Şuna bir bakın

Hayir tepkim kadin olmalarina degildi asla. Kadin olmalari kendimi daha iyi hissettiriyor demesine sinirlendim. Ne demek bu diye.
Evet anladım aslında ne hissettiğinizi. Sizi sinirlendirmek için bilerek yapmış gibime geldi. O yüzden bunu önemsememiş, onun bu sığ bakış açısını eleştirir gibi cevap verseydiniz daha etkili olurdu demek istedim.

Ozel bir labarotuvara gitti. Oyle yerlerde gosterisli kadinlar oluyor musteri cekmek icin. Ozel hastanelerde de boyle. Yalan soylemiyor yalan soylemez de bunu neden anlatip sinirlerimi bozuyor. Ben sormadim ki kadin mi erkek mi diye. Hatta labarotuvarda ne yaptin sonuclar ne zaman filan bile demedim. Kendisi aradi niye sormuyorsun deyip anlatmaya basladi. Normalde de konusmaz cok birakin hee ayrintiyi anlatmayi.
Evet ozel hastanelerde calisanlar bakımlı baya
Benim esim de dikkat etmis bana diyor ki aşkım o hastanede butun kadinlarda 5 tas tek tas var bak nelere dikkat etmis neyseki parmagina bakmış pis gözlü degil pek esim bakarsada gözünü oyarim:bicak:

Bile bile seni uyuz etmeye çalışmış resmen simdi eski konularina bakcam senin

Haaa baktim simdi sizin esiniz linkedin den kadini ekleyip rahatsiz ettim galiba yazan adam sizin konulari ben hep okudum
Bu adama saglam ayar ver dicem ama duzelmez
Ben kimseye bosan diyemem ama bosan ilk kez diyorum :( bide sinirlenme simdi birazcik sakin ol

Haaa baktim simdi sizin esiniz linkedin den kadini ekleyip rahatsiz ettim galiba yazan adam sizin konulari ben hep okudum
Bu adama saglam ayar ver dicem ama duzelmez
Ben kimseye bosan diyemem ama bosan ilk kez diyorum :KK43: bide sinirlenme simdi birazcik sakin ol
Aaa konu sahibi aynı kişi miymiş, fark etmemişim.

Ya bu durumda sen sperm testi yaptırana kadar, bir psikologa git deseydiniz ya keşke. Aldatmaya bu kadar meyilli adamdan çocuk yapılır mı ya, akıl işi değil.

Aaa konu sahibi aynı kişi miymiş, fark etmemişim.

Ya bu durumda sen sperm testi yaptırana kadar, bir psikologa git deseydiniz ya keşke. Aldatmaya bu kadar meyilli adamdan çocuk yapılır mı ya, akıl işi değil.
Evet o kişi,iyi cesaret etmis baska sorunlar duzeliyor da boyle adam iste.. cok kötü. Üzüldüm konu sahibi için ya :(

Konusmayi bekliyorum. Sakinlesmeyi bekliyorum. Sehrime donmeyi bekliyorum. Bir basinaliktan kurtuayi bekliyorum. Nobetci mahkemeye mi gidiyim. Ne yapiyim. Bosanacagim elbet az cok anlamis olmaniz gerek ama simdi mi su an mi. Neden uzerime bu kadar geliniyor. Ben mukemel bir kocam mi var diyorum size. Herseyin farkindayim. Arafta kaldiklarimda da size danisiyorum. Akil almaya calisiyorum. Dertlesmeye ihtiyac duyuyorum bir basima kafayi yememek icin.
O zaman konunun başında benmi abartıyorum yazmayın. Suçu kendnzde aramayın zira adamın ne oldugu belli

Bakın kabul etmek zor olsa da kocanızda ahlak zaafı var.
Kumarbaz ve kadın düşkünü.
Böyleleri ile ömür geçmez.

Siz kendinizi avutarak belki 3-5 yıl daha evli kalırsınız.
Kocanızın maaşı ilerde haczedildiğinde, elinde kumar için para kalmadığında size yapışacak, emin olabilirsiniz.

Sabredin o halde. Bu kez sizin maaşınızla, kumar oynar. Soğan ekmeğe talim eder, mutlu mesut yaşarsınız.
Valla arkadaş haklı galiba A Aykilil , şimdi aklıma daha kötüsü geldi. Onun borçlarını ödemekle sen de mükellefsin. Senin maaşına da haciz gelirse ödeyemediği herhangi bir borçtan dolayı, şu anki durumunu mumla ararsın; keşke hacizden önce kurtulsaydım bu adamdan dersin. Senaryo çok kötü ama çok da olası!

Diğer konularını bilmiyorum bilmekte zorunda değilim sanırım .
Bu konuya bu şekilde yorum yapıyorum sayglar ;

Yıl olmuş 2018 hala erkek kadın doktor ayrımı yapan var.
Doktor yahu buu doktor. !!

Geçen sistit için doktora gittim erkekti. Kocam benı boşasın o halde.

Yazı yahu geçen ömüre yazık .

Diğer konularını bilmiyorum bilmekte zorunda değilim sanırım .
Bu konuya bu şekilde yorum yapıyorum sayglar ;

Yıl olmuş 2018 hala erkek kadın doktor ayrımı yapan var.
Doktor yahu buu doktor. !!

Geçen sistit için doktora gittim erkekti. Kocam benı boşasın o halde.

Yazı yahu geçen ömüre yazık .
Konularını okusaydınız kafin erkek doktor ayrımı yapmadığını anlardınız...

Alakası yok boşuna polemik yaratmayın....
Konu sahibinin zaten canı sıkkın insanları durduk yere incitmeyelim lütfen...

Tesekkur ederim.

Valla biz sürekli yazdiklariniza bakıyoruz ama siz gözünüzü kapadığıniz için yazdiklarimiza bakmıyorsunuz galiba:işsiz:

Bilmem kaç tane konuyu okumak zorunda değilim ama kısa bır özet geçebilir. Biz okumayanlar için ben bu konudan bunu anladım başta da belirttim.

Allah askina soyleyin ben mi abartiyorum. Kocamla ilgili tum sorunlari anlatmistim size. Su an uzaktayim ve henuz konusmadim kendisiyle. Biraz once aradi. Cocuk yapmayi denedigimizden bahsetmistim. Arkadaslariyla mi ne konusmus herneyse sperm testi yaptirmaya gitmis bugun. Bastan sona asamalari anlatti. Ustune bastira bastira ilgilenenlerin tamaminin kadin oldugunu soyledi ben sormadan. Hatta doktor da kadinmis. O kadar cok kadin deyince hii doktor da mi kadindi dedim. Evet daha iyi birsey bence dedi. Kendimi daha iyi hissettim dedi. Bende film koptu. Askerlik arkadasinmiyim ben senin karinin dedim. Kendi cinsiyetinde rahat eder insan karsi cinste degil dedim. Sen bu kafayla dikkat et dedi bana. Sonra ne neden aramiyorum diye sorma dedi kapatti telefonu.
önceki konularını bilmiyorum ama sizi kıskandırmaya çalışmışmış. Sperm testinde doktorun cinsiyeti ne olursa olsun hastaya bir kap verip özel bir odaya gönderiyorlarmış. Kimse kimseyi görmüyor yani kıskanılcak bi durum yokki

Sizi kandırmış gibi duruyor velhasıl sacmalamis zaten. Aynı testi eşim de verdi herşeyle erkek ler ilgilenmiş hatta ultrasonda çekilecekti erkek çalışan yok diye bekletmisler gelince çektiler. Eşiniz benden nasıl nefret edilir diye deney yapıyor galiba

Back
X