Bir toplumda yer alan kadınlık ve erkeklik algıları, her iki cinse ilişkin imajlar, kalıp yargılar, oluşturulan kimlikler, bu kimliklerin oluşum süreçleri, onlara atfedilen özellikler, davranış kalıpları, roller, statüler, cinsiyete dayalı iş bölümü, cinsler arası ilişkilerin düzenlenme biçimleri, aile tipleri, akrabalık ilişkileri, cinslerin birbirine karşı tutum ve davranışları, cinsel ahlak, aşk ve güzellik anlayışları, o toplumun cinsiyet kültürünü meydana getirir. Biyolojik boyutuyla cinsiyet olgusu, tabii ve evrenseldir; ama, bu temel üzerine sosyo-kültürel olarak inşa edilen cinsiyet kültürü evrensel değildir. Cinsiyet kültürü, toplumdan topluma ve zamanla farklılıklar gösterir.
Konu sahibi halihazırda zaten sünneti fiziksel olarak yaptırmış oğluna. Şimdi sonrasında yapılacak tören (belki düğün, beki de mevlüd) hakkında sizlere fikir sormuş ? Sünnetin gerekliliği hakkında bir soru yok ! Konuyu nasıl çarpıttınız anlamakta inanın zorlanıyorum. Daha önce siyasetçilere demiştik bir çekin o kıllı elinizi kadın bedeninden. Bu konuda da diyorum ki bir bu konu eksikti bu da açıldı tam oldu ! Her şeyi çözdünüz de konu pipi mi kaldı ?