- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 623
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
-
Oğlum 4 yaşında uzun süre araştırdım ve bir doktor buldum herkesin memnun olduğu. Önce oğlumu ürolojiye götürdüm kesilmesinden korkusu vardı babamızın Gereksiz şakaları yüzünden oğlum doktor sadece bakacak dedim. Doktor muayene etti. Çıktık tabi böylece oğlumla aramızda güven oluştu. Sonra doktora anestezi şekli nasıl olmalı dedim kesinlikle uyutulmalı ben yaparım ama çocuk yaşından dolayı etkilenir siz bilirsiniz dedi. Bu arada genel anesteziyi sünnette sadece hava vererek yapan bir hastane yani ameliyatdaki gibi damardan narkoz verip solunum cihazı vs takilmıyor sadece çocuk uyuyor. Bunuda her hastane yapmıyor bilginiz olsun araştırmak sormak gerek. Sonra oğluma yeni bir oyuncak aldık Dr hadi üfleyerek patlat balonu dedi zaten çok şeker bir doktor oğlum da nefes alıp vermeye başladı ve uyudu. Sünneti izledik. Sonra hemen uyandı ama gülerek. Uyandıktan 15 dak sonra lokal anestezi etkisi geçer ozaman acıyabilir dedi Dr. Bekledik ama acı falan yok. Ağrı kesici verdik. Eve gelince pipisini görüp korkmasın diye 3 gün karanlıkta yada dikkatini başka yöne çekerek yaptırdık. Sadece 1 kere 5 _ sn açıyor diye ağladı bizde hemen eğlenceli bişeyler yaptık güldürdük. Bu arada iyileşene kadar sünnet kilo du giydirdim. Yani sünnette hemen sonra yatağında videosu car sırıtarak ben sünnet olduuum diyor. Çok korktum ama yersizmiş. Ama doktorun etkisi büyük. Bu arada akşam üzeri sünnet oldu gece bir kere kalkıp azıcık yürüdü ertesi sabah ayaklandı sonraki gün koltuk tepelerinden topladım.Kızlar oğlum beş yaşında ve sünnet olmadı daha malesef.o kadar pişmanım doğar doğmaz yada daha bebekken yaptirmadigimiza.suan ondan çok ben korkuyorum nerdeyse.oğlum çok piypiriklidir benim nasıl ikna edip sünnet olucak hiç bilmiyorum yada sünnettensonra bize acıyor cis yapmam diye yasattikları şu anda gözümün önünden geçiyor. Ben 2 ile 6 yaş aralığında yaptırmanin psikolojik açıdan iyi olmadigini duymuştum. Aranızda oglunu sünnet ettiren annelerin tecrübelerine ihtiyacım var bu yaşlarda sünnet yaptıran anneler durumla nasıl başa çıktılar acaba?
Avcılar Hospital hastanenin adı istanbul Avcılar'da doktorun adı özgür Yücel diye hatırlıyorum. Ben hiç kontrole gitme gereği duymadım olabilecek yapılacak ne varsa sünnet esnasında doktor anlattı hatta çocuk uyuduğu için sünnet esnasında ne yapıyorsun bize sesli anlattı şimdi deriyi alıyorum kanama yapmaması için damar uçlarını yakiyorum şurayı dikiyorum gibi. hala oğlum kesildiğini bilmiyor okadar acısız atlattı yani.Kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattı niz gerçekten çok tedirgindim bende doktor araştırmaya başlamalıyım artık ..cikom bu hastane istanbulda mi mumkunse adını öğrenebilir miyim ....sen makas evet doktorun adını verebilirsen sevinirim
Kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattı niz gerçekten çok tedirgindim bende doktor araştırmaya başlamalıyım artık ..cikom bu hastane istanbulda mi mumkunse adını öğrenebilir miyim ....sen makas evet doktorun adını verebilirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?