sünnet!

lozen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
364
241
33
Kızlar 7 aylik oglum sünnet oldu 2 gün önce çişini yapmadan 5 10 dk önce iç çeke çeke inlemeye başlıyor sonra çişini fazla tazyikli bi şekilde 3 4 kere yapıyor ve yaparken aglamaktan katılıyor bezi de eskisi gibi sismiyor yani eskisi gibi çişini çok yapmıyor böyle sorun yaşayan var mı bugün hastaneye gidicez ama çok korkuyorum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Normal bisey. Daha cok yeni. Doktor agri kesici verebilir. Allah sifa versin hmen iylessin insallah. 2 yigenim ayni gun sunnet oldu kivrana kivrana gezdi gunlerce. Ama iyi yapmissiniz en erkenden yapilmali sunnet. Iyikide beklememizsiniz. Bi kuzenim 7 aylikti galiba digeride 2 yasindaydi. Keske dedik 2 yasindaki yigenimide kucukken hic beklemeden yaptirsaydik. Acisindan yurumek istedi saga sola, o dahada canini yakmisti. 7 aylik yigenimn pipisi yuruyemedigi icin daha cabuk iylesti.
Gecmis olsun.

bezini eskisi gibi doldurmamasi beni korkuttu aslında çok teşekkür ederim sagolun

Etrafında bant var mı tuvaletini yaparken, eğer bant ıslanırsa ameliyat yeri acıyor olabilir ıslandığı için...

Cis yapınca yanıyordur cok normal.

Çişini tutuyor olabilir...benim oğlumda 18 aylikken olmuştu gece sürekli altini değiştirmeye kalkiyordum kuruydu 1 hafta böyle sürdü sonra yapmaya devam etti...

Birde suanda daha sik altini alıyorsundur o yüzden belki az olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…