Çocuk Hastalıkları Sünnet

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sünnet

• Olur

OY: 1 100,0%
  • Olmaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Aysegul9517

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
13
0
1
29
Merhaba oglum 22 aylik ve sunnet ettirmeyi dusunuyoruz ama cok endiseliyim sizde cocuk cerrahina mi yaptirmaliyim yoksa üroloji doktoruna mi ? Bide lokal anestezi nasil yapiliyor ? Bilgi verir misiniz lutfen.

Ürolog. Cerrahlık aşırı "ciddi" bir durum yok bence. Penise (daha doğrusu belli bir noktaya) iğne vuruyorlar, işlem 15 - 30 dakika sürüyor. Ilk 2 gün çişten yanar, ama ilerisi için rahat olur. Erken yaptırmanız daha uygun, daha doğru hem anne hem çocuktan ötürü.

Daha net nasıl açıklanabilir ki?

Doktor kıyaslaması yapıp arayışa çıkın bence.

Ürolog. Cerrahlık aşırı "ciddi" bir durum yok bence. Penise (daha doğrusu belli bir noktaya) iğne vuruyorlar, işlem 15 - 30 dakika sürüyor. Ilk 2 gün çişten yanar, ama ilerisi için rahat olur. Erken yaptırmanız daha uygun, daha doğru hem anne hem çocuktan ötürü.

Daha net nasıl açıklanabilir ki?

Doktor kıyaslaması yapıp arayışa çıkın bence.

Oyle seyler okudum ki nternetten ve etrafimda ki insanlar oyle seyler soyluyor ki insan tedirgin oluyor🙈🙈
Internet bilgi kirliliği ya, en sağlıklı bilgiyi iki doktordan da dinlemek. Cerrahi veya ürolog, tarih almadan sor, hangisi daha samimi gelirse.

doktorlar en iyi sunnet zamaninin 6 ay ile 3 yas arasi olmasi gerektigini soyluyor
Benim kardesim de cok sorun yasamistik 2 yaslarindaydi 1 sene bacak arasini actiramamistik.Bende oglumu bundan dolayi 2 aylikken sunnet ettirdim.Tabi her cocuk ayni degil
Esimin yegeni 2 yasindaydi hicbir sorun yasamadi.

Benim kardesim de cok sorun yasamistik 2 yaslarindaydi 1 sene bacak arasini actiramamistik.Bende oglumu bundan dolayi 2 aylikken sunnet ettirdim.Tabi her cocuk ayni degil
Esimin yegeni 2 yasindaydi hicbir sorun yasamadi.
Ins iyi gecer doktor iyilesme suresi 2 3 gun dedi ins dedigi gibi olur benim oglum cok huysuz ve yaramaz bide vucudu cok cabuk enfeksiyon kapiyor🙁ins sunnetten sonra duzelir

Back
X