sunneti siz oluyorsunuz heralde
hem cok abartili hem cok havai durmus.. keske daha yasiniza yakisir ,agir bir tarz kullansaymissiniz..
sunneti siz oluyorsunuz heralde
hem cok abartili hem cok havai durmus.. keske daha yasiniza yakisir ,agir bir tarz kullansaymissiniz..
Model hoş gayet şık fakat renginden dolayı gelinlik bi hava veriyo. Saçınız falan gayet hoş olmuş. peki kaça aldınız elbisenizi?
ÖZel dikim olduğu için 1 milyara mal oldu ve Fransız danteli 3 metre kullanıldığı için
Teşekkürler bu arada
Bence güzel. yakıştırdımda size kuğu gibi çıkmışsınız. Gelinlik seçersin fazla abartı olur, nişan elbisesi alırsın oda abartı olur. Bazen düşünüyorumda kendi kendime başkaları ne düşünürse düşünsün. Seçim sizin zaten giymişsinizde kötü veya iyi yorumlar geçmiş artık
çok fazla abiye kıyafet giyecek kişiler olduğu için bunu düşünmek lazım pişti durumunu:))
kimse krem rengini seçmez sünnet annesinden başka diye düşündüm..
yorumunuz için teşekkürler...
bu kadar terbiyesiz konuşmaya hiç hakkın yok. insanlarla hangi tarzda konuşacağına dikkat et. her önüne geleni bu siteye üye yaparlarsa böyle olur.
bu arada biride çocuğunun düğünü onun daha ön planda olması gerektiğini yazmış ama genelde sünnet çocukları bütün gece yatarlar. o düğünü anne ve baba yapar. o gece onlarındır yani.canım benim sıra bana geldi ben çok beğendim seni saçını özellikle çok beğendim harika yapmışlar. elbisende süper keşke o büyük gülün yerine daha küçük bişeyler koysalarmış. ama sonuçta sen beğenmişsin. ne konuştuğunu bilmezlerede cevap bile yazma canım.
Krem aslında rengi ama beyaz gibi görünmekte:)valla ileride bir de oglum olursa ben de abarti abarti bir elbise diktiririm sanirim.. zaten severim kokoslugu tuyu tulu swarovskiyi.. insan dugununde bisey anlamiyorki giydigi gelinlikten .. sunnette ne guzel keyifli keyifli giyilir
ben birkac seyi elestiricen.. kirik beyaz olsaymis sanirim daha iyi olabilirmis.. biraz fazla beyaz ya da fotoda oyle cikmis? ikinci popodaki cicek etekteki isleyeme gore biraz hafif kacmis.. swarovski obegi ya da daha degisik bir sekilde toplanabilirdi tuller arkada.. ucuncu saclariniz... genis bir alniniz oldugu icin cok acik kalmis saclar da geriye toplaninca.. biraz yana tutam birakilabilirdi..bir de ust kisim birazcik daha sIkI olabilirdi bel kismi yani..
gerisi super!
sunnet annesisiniz tabi istediginizi istedigini gibi giyeceksiniz.. ben de hep krem kirik beyaz abiyeler gordum sunnet annelerinde, baska bir renk dusunemiyorum, en yakisani bu renkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?