- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- Konu Sahibi Liona Esposito
benim oğlum sekiz aylikti lokal anestezi oldu zorla yatirdilar çok ağladı asla onermem şuan pismanim genel yaptirmadigima
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu vesilesiyle burdan erkek bebeği olacak annelere sesleneyim :) İlk oğlumu 17 aylık yaptırdım, öyle zor oldu ki. Bu sebepten 2. Oğlum 19 günlüktü sünnet ettirdiğimizde. Kesinlikle erken sünneti tavsiye ediyorum, yani yenidoğan sünnetini.
Sizde rahatlıkla ve sağlıkla atlatırsınız inşallah..
Ben de bu tavsiyelere kulak verip yenidogan sun eti yaptirmaya niyetlendim
Insallah bi aksilik olmazsa dogumun ertesi gunu taburcu olmadan yaptirmak niyetindeyim hatta
Konu sahibi allah kolaylik versin, insallah kuzunuzu fazla aglatmadan hallederler su işi :)
Doğar doğmaz tavsiye edilmiyor hatta en erken 40 gün sonra demişlerdi bana. Bebeğin biraz toparlanması gerek vücut fonksiyonlarının düzene girmesi gerek.Ben de bu tavsiyelere kulak verip yenidogan sun eti yaptirmaya niyetlendim
Insallah bi aksilik olmazsa dogumun ertesi gunu taburcu olmadan yaptirmak niyetindeyim hatta
Konu sahibi allah kolaylik versin, insallah kuzunuzu fazla aglatmadan hallederler su işi :)
size de sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sizde rahatlıkla sünneti atlatıp kafanız rahat lohusalığınızın tadını çıkarırsınız inşallah..Ben de bu tavsiyelere kulak verip yenidogan sun eti yaptirmaya niyetlendim