canım yenidoğanken yaptır .. boşuna bekleme 1 yaşını . yürümeye başlamış olur o zaman uğraşırsın boş yere..
Yenidoğana da pek cesaret edemiyorum aslında
Ben iki aylikken yaptirdim,anca yer bulabilmistim cunku. Doktordan da cok memnun kaldim. Adam bursadaki tek lokal anesteziyle sunnet yapan doktor oldugu icin acayip sira var. hic cekinme kucukken yapilinca daha kolay,cocuk kendini anlamadan iyilesiveriyor
Dark ona soracağım zaten de bir aylıkken erken mi olur?
kız oğlana sordun mu sünnet olmak istiyor mu diye ?
kendi kendine karar veriyorsun..
edit : hepiniz gelin hepinize yeterim
Yok erken olmaz, ilk uc ayin icinde oneriyor kendisi zaten. Ona ulasamasan da asistani mutlaka bilgi verir canim sana. Oglan dogmadan bir gorus randevuyu netlestir de acikta kalmayasin ha amanDark ona soracağım zaten de bir aylıkken erken mi olur?
Hahahaha yapmayin sunu yaaaa ne zamandir banlanmadik :)kız oğlana sordun mu sünnet olmak istiyor mu diye ?
kendi kendine karar veriyorsun..
edit : hepiniz gelin hepinize yeterim
Hahahaha yapmayin sunu yaaaa ne zamandir banlanmadik :)
Hahahaha yapmayin sunu yaaaa ne zamandir banlanmadik :)
Doğduğunda hastaneden çıkmadan yapılıyor. Bence de doğrusu bu belki sünnet düğünü yapamayacaksın ama sorun yaşamadan bu işten kurtulacaksın. Sonrasında hele de psikolojik ve fiziksel anlamda 1yaş sonrası problem yaşayan arkadaşlarım var. Zamanında sünnet konusunda detaylı bir yazı yazmıştım. Umarım yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?