Sünnet derisini geriye çekerek temizle yaptılar Sağlık Ocağında..

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
9 aylık oğullarımı sağlık ocağına götürdğmüzde sünnet derilerini geri çekerek temizledi ama çook ağladılar bizimkiler içim parçalandı ...bu şekilde temizlemek gerekiyomu gerçekten zararı yokmudur?? bi de sünnet konusunda bebeklerini sünnet ettirenler varmı???herhangi bi sorun yaşadınızmı?

cnm evet öyle temizleniyor...içeride pislik kalabilir cnm....ve o can yakmaz...bence kuzular sıkıldıkları için ağlamışlardır....

benimde iki oğlum var cnm 22 aylıklar birini 13 aylıkken ameliyatla sünnet ettirdim diğerini 14 aylıkken .....ikisindede çok rahat ettim cnm bence erkenden ettir derim cnm....ufak bir anestezi ile yapılıyor....ya 3 yaşa kadar yaptıracaksın yada 7 yaşı bekleyeceksin cnm....
benim tavsiyem erken olması cnm...çocuklar bişey hatırlamıyolar...aynı gün gezip tozuyolar..
oğlumun 12 dikişi ve sünneti vardı....hastaneden gelince koltukların tepesindeydi....

biz 4-5 yaşlarındaykende sünnet düğünü yapacağız...muhtemelen

çok teşekkür ederm cnm cevabın için..bende önceden kıyamıyodum ama şimdi sağlıkları için yaptırmaya karar verdim..inşallah bizde sorunsuz atlatırz...:124:

o şekilde temizleniyoo doğru canımmmmm

bende 6 ayın sonunda yaptırıdım sünnetinii çok ama çok doğru bi karar vermişim sadece 1 gün acı çekti sonrası çok müthişştiiii genel anestezi bile olmadan yapıldı mesela sadece lokal anestezi ile

temizleme şekli o biçimde canım ne yazık ki..ben de az da olsa canlarının yandığını en azından rahatsız olduklarını düşünüyorum..benim oğlum tam 7,5 aylıktı sünnet olduğunda ve zoraki olduk..en sancılı benim sürecimdi ki ona rağmen 10 gün sürdü sadece..ilk 2-3 gün kötüydü sonrası daha hafif geçti..sünnet derimiz tamamen yapışık olduğundan kazımaları gerekti ve devamlı kabuk bağlayıp tekrar kabuğu kalkan bi cılk yara oluştu sünnet bölgesinde..doktorlar 2 aydan önce geçmez dese de çok yoğun bir bakımla 10 günde atlattık şükür..sonrasında da çok rahat ettim..çocuk da rahatladı..şiddetle tavsiye ederim..ne kadar erken o kadar iyi diyorum..

Back
X