Suni Sancı nasıl bişey?

Canim benim korkunu cok iyi anliyorum banada 15 saat suni sanci verdiler ama acilmam olmadi ben hem kensi sanncimi hemde. Suni sanciyi ikisini bir arada yasadim acilsin diye allahim seni korkutmak istemiyorum ama yalanda soylemek istemiyorum gerceten cok Zor ama kimse olmuyo sonunda cok buyuk bi mutluluk var ben o sancilari cekerken kendimi yarin hicbisey kalmiycak ve ben bebegime kavusmus mutlu bi anne olucam bunlar gecicek diye avuttum hep allahim o acinin sabrini veriyo o an sen anlamiyosun dayanamiyorun diyosun ama. Aslinda dayaniyosun ve emin ol bebegini kucagina aldiginda sedece sunu hissediceksin bitti artik bebegim ve ben bu basardik ve tum hamilelere binlerce kez dya ediceksin allaha binlerce kez sukur ediceksin 2 hafta sonrada sana bu sanciyi sorduklarindahatirlamiyorumki deyceksin cunku unutuyosun bebegini kucagina alana kadar hersey allah kolaylik versin canim

Ben ikisinide yaşadım hiç bir fark yok. Kendi sancında suni sancı kadar zor. Ama geçiyor bitiyor şimdi sorsalar yine normal doğururum.benim ikinci suni sancıyla oldu çok korkuttular beni .bence ilk doğumunda suni sancı çekenler normal sancıyı yaşamadıklarından zor diyolar.kolay doğum yok kısa ve uzun süren doğum var. Allahım herkese kısacık bir sancı evresi nasip etsin

normal sancı aralıklı oluyor aralarda nefes alıp iki çift laf edip resim için poz bile verebiliyorsun... benim 2 dk aralığına düştüğünde normal sancım suni sancı verdiler sezeryana alın beni suniye devam etcekseniz diye bağrınmaya başladım :( sancı hiç bitmiyor nefes bile alamadım sanki gitti bütün moralim bozuldu arkadaşlarla hoş vakit geçire geçire normal doğurmayı hayal ederken suni sancı herşeyi berbat etti. açılma yeterli değil ve su geleli baya olduğu için suniye devam etmeliyiz dediler bende sezeryan istedim ve normal doğum yapamadığım için kahroldum ama bilmiyorum belki benim ağrı eşiğim düşüktür...

Mrb sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini
Benim bebeğim şuan 46 günlük 19 gün erken doğdu geceden suyum boşaldıgi için doktorum doğumu bugün bitirmemiz lazım dei ve 7 saat sancı çektim sancinin başında gülüp konuşuyodum oo böyle devam ederse iyiymiş dedim ama sonuna doğru sancı siklasinca 1 2 dakikada bir gelmeye başlayınca çok fena son sancılar iyice belime vurmaya başlayınca sezeryana alın deyip durdum doktora az kaldı şimdi alacam seni doğuma diyip 3 saate yakın oyaladı beni allahtan doğumum hızlı ilerledi bebeğim ve rabbim yardım etti çok şükür benim doğumum tersten başladığı için suni sancıyla oldu yani suyum önce geldiği için zaten bebeğim suyu bittiği için göbek kordonunu 1 defa düğümlemiş 3 defa da kendi boğazına dolanmıştı normal doğum yapmam bi mucizeydi doktorumun tecrübeli olması şükürler olsun rabbimin de izniyle sorunsuz bebeğime kavuşturdu bizi 2.kez anne olmayı nasip ederse rabbim bu sefer sezeryan olacak inşallah o derece yani:1:

Bende suni sanciyi yasayanlardanim.ilk dogumum.normal sanci arasindakivfarki bilmiyorum ama dogum sonrasinin cok rahat oldugunu soyleyebilirim.hatta cektigim agri aklima bile gelmedi dogumdan hemen sonra odaya ciktigimda, danki o agriyi ben cekmemisim gibi...
bence korkutmayin kendinizi.Allah kolayini veriyo.ikinci cocuk olursa eger yine normal dogum isterim...

Dogumumu suni sanciyla yaptim. Bende cok korkuyordum ama okadarda sknti olmadi. Banada onceden suni sancinin kendi sancindan daha agir olduunu ve aralik olmadiini solediler ama bendede belli araliklarla geldi sanci. Ben dayanamadiim yerde epidural olmak istedim cunku suyum gelmisti ve yataha yatirilmak durumunda kalmistim. Eger yuruyebilseydim sancilar esnasinda belkide epiduralu almazdim.
Ama herkesin soledigi gibi bebegin dogdugu zaman herseyi unutuyosun. Sanciya dair cok bisi hatirlamiyorum suan ve o dogum anini tekrar yasayabilmek istiyorum acaip derecede. Bi daha hamile kalsam yine normal dogum isterim hatta epidural almadan sancilara katlanmayi isterim.
Korkacak bi durum yok. Dogum zaten cokda kolay bisi deil sonucta ama o sancilarin seni bebege yaklastiran adimlar olarak gorursen bukadar sknti yasamazsin bence. Biraz rahat olmaya bak

Dogumumu suni sanciyla yaptim. Bende cok korkuyordum ama okadarda sknti olmadi. Banada onceden suni sancinin kendi sancindan daha agir olduunu ve aralik olmadiini solediler ama bendede belli araliklarla geldi sanci. Ben dayanamadiim yerde epidural olmak istedim cunku suyum gelmisti ve yataha yatirilmak durumunda kalmistim. Eger yuruyebilseydim sancilar esnasinda belkide epiduralu almazdim.
Ama herkesin soledigi gibi bebegin dogdugu zaman herseyi unutuyosun. Sanciya dair cok bisi hatirlamiyorum suan ve o dogum anini tekrar yasayabilmek istiyorum acaip derecede. Bi daha hamile kalsam yine normal dogum isterim hatta epidural almadan sancilara katlanmayi isterim.
Korkacak bi durum yok. Dogum zaten cokda kolay bisi deil sonucta ama o sancilarin seni bebege yaklastiran adimlar olarak gorursen bukadar sknti yasamazsin bence. Biraz rahat olmaya bak

Bende normal doğum yaptım ama ben suni sancıyla berbat bir doğum geçirdim o sancı anında aldığım nefes yüzünden bebeğim tehlikeye girdi ve ben 7 cm le acil doğuma girdim. Zorla doğurdum diyebilirim. Çıktığımda heryerim ısırmaktan mosmordu. O insan bünyesiyle de alakalı bir durum bence ya ben şu anda hayatta normal doğum yapmam siz çok şanslıymışsınız. Allah bebişinizi analı babalı büyütsün ;)

Benim ilk doğumumda sadece sunni sancıyla başladı günüm epey geçmişti. Seni korkutmak istemem ama yalanda söylemek istemiyorum benim feci şekilde dayanılmaz ağrılarım oldu ve doğumum çok uzun sürdü. Açılmam uzun süre olmadı. Ben doğumdan sonra bir hafta boyunca ağladım çünkü işkence odasından çıktım gibi olmuştum (birde devlet hastanesinde doğum yapmıştım). Ve doğumdan sonra bebeğe dokunmak bile istemedim çünkü sancı aralarında sancıdan o kadar mahvolmuşumki artık sık sık bayılmışım doktorum anlattı...
Ama ikinci doğumum normal geçti kendi sancılarımla yaptım. Hiç sunni sancı almadım. kolay değidi tabi zordu ama sana şunu söyleyebilirim: sunni sancıyla karşılaştırınca çoook daha hafif ve kısa..

Olmasi gereken dogum sancisinin serum yoluyla verilmesi...once tatli tatli bi sanci basliyo...sonra dozu yavas yavas artiriyolar.iste o zamn basliyo dogum macerasi.tadini cikar.. o sancinin yerini hicbirsey tutmiycak cunku.keyifli:)

Hatırladıkça tüylerim diken diken oluo.. ben hastaneye gittiğimde zaten dakikada bir gelen ve beni benden alan bi sancim vardı.. Ama açılma olmadığı için suni sancı taktılar artık düşün.. Ebeler bile halime acıyodu.. :5: sancı,mide bulantısı dakikayı bırak saniye gecmio.. Ve o kadar acıyı çek, sonra hanımefendi icerde kakasını yapsin,sonra doooru sezaryene.. :6: sonrada melegini gör,aşık ol,bütün acıları kısa bi sürede unut ve tekrar bebek iste.. :52: bolede güzel bisi işte :34:

bende suni sanci alanlardanim,suyum geldigi icin dogumu suni sanciyla baslatmak zorunda kaldilar.sunu da belirteyim benim suyum 2 gun boyunca akti,doktor kendi sancimin gelmesini bekledi ama dogumu baslaticak kadar guclu sancim olmad(bu sure icinde hastanede gozetim altinda tutuldum)i.2. gunun sonunda suni sanci verdiler.bilmiyorum ya ben normal sanci yasamadigim icin ya da gercekten agir bi sanci oldugu icin cok canimin yandigini soyleyebilirim,bunun bi sebebi de suyumun yok denecek kadar az olmasiymis.9 ay boyunca 1 kere istifra etmeyen ben,sancilar sIklasinca ustuste istifra ettim,yurumek istedigim halde izin vermediler cunku surekli bebegimin kalp atislarini dinlemek istiyorlardi.bu beni iyice gerdi cunku yattikca agrim daha da dayanilmaz oldu.ama 5 cnm acilmam olunca hemen epidural yaptilar ve sonrasi cok hizli gelisti. kalan 5 cnm acilma da 20 dk da tamamlandi ve 4 ikinmada oglumu kucagima aldim cok sukur:16: suni sanci alacaksaniz kesinlikle epidural oneririm.epidural oncesi beni sezeryana alin diye yalvaran ben epidural sonrasi doktor ve hemsirelerle sakalasarak doguma devam ettim:21:
o sanciyi unutabildim mi..ilk 3 hafta sanirim kemiklerimden cikmaz o aci diyordum ama simdi nasil oldugunu hatirlamiyorum bile:52:

benim akşam 7 gibi sancım başlamıstı ama şidettli değildi gece 2.5 a kadar şiddetlenmeye başladı doktora gittik 4 cm açılmış dedi sonra suni sancı verdiler 1 saatte 10 cm acıldı ama ne cektiğimi ben bilirim o bir saatte sancı bir geliyo bir gidiyo çok şiddetli bir ağrı adet sancısının daha ağrılısı valla epidural normal doğum yaptım doktor bir yandan belimden iğneyi sokuyor nasıl titriyorum hem sancı hem iğne nin ağrısı allahım nasıl olmuştum yeter artık diyordum ama uyuştuktan sonra herşey çok güzel oldu ağrısız bir şekilde bebeğim doğunca inanılmaz bir duygu şok oluyorsun kendi içinden bir bebek çıktığını görünce inanamıyorsun ya allah herkese anne olma duygusunu taddırır inş.

Suni sancii..:S allah korusunn.. bidaha o agriyi cekemem.. okadar kötü bir sey olamaz. Aksam 10'dan ertesi gün saat 14'e kadar sanci cektim sonra suyum geldi rahim 6 cm'deydi devam bekliyemeyiz deyip sezeryana aldilar.. okadar cektigim sancida yanima kàr kaldi.. bebegimin kafasi benim kalcalarimdan gecmekten zorlandigi icin sanki pompayla cekiis gibi duruyodu ama düzeldi elhm.

Suni sancii..:S allah korusunn.. bidaha o agriyi cekemem.. okadar kötü bir sey olamaz. Aksam 10'dan ertesi gün saat 14'e kadar sanci cektim sonra suyum geldi rahim 6 cm'deydi devam bekliyemeyiz deyip sezeryana aldilar.. okadar cektigim sancida yanima kàr kaldi.. bebegimin kafasi benim kalcalarimdan gecmekten zorlandigi icin sanki pompayla cekiis gibi duruyodu ama düzeldi elhm.

Off çok kötü yaa ben 1 saat çektim sezeryana almalıyız dediklerinde sevinçten göbek atcaktım nerdeyse sen 16 saat çekmişsin

4 cmden sonrası nasıl bilmiyorum çünkü sezeryana alındım bebeğim kakasını yaptığı için. 4cme kadar da pek birşey yoktu. Ama 4cmde suyumu boşalttıklarında geberdim resmen. Ameliyat masasına çıkamıyordum ağrıdan.

4 cmden sonrası nasıl bilmiyorum çünkü sezeryana alındım bebeğim kakasını yaptığı için. 4cme kadar da pek birşey yoktu. Ama 4cmde suyumu boşalttıklarında geberdim resmen. Ameliyat masasına çıkamıyordum ağrıdan.

Suyu boşalttıklarında ölecem sanıyosun:( o kadar acı üstüne bide seZeryan :(

Back
X