• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet

Karpuzlu araba Karpuzlu araba Merhaba iptal ettirdiğinizi görünce yazmak istedim benim oğlum da şuan 17 aylık 2 ay sonra 19 aylıkken yapılacak ailevi sebeplerden dolayı şu sıralar yapamıyoruz. 19aya girmemiş olacak daha. Hemen hemen 1.5 yaş sayılır ben iptal ettirmeyeyim değil mi sizi ve konunuzu görünce sormak istedim. Zor işler ya...

sağlık için doktor önerisi değilse ailevi gerekçelerle yapmayın bence de.

Karpuzlu araba Karpuzlu araba Merhaba iptal ettirdiğinizi görünce yazmak istedim benim oğlum da şuan 17 aylık 2 ay sonra 19 aylıkken yapılacak ailevi sebeplerden dolayı şu sıralar yapamıyoruz. 19aya girmemiş olacak daha. Hemen hemen 1.5 yaş sayılır ben iptal ettirmeyeyim değil mi sizi ve konunuzu görünce sormak istedim. Zor işler ya...
Canim sen biliyosun ama bak demekkj seninde icine sinmemis yaptirma sende bosver 6 yasa birak

Canim sen biliyosun ama bak demekkj seninde icine sinmemis yaptirma sende bosver 6 yasa birak
Geçen konu açmıştım ordan bi yorumla devlette çok iyi bi dr buldum ona güveniyorum eli çok iyi işinde tecrübesi çok da işte bizimki kaldırabilir mi psikolojik olarak... ben muhtemelen doktora güvenerek iptal etmeyeceğim hazır 1.5 ken kurtulalım napalım :/

Birini 8 aylikken digerini 1 yasinda yaptirdim. Biri lazerli digerli eski usul kanli bicakli.. ilk 3-4 gun zordu.. dikisli olanda pansuman kremleme ugrastim baya.. lazerlide kanama oldu filan.. zorlugu olabiliyorda geciyor. Ozellikle yurumeden hatta emeklemeden yaptirmak mantikli.. cunku bi yerlere carpiyolar filan kanama riskini cogaltiyor..6-12 ay arasidir bu..

Buarada bi tanidik 6-7 yasinda yaptirin ani olur hatirlar demisti. Ben sacma buldum cocuk icin travma olabilir. Hatirlayacagina hatirlamasin bence. Sunnet dugunu vs isterse yine yaparim dedim.. dedimde hic oyle islerde gozum yok. Su gelinlik giyip sunnet dugununde salinan annisler kadar su hayati sevseydim yeterdi👀
Tontrikocum bu yazdığın aynisini ben esime dedim daha sipa kucukken emeklemeden yurumeden yaptiralim dedim bana 'cocugun pipisinden ne istiyorsun' dedi..dunde ben ona dedim yaptirmicaz cocugin pipisinden ne istiyorsun diye. Sunnet dugununde anneler gelinlikmi giyiyor ilginc ilkkez duydum

Geçen konu açmıştım ordan bi yorumla devlette çok iyi bi dr buldum ona güveniyorum eli çok iyi işinde tecrübesi çok da işte bizimki kaldırabilir mi psikolojik olarak... ben muhtemelen doktora güvenerek iptal etmeyeceğim hazır 1.5 ken kurtulalım napalım :/
Sen bilirsin bisi diyemem kolay atlatirsiniz insallah

Ben demistim eşime ama beni dinlemedi 1 yasindayken demiştim. Simdide tutturmus sunnet yaptıralım. Cabuk iyilestigini bende duydumda kesilirken igne vurulurken neler bekliyor bizi az cok kestirebiliyorum :KK43: beniim oglum seddeye uzandığında bile agliyor
Ahhh kimseyi dinlemeyin ben 2 yasinda yaptirdim Lokal anesteziyle pipi bolgesini uyusturup iki dkkada yapti Doktor grip asisi yapilirkende aglar cocuklar ayni aci bez takin ve iyise sisince cikardin bezini 3 gun bilemedin 4 gune Yara iyilesiyo bence kararliyken yapin oglum hic birsey hatirlamiyor ikinci erkek olsaydi 1 haftalikken yaptircaktim gobekten daha cabuk iyilesiyo buyutmeyin bukadar hic bir sey yok gercekten

Tontrikocum bu yazdığın aynisini ben esime dedim daha sipa kucukken emeklemeden yurumeden yaptiralim dedim bana 'cocugun pipisinden ne istiyorsun' dedi..dunde ben ona dedim yaptirmicaz cocugin pipisinden ne istiyorsun diye. Sunnet dugununde anneler gelinlikmi giyiyor ilginc ilkkez duydum
Cocugun pipisi kesiliyor die ortaligi inleten gorgusuz Anne babalardan Gina geldi birde gelinlikmi giyiyorlarmis gorgusuzler tey Allah im ya

21 aylik bebegim icin pazartesi ye randevu aldik. Cok korkuyorum cok uzgunum. Bebegi sunnet olanlar nasil geçti cani cok aciyormu.
Geç kalmissiniz canım genel anestezi yapilmadigi sürece çok ağlar islem esnasinda, hekimler bu konuda cok uyariyor yenidogan sunneti en gec ilk 3 ayda yapilmali diye. Hatta 40 günlük olmadan yapilsin diyorlar. Saga sola dönüp yürümeye de basladigi icin sonrasinda da acıdan ağlayacak. Travmatik olabiliyor. Madem bu kadar otelediniz 6-7 yasinda olani biteni konusup ikna ederek yaptirmaniz daha dogruydu bence. Bu konuda doktorlarin ve pedagoglarin yazilarini okumani oneririm. Tekrar bir düşünün bence. Çünkü kritik bir dönemde.

21 aylik bebegim icin pazartesi ye randevu aldik. Cok korkuyorum cok uzgunum. Bebegi sunnet olanlar nasil geçti cani cok aciyormu.
21 Ay gayet uygun daha iki yaş bile değil bence gece koymayın 6 yaş sonra yaptıranlar daha zor gecio neden iptal ettiniz ki.İlk oğlum 18 aylıkken oldu bu oğlumda 18 aylık şimdi yaptiricam bende ilk oğlumun çok basit geçmişti ins buda öyle olur ve doktorumuz yaşını da uygun buldu ayrıca

Neleri var kuzu neleri var:)) paradan haber ver.

Belli yas araligi var tabii, bir an once yapilincada kurtuluyosun dogrusu. Ilerde buyuk sknti buyudukce yani.. ama buyuyuncede daha bilincli olur, ikna etmek zor olabilir belki ama hediye mediye birseyle kandirirsiniz, dusunme. Olan olmus cunku

Neleri var kuzu neleri var:)) paradan haber ver.

Belli yas araligi var tabii, bir an once yapilincada kurtuluyosun dogrusu. Ilerde buyuk sknti buyudukce yani.. ama buyuyuncede daha bilincli olur, ikna etmek zor olabilir belki ama hediye mediye birseyle kandirirsiniz, dusunme. Olan olmus cunku
Ben ikna edicegimi dusunuyorum ona guzelce anlatirim. Kesin kararlıyım yani simdi olmucak :) bende isterdim daha kucukken olmasini ama engel oldular naletler simdide ben engel oluyorum

Keske iptal etmeseydin 6 7 yas zaten tam herseyi hatirladiklari yas. Esim abileriyle toplu sunnet olmus en kucugu esim 5 yasindaymis hala aklina geldik e deliriyo o yüzden oglani erken yapmak isterdik ama aksilikler oldu 2 yasinda yaptik simdi hiccc bise hatirlamiyo kuzeni 9 yasinda sunnet oldu cocuk oyle çok agladi ki oglum ben sunnet olmicam die agladi bizde dedik sen oldun bile birdaha olmicaksin kuzum gozunu siliyo birde gulumsuyordu askim yaa en iyisi kucukken

Keske iptal etmeseydin 6 7 yas zaten tam herseyi hatirladiklari yas. Esim abileriyle toplu sunnet olmus en kucugu esim 5 yasindaymis hala aklina geldik e deliriyo o yüzden oglani erken yapmak isterdik ama aksilikler oldu 2 yasinda yaptik simdi hiccc bise hatirlamiyo kuzeni 9 yasinda sunnet oldu cocuk oyle çok agladi ki oglum ben sunnet olmicam die agladi bizde dedik sen oldun bile birdaha olmicaksin kuzum gozunu siliyo birde gulumsuyordu askim yaa en iyisi kucukken
Kiyamam ya. Doktorlarda onermiyor ama 2 ila 6 yas arasi

kk hayatımın küçük bir kısmını alıyor, hayatım buraya ayırdığım 20 dakikadan ibaret değil :halay: 2 yıldır üyeyim mesaj sayıma bakarsınız.
çok mutlu giden bir hayatım var şükür,beni çok seven, gözümün içine bakan bir aşkım var, ara ara araştırdığım bütün kitaplarını okumaya gayret ettiğim yazarlar var, mesela dün sinemaya joker geldi onu izlemeye gidicem, gezi planlarım var, çok sevdiğim ve başarılı olduğum bir mesleğim var, tr şartlarında gayet hoş bir gelirim var, ailemle çok güzel ilişkim var, bunlara sahipken sanırım aklıma makbulelik yapmak gelmiyor. hayatımda tek bir eksiğim çocuk kaldı, o da nasibimdeyse olur.

kıskananlar olabilir o komedi hallerini, ama bana sadece komik geliyor.
Yok ama illa kıskanıyor olmanız lazım 😂 Sünnet düğünün de gelinlik giyemeyecek olmanız çok içinize oturuyor itiraf edin lütfen.
Not: İroni içerir.

Yok ama illa kıskanıyor olmanız lazım 😂 Sünnet düğünün de gelinlik giyemeyecek olmanız çok içinize oturuyor itiraf edin lütfen.
Not: İroni içerir.

ahaha cidden hayatımın tek amacı buydu çok deşifre ettim hislerimi heralde, hatta bir de twerkçü getirmişlerdi geçen gördüm nette, bir sünnete, ortadan çatladım, benim niye böyle sürreal bir hayatım yok diye.
eskiden kadınlar çocuk doğuruyordu anne oluyordu, şimdi prenses ve şehzade doğurup kraliçe oluyolar :halay:

Back
X