Suni Sancı nasıl bişey?

Suni sancı zor diyolar adet sancısı gibi mi nasıl herkesde aynı etkiyimi yaratıyor?

ben doğum için hastaneye gittiğimde sancım yoktu suyum gelmişti buyüzden suni sancı verdiler.normal sancı nasıl oluyo bilmiyorum ama benim için zor oldu.çevremden duyduğum kadarıyla normal sancı daha kolaymış.

Cok az doz almıştım fakat dogum hızlı ilerleyınce pek gerek kalmadı, bana gore çekicegin agrıyı çabuklastırıyo.

valla en çok korktuğum şey herkes çok zor diyo acaba dayanılmazmı biri yerleri cırmaladım felan dedi iyice korktum acaba bende mi öle olacam....

Ben de ilk dogumumda yemistim suni sanciyi acilma olsun diye offf böyle birsey olamaz cok siddetli bir sanci dr lar da zaten öyle diyor normal dogum sancisinin iki kati diye cok zor yani onu yasayan ceken bilir

Normal sancinin iki katı ve aralıksız bi sancı eltim yeni doğum yaptı suni sancıyla ve cok zormus ama bebislerimiz için her acıya değer

Evet arkadasim gercekten zor suni sanci.. Ama eminim ki kendi sancin da olsa o da zor olur. Dogum zaten basli basina zor bir eylem:) ama inan ki bebegini gordugun anda butunnnn acilarin diniyor kus gibi hafifliyorsun. Ben de suni sanciyla dogum yaptim ama su an tek hatirladigim ebenin hadi bir kere daha ikin bebegin geldi demesi :) ne sanci kaldi ne aci :)

Ben iki sanciyida yasadim. Ilki dogal sanciyla ikinci suni sanciyla oldu.. Suni sanci dogal sancinin yavrusu diyebilirim:)) dogal sancida kendimi yerden yere vurdugumu hatirliyorum ama suni sancida tek yatakta kivranmistim... Ikiside zor ama:))
Ayyyy kendi kendimi korkuttum bak. Neydi yaaa o oyle:)))

Ben iki sanciyida yasadim. Ilki dogal sanciyla ikinci suni sanciyla oldu.. Suni sanci dogal sancinin yavrusu diyebilirim:)) dogal sancida kendimi yerden yere vurdugumu hatirliyorum ama suni sancida tek yatakta kivranmistim... Ikiside zor ama:))
Ayyyy kendi kendimi korkuttum bak. Neydi yaaa o oyle:)))

Korkmayın hamisler yaaa orda durmuyor sipalar dogacaklar bir şekilde korkmanin faydası olsaydı benimki hala icerdeydi :)

Korkmayın hamisler yaaa orda durmuyor sipalar dogacaklar bir şekilde korkmanin faydası olsaydı benimki hala icerdeydi :)

Hamile degilim simdi ben:)

Ama o sanciyi bile ozluyo insan bazen..
O kadar aci cekiyosun sonra hic bisey olmamis gibi bebege daliyosun:))

ben iki evladımıda suni sancı ile doğurdum.Doğal yollardan sancım gelmedi doğum eylemi de başlayınca dr mecburen suni sancı veriyorlar...doktorların dediğine göre normal yollardan gelen sancı ilk ıolarak hafif hafif olup ilerleyen zamanlarada şiddetleniyor..
suni sancıda ise hiç ağrın yokken birden ağrıların başlıyor ve bu yüzden dayanılmazmış gibi geliyor...
ama inan bana allah sabrını veriyor...
sana tavsiyem normal yada suni hiç farketmez sancını çekerken kesinlikle yürü.Hem doğumun kolay olur hemde acıyı birazda olsun hafifletirsin...
çünkü yattığın yerde sancı çekmek çok zor...
Rabbimsağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

normal sancı nasıl hiç bilmedim. Gelmedi. 20 saat suni sancı çektim. Acı çekiyorsun kardeşim. Ama unutuyorsun. Annelik muhteşem.

normal doğum diye hastaneye yattım, geceden sabaha kadar açılmam artmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. toplam 7 saat süren sancı verme işleminin son 5 saati ful doz gitmesine rağmen hissettiğim tek şey hafif bir adet ağrısıydı. sancı şeklinde değil, hafif bir ağrı şeklindeydi. hemşirenin söylediğine göre suni sancı, hiç çekmeyeceğin bir şiddette ağrı yaratmıyormuş, zaten nasıl bir ağrı çekeceksen onu çekiyormuşsun,işlemi hızlandırıyormuş anlayacağınız..neyse açılmam artmayıp bende tık olmayınca dr.um eve gitmeyi önerdi, düşünün artık:) sonra dr.umla konuşup bu şekilde olmayacağını anladık, sezaryen oldum.
diyeceğim o ki, herkes aynı şeyleri yaşamıyor, kötü senaryoları okuyup dinleyip şu güzel günlerinizi mahvetmeyin. inşallah hayırlısıyla bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız;)

Back
X