama yok.
Bu arada kendisi anlatti kendisi birakacahim dedi. Bana anlatirken de o kadar stresli o kadar cekingendiki zor soyledi. Hatta daha once defalarca konusmaya calisip konusamadi. Sonuc ortada. Hem oynuyor hem oduyor.

Allah askina soyleyin ben mi abartiyorum. Kocamla ilgili tum sorunlari anlatmistim size. Su an uzaktayim ve henuz konusmadim kendisiyle. Biraz once aradi. Cocuk yapmayi denedigimizden bahsetmistim. Arkadaslariyla mi ne konusmus herneyse sperm testi yaptirmaya gitmis bugun. Bastan sona asamalari anlatti. Ustune bastira bastira ilgilenenlerin tamaminin kadin oldugunu soyledi ben sormadan. Hatta doktor da kadinmis. O kadar cok kadin deyince hii doktor da mi kadindi dedim. Evet daha iyi birsey bence dedi. Kendimi daha iyi hissettim dedi. Bende film koptu. Askerlik arkadasinmiyim ben senin karinin dedim. Kendi cinsiyetinde rahat eder insan karsi cinste degil dedim. Sen bu kafayla dikkat et dedi bana. Sonra ne neden aramiyorum diye sorma dedi kapatti telefonu.
yahu siz hala bosanma davasi acmadiniz mi? ve halen bebek diyorunuz e ben de size "yok artik"diyorum!

Bu arada kendisi anlatti kendisi birakacahim dedi. Bana anlatirken de o kadar stresli o kadar cekingendiki zor soyledi. Hatta daha once defalarca konusmaya calisip konusamadi. Sonuc ortada. Hem oynuyor hem oduyor.
İyi de siz evlisiniz. Evin masraflarından ikiniz de sorumlusunuz. Evin masraflarını sen karşıla, o zevklerine harcasın. Oh ne âlâ memleket! O oynadıkça bu borç bitmez. Utana sıkıla söylemiş olması neyi değiştirir ki? Artık sen bildiğine göre aleni oynayabilir demektir.

İyi de siz evlisiniz. Evin masraflarından ikiniz de sorumlusunuz. Evin masraflarını sen karşıla, o zevklerine harcasın. Oh ne âlâ memleket! O oynadıkça bu borç bitmez. Utana sıkıla söylemiş olması neyi değiştirir ki? Artık sen bildiğine göre aleni oynayabilir demektir.
Aynen oyle. Bu arada cok arastirdim zamaninda. Ciddi psikolojik rahatsizliklari oldugunu dusunuyorum. Teshis koyamam ben tabiki ama kendisi de farkinda. Hatta psikolog arastirdik uzun zaman. Son anda vazgecti gitmekten. O zaman da kadin psikolog ariyordu. Nedir bu kadin kadin gercekten anlamiyorum. Bunun altinda da buyuk rahatsizliklar yatiyor diye dusunuyorum.

Aynen oyle. Bu arada cok arastirdim zamaninda. Ciddi psikolojik rahatsizliklari oldugunu dusunuyorum. Teshis koyamam ben tabiki ama kendisi de farkinda. Hatta psikolog arastirdik uzun zaman. Son anda vazgecti gitmekten. O zaman da kadin psikolog ariyordu. Nedir bu kadin kadin gercekten anlamiyorum. Bunun altinda da buyuk rahatsizliklar yatiyor diye dusunuyorum.
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Düzeltmeye çalışırken ömrünüzü heba etmeyin bence.

Duzelmiyor ki zaten. Ben ona ihtimal vermiyorum artik.
Çok üzüldüğünüzün farkındayım. Yıllarınızı vermişsiniz bu insana. Hayalleriniz var, emekleriniz var, aşkınız var... Ancak böyle devam ederseniz üzülme sürenizi uzatacaksınız sadece. Bence acilen bir terapiste gidin, inanın tek seansta bile çok şey değişecek, en azından neden bu kadar mücadele ettiğinizi, geleceği göremediğiniz hâlde niçin eziyet çekmeye devam ettiğinizi anlayacaksınız. Daha güçlü olacaksınız ilk seansın sonunda. Ne olur yapın bunu. Alışkanlıklar uyuşturucu gibi oluyor, gerçekleri göremiyor, kısırdöngüde debelenip duruyor insan.

Konuyu nerenizle okudunuz acaba. Konu doktor mu kocam mi. Donun tekrar okuyun.
Bakın kabul etmek zor olsa da kocanızda ahlak zaafı var.
Kumarbaz ve kadın düşkünü.
Böyleleri ile ömür geçmez.

Siz kendinizi avutarak belki 3-5 yıl daha evli kalırsınız.
Kocanızın maaşı ilerde haczedildiğinde, elinde kumar için para kalmadığında size yapışacak, emin olabilirsiniz.

Sabredin o halde. Bu kez sizin maaşınızla, kumar oynar. Soğan ekmeğe talim eder, mutlu mesut yaşarsınız.

Ya yalan söylüyor bence
Kizlar yanlış mi biliyorum benim bildigim kadin ürolog yok?
Benim esimde gitti erkekti doktor, hatta memlekette butun doktorlar erkek
Yalan atıyor ya inanma seni kızdırıyor sinirimi bozdu

Ya yalan söylüyor bence
Kadın ürolog var.
Çok az ama var.

Eşinizin normal bir durumu ballandıra ballandıra anlatması sinir bozucu ve sığ bir bakış açısı evet, doktor kadın olsa ne, erkek olsa ne, işini iyi yapıyor mu önemli olan o. Siz de bunu söyleseydiniz keşke. Ne saçmalıyorsun, cinsiyeti çok mu önemli deseydiniz. Böyle sanki kadın olmaları çok önemliymiş gibi tepki vermeniz gereksiz olmuş.

Ya yalan söylüyor bence
Ozel bir labarotuvara gitti. Oyle yerlerde gosterisli kadinlar oluyor musteri cekmek icin. Ozel hastanelerde de boyle. Yalan soylemiyor yalan soylemez de bunu neden anlatip sinirlerimi bozuyor. Ben sormadim ki kadin mi erkek mi diye. Hatta labarotuvarda ne yaptin sonuclar ne zaman filan bile demedim. Kendisi aradi niye sormuyorsun deyip anlatmaya basladi. Normalde de konusmaz cok birakin hee ayrintiyi anlatmayi.

Eşinizin normal bir durumu ballandıra ballandıra anlatması sinir bozucu ve sığ bir bakış açısı evet, doktor kadın olsa ne, erkek olsa ne, işini iyi yapıyor mu önemli olan o. Siz de bunu söyleseydiniz keşke. Ne saçmalıyorsun, cinsiyeti çok mu önemli deseydiniz. Böyle sanki kadın olmaları çok önemliymiş gibi tepki vermeniz gereksiz olmuş.
Hayir tepkim kadin olmalarina degildi asla. Kadin olmalari kendimi daha iyi hissettiriyor demesine sinirlendim. Ne demek bu diye.

Back
X