suni sancıyı fakülte hastanesinde reddedip sezeryan isteme hakkına sahip miyim

bazen hatta çoğu zaman kendimi tutamıyorum çünnkü çok net bir soru karşısında net cevap alamayınca sinir krizi geçiriyorum öbür tarafta detay yazıyoruz ayy çok uzatmışsınız gibi tepkiler valla kimse kimseyi beğenmiyor ben napim.
hastane prosedürlerine göre sezeryana itici sebep ellerinde yok doğuramadı sezeryana aldık dicekler çünkü gelişme geriliğinde suni sancı yasal, onun dışında öyle bir hastalığım varki ne yazıkki doktorlar bile bilgi sahibi değil yasayarak görüyoruz her şeyi bunu da dikkate alamıyorlar.

sezeryan sonrası normal doğum olması zaten benim ilk defa sizden duydugum bir şey ve ilgimi çekti şu an kaç yaş var aralarında

eskişehir osmangazi hastanesi tıp fakültesi haftaya doğum çarşamba günü , cevabı yazıcam mutlaka hatta konu açacağım ki durumumda olan varsa belki bi yol olur

eskişehir osmangazi hastanesi tıp fakültesi haftaya doğum çarşamba günü , cevabı yazıcam mutlaka hatta konu açacağım ki durumumda olan varsa belki bi yol olur

Bir avaz da kucagına alırsın İnşallah.
İnşallah kolayca güzel bir normal doğum yaparsın. Senden bşy rica edicem benim içinde dua eder misin doğum anında evliliğimle eşimle ilgili inşallah herşey güzel olsun dua edermsn

Doktorlar beni çok seviyor hastane beni çok seviyor çünkü onlar soru sorduğunda abuk subuk değil net cevaplar veriyorum yormuuyorum insanları anlicagin benim sorularım da net olduğu için inanılmaz bir uyum içindeyiz doktor secmememe rağmen perinatoloji uzmanı beni görünce normal USG ye bile girer konuşur bebeğe bakar çıkar o derece düşün artık diğerlerini. Cevabınız için de çok teşekkür ederim geç oldu bu cevap ama olsun benden sonrakilere yarar inşallah işte anında bildiklerinizi yazsanız aslında genel olarak iletişim sorunu ortadan kalkardı.cidden teşekkürler cevap için . Sezeryan kararı çıktı doktorlardan. Bı de

Böyle bir imkanım yokmuş merak edenlere fikir olsun . Çatı muayenesinde darlık çıktığı için sezeryan kararı verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…