Sünnet

cimcime128

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
73
36
623
39
Kızlar oğlum beş yaşında ve sünnet olmadı daha malesef.o kadar pişmanım doğar doğmaz yada daha bebekken yaptirmadigimiza.suan ondan çok ben korkuyorum nerdeyse.oğlum çok piypiriklidir benim nasıl ikna edip sünnet olucak hiç bilmiyorum yada sünnettensonra bize acıyor cis yapmam diye yasattikları şu anda gözümün önünden geçiyor. Ben 2 ile 6 yaş aralığında yaptırmanin psikolojik açıdan iyi olmadigini duymuştum. Aranızda oglunu sünnet ettiren annelerin tecrübelerine ihtiyacım var bu yaşlarda sünnet yaptıran anneler durumla nasıl başa çıktılar acaba?

Benim oğlum ve amcasının oglu 6.5 yaşında oldu sunneti.önce hastanede lokal anestezi ile yaptiracsktik,eşimin ve kaybının biz çocuklari uyutturmayiz demeleri üzerine ameliyat hane kapısından döndük.akşamına klemp yöntemi ile evde yaptırdık.
İllaki ağrıyor diyecek.yas konusunda ben 6 yaşı bekledim.zaten az kalmış,bir sene daha bekle.en azından içinde pişmanlık olmaz,beklesrmiydim diye.
Ben sünnet olacağını öyle çok dallandirmadim.hatta 1-2 gün önce öğrendi.o yüzden de kafasında çok kurgu lamadi.eltim önceden hazırlama amaçlı anlatmıştı oğluna.çocuk daha gergindi ve huzursuzdur.iki cociuk yanyana olunca çok oynadı 10 gün sürdü iyileşme.genelde daha çabuk iyilediyorlat.

neden acele ediyorsun ki, okula başlayınca yaptır 8 yaşlarında, psikolojik olarak daha sağlıklı olur, hep arkadaşlarıda o yaşlarda olacağından ona iyi gelir bu durum, düğünlerine falan gidersiniz

Ben 1 yasinda yaptirdim valla ne oglum ne ben anlamadik sunnet oldugunu.yani oyle problemsiz gecti sunnet olayimiz.1 haftada da iyilesti.bi daha oglum olursa onu 40'i cikinca hemen yaptirmayi dusunuyorum.iyi oluyo oyle.ne onlar anliyo ne oldugunu ne sen anliyosun

Ben de 5,5 yasında yaptırdım ben de sizin gibi çok tedirgndim ama Allahıma şükürler olsun cok rahat atlattık. İlk önce çevirmenizde sünnet yaptıran es dosttan iyi bir doktor araştırın doktorun cocuğa yaklaşımı işinin ehli olması bence önemli ben istanbuldayım isterseniz doktorumu tavsiye edebilirim. Ben ameliyat olmasını istemedim normal yaptılar işlemden önce bir ilaç içirdiler oğlum sarhoş gibi oldu güldü eğlendi 4 gün sonra kır sünnetiydi duvar bile tırmandı bence yaptırın çıksın aradan. He birde sunu belirteyim ilk 2 gün çocuk kesinlikle kalkmasın ben oğlumu hep kucağımda taşıdım hiç ağrı kesici bile vermedim ne şişti ne de ağrısı oldu

Bekleyin . Ben 2 gunlukken yaptirdim. Eger yaptirmasaydim 8 yasina kadar beklerdim.

İki tane erkek kardeşim var annemler ikisinide 5 yaşında yaptırdılar , ve hatırladığım kadarıyla ikiside hiç sıkıntı yaşamadı , çabuk iyileşmişlerdi fazla sürmemişti en fazla bir haftada falan toparlamışlardı. Ortanca kardeşim evde sünnet olmuştu, küçük kardeşimde klinikte ama ikisinide anestezi yapmamışlardı. Ki şuanda hamileyim ve kısmetse oğlum olacak bende beş yaşında yaptırmayı planlıyorum. Kendi kardeşlerimde gördüğüm kadarıyla daha rahat oluyor..

Oğlum 4 yaşında uzun süre araştırdım ve bir doktor buldum herkesin memnun olduğu. Önce oğlumu ürolojiye götürdüm kesilmesinden korkusu vardı babamızın Gereksiz şakaları yüzünden oğlum doktor sadece bakacak dedim. Doktor muayene etti. Çıktık tabi böylece oğlumla aramızda güven oluştu. Sonra doktora anestezi şekli nasıl olmalı dedim kesinlikle uyutulmalı ben yaparım ama çocuk yaşından dolayı etkilenir siz bilirsiniz dedi. Bu arada genel anesteziyi sünnette sadece hava vererek yapan bir hastane yani ameliyatdaki gibi damardan narkoz verip solunum cihazı vs takilmıyor sadece çocuk uyuyor. Bunuda her hastane yapmıyor bilginiz olsun araştırmak sormak gerek. Sonra oğluma yeni bir oyuncak aldık Dr hadi üfleyerek patlat balonu dedi zaten çok şeker bir doktor oğlum da nefes alıp vermeye başladı ve uyudu. Sünneti izledik. Sonra hemen uyandı ama gülerek. Uyandıktan 15 dak sonra lokal anestezi etkisi geçer ozaman acıyabilir dedi Dr. Bekledik ama acı falan yok. Ağrı kesici verdik. Eve gelince pipisini görüp korkmasın diye 3 gün karanlıkta yada dikkatini başka yöne çekerek yaptırdık. Sadece 1 kere 5 _ sn açıyor diye ağladı bizde hemen eğlenceli bişeyler yaptık güldürdük. Bu arada iyileşene kadar sünnet kilo du giydirdim. Yani sünnette hemen sonra yatağında videosu car sırıtarak ben sünnet olduuum diyor. Çok korktum ama yersizmiş. Ama doktorun etkisi büyük. Bu arada akşam üzeri sünnet oldu gece bir kere kalkıp azıcık yürüdü ertesi sabah ayaklandı sonraki gün koltuk tepelerinden topladım.

Kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattı niz gerçekten çok tedirgindim bende doktor araştırmaya başlamalıyım artık ..cikom bu hastane istanbulda mi mumkunse adını öğrenebilir miyim ....sen makas evet doktorun adını verebilirsen sevinirim

Doktor
Avcılar Hospital hastanenin adı istanbul Avcılar'da doktorun adı özgür Yücel diye hatırlıyorum. Ben hiç kontrole gitme gereği duymadım olabilecek yapılacak ne varsa sünnet esnasında doktor anlattı hatta çocuk uyuduğu için sünnet esnasında ne yapıyorsun bize sesli anlattı şimdi deriyi alıyorum kanama yapmaması için damar uçlarını yakiyorum şurayı dikiyorum gibi. hala oğlum kesildiğini bilmiyor okadar acısız atlattı yani.

Son düzenleme:
Ben 1.5 yaşında alis klamp ile yaptırdım anestezi almasını istemedim ve konuştuğum herkes sünnetçinin bu konuda daha ii olduğunu söyledi sünnetçiden çıktık koşarak gitti bence 1-2 yıl daha bekleyin azcık daha bilinçlensin önceden smylemeyin ki kafasında kurgulamasın

Merhaba Hanımlar oğlum 4.5 aylık geçen hafta Sünnet oldu. Öğle uykusu sırasında gayet acısız ve kansız bir operasyon geçirdi. Şükürler olsun. www. narkozsuzsunnet.com adresini incelemenizi tavsiye ediyorum. Opr. Dr. Gürsel Ateş . Biz bu siteyi inceledik ve İstanbul dan Antalya ya günü birlik gidip geldik sırf bu iş için. Eğer imkan sahibi iseniz hiç durmayın. İnanın çok memnun kalacaksınız. Ben ki hiç kıyamıyordum yavruma. Ama o kadar acısız ve kolay oldu ki evladıma herhangi bir travma yaşatmadığım için çok mutluyum. Bir oğlum daha olsun bir daha Gürsel Bey e sünnet ettiririm. Lütfen siteyi inceleyin. Antalya da yaşayanlar hiç durmasın. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Lütfen endişelenmeyin. Tabi eğer Gürsel Beyi tercih edecekseniz :)) şimdiden geçmiş olsun :))

Sevgili Anneler ... Biricik oğullarımızın sünnet zamanı geldiğinde derin bir heyecan kaplar benliğimizi...Sünnet operasyonu nerede yapsak ? Biricik oğlumuzun erkekliğe ilk adımını atacak elit yer neresi ? Pasta , İçecekler , Video , Davetiyeler , Müzik , Taht ve bir çok istediğiniz harikulede şeyleri ayrı ayrı yapmak , araştırmak ne kadar zor değil mi?

Sünnet Masal Diyarı ekibi bu organizasyonu yepyeni bir farklılıkla uygun fiyatlarla sunuyor. Şöyle ki ; Biricik oğlunuzun sünnet operasyonunu tam teşekküllü hastanede Çocuk Cerrahı Uzmanına yaptırıyor... Hotel Boursier 'deki salonlarında sünnet düğününü, kınasını gerçekleştiriyor.. Salon süslemelerini de yapıp , misafirlerinize pasta ve içecekleri de sunuyor. Bu yazdıklarımı da sadece 2000 TL gibi bir tutara gerçekleştiriyor. Profesyonel ekip ; davetiyeleri istediğiniz gibi yaptırıp , video çekimini , Dj 'ini , Fotoğraf çekimini , Yeniçeri , Sünnet tahtını da hizmetlerinde ayrıca yapabilmekte...

Sünnet düğünü, kınası yemekli olsun diyorsanız ; çok ekonomik fiyatlarla da muhteşem yemekleri sizlere ve konuklarınıza sunuyor..

Biricik oğlunuzun , sizlerin , konuklarınızın ve oğlunuzun arkadaşlarıyla masal tadında yaşatacaklarından şüpheniz olmasın.. (tavsiye)

Salon Mecidiyeköy'de , Açık-Kapalı Otoparkları da mevcut... Kaliteyi rüya tadında yaşamak ve yaşatmak için iletişime geçip bilgi almanızda fayda var derim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…