• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sünnet takısı acil cevapp

smiter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
515
24
118
Bursa
arkadaşım oğlumun sünnet düğününde 100tl para taktı oğluma
yarın kendisi evde sünnet düğünü mevlidi yapacak 2 oğluna
sizce ne takmam gereklii

sizce ne takmam gereklii

ben olsam 75 birine 75 birine olacak şekilde 150 takardım... Sonuçta o bir çocuğa 100 takmış. normalde 200 takmanız lazım ama 75 ,75 de çok garip durmaz hani

canım imkanın varsa 100 100 tak veya ceyrek altın takabilirsin bi tane. Yanında da cocukların seveceği oyuncak tarzı küçük bi hediye alrdm ben olsm.

sizce ne takmam gereklii

2 çocuk varmış siz de 75-75 takabilirsiniz yada kuyumcularda sünnet çocukları için satılan maşallah altın var 14 ayarıda var ondan alıp takabilirsiniz 14 ayar olunca fiyatı uygun olur diye düşünüyorum yada 1 tane çeyrek alıp takabilirsiniz.

sizce ne takmam gereklii

öncelikle hayırlı olsun damatlıklarınıda görürsünüz inş bence illaki para yada altın olmaz yaşları kaç bilmiyorum oyuncak kıyafet yada okul için gerekli şeyde olabilir diye düşünüyoum

Eger maddi imkanin varsa ve sunnetine gidecegin kisi yakin arkadasinsa, gram altinlardan yaptirabilirsin.
Kuyumcularda artik gram altinlar daha avantajli, hem ceyrek kadar pahali degil, hem de az durmuyor... :34:

1 oğlunuz var sanırım o size 100 takmış sizde ona 50,50 takın daha uygun olur 75 takınca saçma olıur gbi

Back
X