- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
YouTube’da belki bu tür Videolar vardır araştırın benceMerhaba herkese
Malesef 1 hafta sonra işimle ilgili kalabalık bir etkinlikte sunuculuk yapıcam malesef diyorum çünkü daha önce hiç yapmadım korkuyorum
Daha öncesinden yapabileceğimi söylemiştim ama şimdi iş ciddiye binince pişman oldum biraz
Bu tür bir tecrübesi olanlar yardımcı olabilir misiniz nelere dikkat edeyim biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Neden bilmiyorum. Aklıma "Olacak o kadar" da ki Levent Kırcanın sarhoş tiplemeleri geldiPassiflora diye bitkisel bi sakinlestirici surup var. Ondan alin cicek gibi olursunuz ne heyecan ne bi sey :)
HahahaNeden bilmiyorum. Aklıma "Olacak o kadar" da ki Levent Kırcanın sarhoş tiplemeleri geldi
Nerde satılıyor:)Passiflora diye bitkisel bi sakinlestirici surup var. Ondan alin cicek gibi olursunuz ne heyecan ne bi sey :)
Harika bi fikir:)Rahatlamak için seyircilerin çıplak olduğunu ya da yetişkin kostümü giydirilmiş bebekler/köpekler kediler filan olduğunu düşünün. Sizi ne güldürüp rahatlatıcaksa yani.
Evet öyle bide utanmasamNe güzel bi fırsat sizin için kendinizi olayın akışına bırakın bide kim ne der ne düşünüyodur şimdi diye düşünmeyin bittikten sonra ne kadar rahatlıyacağınıza odaklayın kendinizi şimdiden başarılar
Sunuculuk filan yapmiycam ama durduk yere kullanasim geldiHahahamisafirleri öpüjeem diye darlamayin sonra
Şaka bi yana suruptan sonra siz ayni siz kaliyorsunuz sadece heyecani aliyor pambık gibi olursunuz:))
Tabi evde deneyin once carpiyo mu carpmiyo mu bakmak lazim:)
29 ekimde lisede siir okumustum. Cok tutkuyla okumusum mikrofon da fazla yaklasinca biraz cizirti oldu haliyle kafami kaldirip baktigimda millet kulagini kaptiyordu okul mudurude kalkti gitti mikrofonu fazla yakin tutma benceMerhaba herkese
Malesef 1 hafta sonra işimle ilgili kalabalık bir etkinlikte sunuculuk yapıcam malesef diyorum çünkü daha önce hiç yapmadım korkuyorum
Daha öncesinden yapabileceğimi söylemiştim ama şimdi iş ciddiye binince pişman oldum biraz
Bu tür bir tecrübesi olanlar yardımcı olabilir misiniz nelere dikkat edeyim biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Ya gülmekten konuşamazsaRahatlamak için seyircilerin çıplak olduğunu ya da yetişkin kostümü giydirilmiş bebekler/köpekler kediler filan olduğunu düşünün. Sizi ne güldürüp rahatlatıcaksa yani.
Ben ilaç almanızı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz, ilaç alacak kadar gözünüzde büyütmezseniz zaten ilaca da gerek kalmazNerde satılıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?