çokkk teşekkür ederim paylaştıkların için..bizimkide kendiliğinden düşecek olan dikişlerle olacakmış.. narkozda sonra sizi tanımayabilir demişti..ama öylee 6-7 saat sürer demedi..oğlum 1 aylıkdan beri sürekli hopluyor kucaktasırtüstü yatmakdan nefret diyor..altını her değiştirdiğimde hoppp yüzüstü dönüyor..zaptetmek baya zor oluyor..geneldede yüzüstü yatarken tersten üstünü giydirmek zorunda kalıyorum..çok pişmanım ilk aylarda yaptırmadığıma..bu kadar hareketli iken onun içinde benim içinde zor olacak..umarım bir aksilik olmadan atlatırız..kayınvalidem bizimle olacak..tesadüfen görümcemde gelecek o tarihte istanbuldan..yalnız olmayacağım neyseki..bitincede hayırlısı ile tabiki paylaşırım neler yaşadık..aynı ayda sünnet olacaklar olursa emsal olur en azından.
birde zorlacağım şey sanırım kucakta tutmak olacak..kucak istiyor hep..kendi kendine arabasında yada anaakucağında pek oturmayı sevmeyip 5- 10 dakka sonra mızıyor..mecbur kucağımıza alıyoruz..tutarken canını yakmaktan yanlış bişey yapmaktanda korkoyorum
teşekkür ederim maşalah çokk iyi..sünnet sonrası 1.5 saat zor geçti ama karnı doyurulduktan sonra çok iyiydi..hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür..sanki sünnet olan o değil taburcu olduk arabada hoplayıp zıplamaya başlamıştı bileşmdide maşallah iyiyiz korktuğum gibi olmadı tabi narkozu atmak için ağlarlarmış..o ağlamalarını saymıyorum hastahaneyi inlettiiii o çok kötü idi
merhaba arkadaşlar benim oğlumda 6 aylık bende sünneti düşünüyordum ama bir arkadaşımın kuzeni 6 aylıkken sünnet ettirmiş ve bebeğin gelişimi devam ettiği için daha sonra 2.kez sünnet ettirmek zorunda kalmış.zorunluluk yoksa da sünnet ettirmek faydalı mı sizce?
bende yaptırmaya karar verdim ama hala tereddütlerim var en çok ilerde idrar yolları enfeksiyonu olur die korkuyorum çünkü çevremde ne kadar erkek çocuk varsa bunun yüzünden dünyanın antibiyotiğini tüketiyo birde ilerde aklı ererse daha zor olacagınında farkındayım
diğer yandanannelik işte gülüyo oynuyo çocuğumu alıp doktorada götürmeye yüreğim el vermiyo ama nasıl olsa apıcam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?