• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet

ugurs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
3
0
36
İzmir
Slm eşimin inadı yüzünden bugüne kadar oğlumu sünnet ettiremedim oğlum 27 aylık ve ben sünnet yaptırmak istiyorum yorumlarınızı alabilirmiyim teşekkürler

benim oğlum 4.ayında sünnet oldu.çan yöntemide deniyor.klipsle oldu.narkoz verilmiyor.dikiş falanda olmuyor.inanılmaz rahat bi yöntem.doktorunun kucağında gitti 20 dk sonra geldi.hiç kan falanda yoktu bezinde.klipsin üzerine kaka bile yapsa sorun olmadı.4-5 günde herşey bitti. çok şükür.bence daha fazla bekletmeyin.

benim oğlum 4.ayında sünnet oldu.çan yöntemide deniyor.klipsle oldu.narkoz verilmiyor.dikiş falanda olmuyor.inanılmaz rahat bi yöntem.doktorunun kucağında gitti 20 dk sonra geldi.hiç kan falanda yoktu bezinde.klipsin üzerine kaka bile yapsa sorun olmadı.4-5 günde herşey bitti. çok şükür.bence daha fazla bekletmeyin.

Evet bende yaptırmak istiyorum fakat altı yaş sonrası yaptırılması gerekiyor muş iki ile altı yaş arası cocugu n cinsel ggelişmi etkilenmiş deniyor

Merhaba, ben de dogacak ogluma yaptirmayi dusunuyorum. Ankara da yasiyoruz. Kime, ne karada yaptirdiniz paylasir misiniz? Tesekkur ederim.

Ben sunnet olmus tecrubeli erkeklere sorarak kucuk bir arastirma yaptim hepsi buyuyunce yaptirin dedi erkekler o ani guzel bir ani ve erkeklige adim olarak goruyorlar bana da mantikli geldi buyuyunce yaptirmayi ddusunuyorum Inşallah

Ben sunnet olmus tecrubeli erkeklere sorarak kucuk bir arastirma yaptim hepsi buyuyunce yaptirin dedi erkekler o ani guzel bir ani ve erkeklige adim olarak goruyorlar bana da mantikli geldi buyuyunce yaptirmayi ddusunuyorum Inşallah
FARKLI Bİ BAKIŞ AÇISI.
OLABİLİR TABİ.BEN 4.AYINDA YAPTIRDIM.NASİPSE 6-7 YAŞLARINDADA DÜĞÜNÜNÜ YAPARIZ.
NE ZAMAN NASIL OLURSA OLSUN HAYIRLISI VE SAĞLIKLISI OLSUN İNŞALLAH.....

Narkoz verilmedi mi? Bebişinin canı acımamış mı ya benimde 7 aylık oğlum var sünnet sünnet diyp duyuyorlar sağdan soldan duyduklarımda hiç hoş değil lu yöntemi biraz ayrıntısıyla anlatır mısın ?

Bu yöntemi devlet hastaneleri uyguluyor mu narkozsuk bebişinin canı acımamış mı benimde 7 aylık bir oğlum var yaptırmayı düşünüyorum ama canı yanacak diye çok endişeliyim sonuçta ilk göz ağrım

yok canım sadece bi uyuşmayla hallediyorlar.sonra pipiyi geri sıyırıp boru gibi bişey takıyorlar.üstteki pipi derisini o borunun üzerine geçirip hepsini bi klipsle sıkıştırıyorlar.böylece üstteki fazla deri yiyice sıkışıp neredeyse kansız kalıyor.onuda borunun üzerinden sanırım bistüri gibi bişeyle kesiyorlar.ve inan o kadar düzgün bi kesiş oluyorki resmen çizim gibi görünüyor.kesilen derinin dibinden klips sıkıştırdığı için bebek isterse üzerine kaka yapsın etkilenmiyor bile.zaten 15 dk sonra doktorun kucağında geldi.bakına bakına.bezini hemen takmışlar.ama biraz ürkmüş tabi.doktor dolveni saat hesabı yaparak verdi.ne gece ağlaması ne gündüz mızmızlığı hiç bişey olmadı.bi kaç gün sonrada klipsi çıkarmaya gittik.
bezinin fotoğrafını çekmiştim.inan kan bile yoktu.
kesinlikle tavsiye derim.çok çok rahat.biz özelde yaptırdık.devleti bilmiyorum canım.ama geç kalmadan yaptır.bebek oldukları için anlamıyorlar.ileride ellemek iterler falan sıkıntı

Bu yöntemi devlet hastaneleri uyguluyor mu narkozsuk bebişinin canı acımamış mı benimde 7 aylık bir oğlum var yaptırmayı düşünüyorum ama canı yanacak diye çok endişeliyim sonuçta ilk göz ağrım
benimde ilk oğlum ilk bebeğimdi.ama büyüyünce bize teşekkür etcekler

Bende 2 yaşındayken oğlumu plastik klipsle sünnet yaptırdım.gece çığlık atarak uyandı,pipisi mosmordu..klipsi takan doktora ulaşamayınca hastaneye götürdük.orda bir çocuk cerrahı klipsin tıpkı yüzük gibi pipiyi boynunda sıkıp morarttığını söyleyerek klipsi kesip çıkarttı.biraz daha geç kalsaydınızidrar yaptığı kanal kesilirdi dedi..bizim içi,n çok sancılı bi süreçti,iyileşmesi günler sürdü..biraz araştırınca doktor sami ulus hastanesinde bir çocukta bu yöntemle idrar borusu kesilmiş.ameliyatla düzeltmişler bunu yayında yapmışlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aday çok geçmişler olsun canim.nazil büyük bi risk aman allahim.çok sukurki birşey olmadi dimi.çocuğun allah korusun tumyasamini etkileri.aman allahim.neyseki biz boyle birşey yaşama mistik.özelde yapilmisti.çocuk cerrahi çok iyiydi.tavsiye üzerine gitmistik.çok sukur

benim tüm tanıdıklarım narkozsuz yaptırdı. büyük ameliyat olsa neyse sünnet için ne koklatacaksınız o gazı çocuklarınıza. internetten bakın narkozsuz sünnet yazınca bir sürü yer çıkıyor..

Hatta ismini yazamayacağım kullanıcı adı gri olan üyelerin tümü :)

Sevgili Anneler ... Biricik oğullarımızın sünnet zamanı geldiğinde derin bir heyecan kaplar benliğimizi...Sünnet operasyonu nerede yapsak ? Biricik oğlumuzun erkekliğe ilk adımını atacak elit yer neresi ? Pasta , İçecekler , Video , Davetiyeler , Müzik , Taht ve bir çok istediğiniz harikulede şeyleri ayrı ayrı yapmak , araştırmak ne kadar zor değil mi?

Sünnet Masal Diyarı ekibi bu organizasyonu yepyeni bir farklılıkla uygun fiyatlarla sunuyor. Şöyle ki ; Biricik oğlunuzun sünnet operasyonunu tam teşekküllü hastanede Çocuk Cerrahı Uzmanına yaptırıyor... Hotel Boursier 'deki salonlarında sünnet düğününü, kınasını gerçekleştiriyor.. Salon süslemelerini de yapıp , misafirlerinize pasta ve içecekleri de sunuyor. Bu yazdıklarımı da sadece 2000 TL gibi bir tutara gerçekleştiriyor. Profesyonel ekip ; davetiyeleri istediğiniz gibi yaptırıp , video çekimini , Dj 'ini , Fotoğraf çekimini , Yeniçeri , Sünnet tahtını da hizmetlerinde ayrıca yapabilmekte...

Sünnet düğünü, kınası yemekli olsun diyorsanız ; çok ekonomik fiyatlarla da muhteşem yemekleri sizlere ve konuklarınıza sunuyor..

Biricik oğlunuzun , sizlerin , konuklarınızın ve oğlunuzun arkadaşlarıyla masal tadında yaşatacaklarından şüpheniz olmasın.. (tavsiye)

Salon Mecidiyeköy'de , Açık-Kapalı Otoparkları da mevcut... Kaliteyi rüya tadında yaşamak ve yaşatmak için iletişime geçip bilgi almanızda fayda var derim ...

Back
X