Sunuculuk

Olabildiğince kendını kasmadan gayet normal konuşma sesinle hızlıca degıl orta tonda anlaşılır şekilde ifade etmeye çalış.
Sanki bu insanlar senın için toplanmış bır çözüm bulmuşsun birseylere ve bunu farketmelerıni saglayacaksın. Ve gulumse herkesinde sana gururla baktıgını düşün.

Sürekli bu durumu düşünmeyin, olayı akışına bırakın, zaten elinizde notlarınız olur, doğaçlama gelişsin bir şeyler, kendiniz gibi davranın, yapmacık olmayın.Dört yıl radyo programcılığı yaptım, muhabirin gelmediği bir hafta da tv muhabirliği yaptım.Akışına bırakırsanız daha kolay olur.

Size soru sorulmayacaksa gerilmeye gerek yo calisin elinizden geldigince olur gider
Yok soru sorulmayacak

Çok tşk ederim
Evde bol bol pratik yapmayı düşünüyorum akşamları
Kalabalık ve birçok önemli konuşmacı okacak farklı kurumlardan üniversitelerden...
Yani aslında sunmak bişey değilde mesela anons ettiğim konuşmacı gelmediyse yada gecikirse dutumu nasıl kurtarıcam onu bilmiyorum
Bide mikrofon kullanmadım hiç onunlada alıştırma yapsam iyi olurdu

Korkmayın. İşin püf noktası insanları çok da takmamakta.

Bu korku değil, sadece heyecan diye düşün. ( This not fear; this is excitement; I am excited for trying something new)

Yeni bir tecrübe, heyecan güzel şeydir,;kendimi geliştirmek, sınırlarımı zorlamak, yeni bir ben gözlemlemek süper heyecanlı bişey...korku değil, korku çok farklı bişey; heyecan, maceraa diye düşünmeye devam. Inanın bu dediğime, hem doğru zaten, hem de çok faydası olacak

Hepiniz çok sağolun desteğiniz için o kadar strese girdim ki gidip ben yapamycam demek istedim ama olmadı çünkü söz verdim bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…