Sünnet Sünnet zamanı konusunda yardım

Alys

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.175
798
merhaba,
Kısmetse bir iki haftaya oğlumu kucağıma alacağım.

İlk oğlum 5 aylıkken sünnet oldu, bunu da öyle isterdim ama o zaman yurt dışında olacağım.

Şimdi ya yenidoğan veya bir aylıkken yaptıracağım sünneti, ya da yaşına yakın tr ye tatile geleceğim o zaman mümkün olacak.

Ne önerirsiniz?

arkadaşlarımdan yenidoğanken yaptıranlar var. Çok rahat geçtiğini çabucak iyileştiğini söylüyorlar.
Doktorumuzda kırkı çıkmadan yapılırsa iki güne iyileşeceğini söylemişti.
Ama bize kısmet olmadı başka sağlık sebeplerinden.
Hayırlısı olsun. Rabbim sağlıcakla kavuştursun İnşaallah.

Ben iki aylikken yaptirdim,anca yer bulabilmistim cunku. Doktordan da cok memnun kaldim. Adam bursadaki tek lokal anesteziyle sunnet yapan doktor oldugu icin acayip sira var. hic cekinme kucukken yapilinca daha kolay,cocuk kendini anlamadan iyilesiveriyor

Dark ona soracağım zaten de bir aylıkken erken mi olur?

Dark ona soracağım zaten de bir aylıkken erken mi olur?
Yok erken olmaz, ilk uc ayin icinde oneriyor kendisi zaten. Ona ulasamasan da asistani mutlaka bilgi verir canim sana. Oglan dogmadan bir gorus randevuyu netlestir de acikta kalmayasin ha aman

Doğduğunda hastaneden çıkmadan yapılıyor. Bence de doğrusu bu belki sünnet düğünü yapamayacaksın ama sorun yaşamadan bu işten kurtulacaksın. Sonrasında hele de psikolojik ve fiziksel anlamda 1yaş sonrası problem yaşayan arkadaşlarım var. Zamanında sünnet konusunda detaylı bir yazı yazmıştım. Umarım yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim oğlum 2 aylıktı kuzeni de 17 günlü ikisini beraber yaptırdık. Çok çabuk iyileştiler. Hatta kuzeni daha rahat etti çünkü oğlum bacaklarını çok hareket ettiriyordu sevinince biz konuşunca filan. Ne kadar erken o kadar kolay. Tabi ki doktorunuza da danışın önce.

Merhaba yazınızı okudum, siz daha çok araştırmışsınız, kadın doğum doktorum bir yaşına yaklaşınca yaptırın dedi, şekli otursun gibi bir şey dedi, bu konuyu araştırmış mıydınız? Ben yenidoğan değil ama 20-25 günlükken düşünüyorum. Sezeryan doğum olacağı için erken olabilir ilk hafta gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…