Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlum 4.ayında sünnet oldu.çan yöntemide deniyor.klipsle oldu.narkoz verilmiyor.dikiş falanda olmuyor.inanılmaz rahat bi yöntem.doktorunun kucağında gitti 20 dk sonra geldi.hiç kan falanda yoktu bezinde.klipsin üzerine kaka bile yapsa sorun olmadı.4-5 günde herşey bitti. çok şükür.bence daha fazla bekletmeyin.
Merhaba, ben de dogacak ogluma yaptirmayi dusunuyorum. Ankara da yasiyoruz. Kime, ne karada yaptirdiniz paylasir misiniz? Tesekkur ederim.benim oğlum 4.ayında sünnet oldu.çan yöntemide deniyor.klipsle oldu.narkoz verilmiyor.dikiş falanda olmuyor.inanılmaz rahat bi yöntem.doktorunun kucağında gitti 20 dk sonra geldi.hiç kan falanda yoktu bezinde.klipsin üzerine kaka bile yapsa sorun olmadı.4-5 günde herşey bitti. çok şükür.bence daha fazla bekletmeyin.
FARKLI Bİ BAKIŞ AÇISI.Ben sunnet olmus tecrubeli erkeklere sorarak kucuk bir arastirma yaptim hepsi buyuyunce yaptirin dedi erkekler o ani guzel bir ani ve erkeklige adim olarak goruyorlar bana da mantikli geldi buyuyunce yaptirmayi ddusunuyorum Inşallah
benim oğlum 4.ayında sünnet oldu.çan yöntemide deniyor.klipsle oldu.narkoz verilmiyor.dikiş falanda olmuyor.inanılmaz rahat bi yöntem.doktorunun kucağında gitti 20 dk sonra geldi.hiç kan falanda yoktu bezinde.klipsin üzerine kaka bile yapsa sorun olmadı.4-5 günde herşey bitti. çok şükür.bence daha fazla bekletmeyin.
benimde ilk oğlum ilk bebeğimdi.ama büyüyünce bize teşekkür etceklerBu yöntemi devlet hastaneleri uyguluyor mu narkozsuk bebişinin canı acımamış mı benimde 7 aylık bir oğlum var yaptırmayı düşünüyorum ama canı yanacak diye çok endişeliyim sonuçta ilk göz ağrım
EVET BENCEDEbenim tüm tanıdıklarım narkozsuz yaptırdı. büyük ameliyat olsa neyse sünnet için ne koklatacaksınız o gazı çocuklarınıza. internetten bakın narkozsuz sünnet yazınca bir sürü yer çıkıyor..