- 20 Haziran 2015
- 190
- 32
- Konu Sahibi kivilcim82
Perşembe akşamı sancılar başladı ve dakika tutmaya başladım 10 dakikada bir geliyordu ve 30 saniye sürüyordu. Bir şekilde uyudum böyle ama saat 4de sancı uyandırdı beni telaşlandım. Hemen doktorumu arayıp hastaneye gitmemi istedi nst baglayıp sancılarım kac dakikada bir geldigini ögrendik megerse yalancı dogum sancısıymış. Eve gönderdiler beni ve akşam oldu yine aynı sancılar tuttu beni. Bu sefer 5 dakikada bir geldi ve hemen hastaneye gidip catı muayanem yapıldı 1 cm di. Bana heycan bastı dogum yakın artık Lavman ve epuduralım yapıldı ve ben odada sabaha kadar uyudum. Saat 7de doktor geldi kalk dedi dogumhaneye gidiyoruz dedi ayyy çok korktum heycan bastı. Tekrar baktı 8cm olmuş ve suyumu patlatı bende koridorda yarım saat yürüdüm dogum hızlansın diye. Bu sefer 9cm acılmış ve saat 7.30 da başladık suni sancı verildi durmadan ıkındım. Bir türlü gelmiyordu bebeğim doktor ile ebe karnıma bastırıyorlar sanki sancı yetmiyormuş gibi. yıldızlar gördüm oksijen maske verdiler ıkınmaktan halsiz düştüm. Tekrar gücümü toparladıktan sonra iyi ıkınmışım sonunda kafası çıktı tabii kesik yapıldı ama hic acımadı. ikinci ıkınmada gövdesi çıktı ve yakışıklı oğlum saat 8.54 de doğdu. Oh dedim bitti dedim ama dikiş yapılırken uyuşturmadı canlı canlı dikti ve ben öldüm dirildim. Piskolojimi bozdular bebegime sevinemedim bile yani doktorumdan hiç memnun kalmadım. Doktorumun acelesi vardı ve beni zorla doğurtu....