Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben olsam 75 birine 75 birine olacak şekilde 150 takardım... Sonuçta o bir çocuğa 100 takmış. normalde 200 takmanız lazım ama 75 ,75 de çok garip durmaz hani
2 çocuk varmış siz de 75-75 takabilirsiniz yada kuyumcularda sünnet çocukları için satılan maşallah altın var 14 ayarıda var ondan alıp takabilirsiniz 14 ayar olunca fiyatı uygun olur diye düşünüyorum yada 1 tane çeyrek alıp takabilirsiniz.
öncelikle hayırlı olsun damatlıklarınıda görürsünüz inş bence illaki para yada altın olmaz yaşları kaç bilmiyorum oyuncak kıyafet yada okul için gerekli şeyde olabilir diye düşünüyoum
Eger maddi imkanin varsa ve sunnetine gidecegin kisi yakin arkadasinsa, gram altinlardan yaptirabilirsin.
Kuyumcularda artik gram altinlar daha avantajli, hem ceyrek kadar pahali degil, hem de az durmuyor...