- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
konuyu yeni gördüm belki sorunuz için geç bir cevap olacak ama yinede söylemek istedim.. büyük oğlumu tam bir aylıkken sünnet ettirdik ve hiçbir sorun yaşamadık.. sünnet sonrası krem sürme seansları dışında neredeyse hiç ağlamadı.. küçük oğlumu yaklaşık iki aylıkken sünnet ettirdik.. ancak büyük oğlumunkinden biraz farklı oldu sünnet olduğu akşam çok fazla ağladı, can acısından olduğu çok belliydi.. doktorunu aradık bunun normal olduğunu ağrı kesici fitili çok sık olmamak şartıyla vermemiz gerektiğini söyledi.. çok şükürki bu durum sadece o akşam için geçerli oldu.. ve sık yıkamak şartıyla çabuk iyileşti.. bence küçük yaptırılması çok daha iyi yaşlar ilerledikçe çocukların etkilenmesi de bir o kadar fazla oluyor..
Biz 7 günlükKen götürdük o zaman yumrtaliklarinda birinde sorun vardı oglumun yapmadı doktor sonra 40 gunlukken yaptırdik 3 günde iyileşti hiç korkma yaptır çok rahat geçiyor :)Yenidoğana da pek cesaret edemiyorum aslında
Benim bildiğim yeni doğan sünnetini 7 ila 28 gün arasında yapiliyor. Doktorların en uygun gördüğü 7 10 gün arası. Çok arastirmistim çünkü. Maşallah siz ertesi gün yaptirmissiniz helal olsunBiz doğumun ertesi günü yaptırdık.hiçbi sorun olmadı iyiki de yaptırmışız diyoruz
Merhaba o doktorun ismini paylaşabilir misiniz? hangi hastanede?Ben iki aylikken yaptirdim,anca yer bulabilmistim cunku. Doktordan da cok memnun kaldim. Adam bursadaki tek lokal anesteziyle sunnet yapan doktor oldugu icin acayip sira var. hic cekinme kucukken yapilinca daha kolay,cocuk kendini anlamadan iyilesiveriyor
Merhaba ikiz ogullarimizi bu hafta sünnet yaptiracagiz. 8 ayliklar acaba bu cis sorunu vb.yasayanlar nasil çözüm buldu?emekliyor ve uyurken de çok dönüyorlar..Agri aci yasarlar mi? Endişe ettim.
Benim görüştüğüm 3 ayrı doktor da uzman görüşü olarak 'yaptırabilirsiniz bir sakınca yok erken olmasının bir yararı da yok fakat, insanı olarak düşüncemiz hayata yeni gelmiş bir bebeğe zorunlu olmadıkça müdahele edilmemesinden yanayız' diye belirttiler.
Bu sebeple 6 yaşını bekliyorum.
Ya 1 yaştan önce, ya 6 yaştan sonra olmalı biliyorsunuzdur.Küçüğü 8 aylık civarı yaptıracağım, ben de çok erken yapmaya ikna olamadım. Ama 6 yaş da çok büyük geliyor ya
merhaba,
Kısmetse bir iki haftaya oğlumu kucağıma alacağım.
İlk oğlum 5 aylıkken sünnet oldu, bunu da öyle isterdim ama o zaman yurt dışında olacağım.
Şimdi ya yenidoğan veya bir aylıkken yaptıracağım sünneti, ya da yaşına yakın tr ye tatile geleceğim o zaman mümkün olacak.
Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?