cidden ailesinde birşey görmemiş, kısıtlı imkanlarla büyümüş tipler ya da bakın ben çok zenginim havası vermek isteyen tipler yapıyor bunu.
kadının evde yiyecek ekmeği yok bir kere bir yere gidiyor 40 kere paylaşıyor, asgari ücretle çalışıyor kredi çekerek nedimeli organizasyonlu kına yapıyor, çocuğuna mama almak için borç para isteyen diş buğdayı partisi yapıyor kendine abiye alarak, bunlar çevrede duyduğum şeyler.
öyle çok tüketen bir toplum olduk ki sadece bir fotoğraf karesi için, herkes birbirinden geri kalmayayım diye batağa gidiyor.
geçen avm de iki satış görevlisi kızın konuşmalarına denk geldim kına tahtının parasını nişanlımdan aldım falan diyodu, benim haberdar bile olmadığım şeyler bunlar. kına gelenek hadi herkes yapıyor ama taht, nedime,organizasyon, bindallılar kaftanlar ayrı ayrı falan gereksiz ötesi şeyler. gerçekten hayatsız ve amaçsız olmak lazım.
millet partylemeye nasıl aç kalmışsa yüzyıllardır hepsini onyılda çıkarıyolar. bi on yıla kadar da herkes saçmalığını farkedip fotoğraflarından utanacak