Sunum heyecanım

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.072
798
33
Arkadaşlar :) haftalardır çalıştıgım ve ortalamamı çok etkileyecek ve hocanın benden beklentilerinin yüksek olduğu ödevimi yarın sınıfa sunucam ama çok heyecanlıyım 2 tanede vizem var bu heyecanı nasıl atlatırım sunarken nasıl rahat olabilirim:)

benim yöntemim konuya iyi hazırlanmak :) başlangıçta her zaman heyecanın fazla olur ama eğer konuya iyice hakimsen kendine olan güvenin artar bence :) sadece hocaya değil sınıftaki diğer arkadaşlarınla da göz teması kur sesini yüksek tutmaya çalış :)

konuya hakimim allahtan o varda sınıfta ilk ben sunuyorum kalbim çarpıyor:)

sınıftaki tüm öğrenciler sunum yaparken senin gibi olacak merak etme.

benim de yanaklarım kızarırdı sunum yaparken

ben öğrencilik hayatımın son sunumunu geçen perşembe yaptım , derslerimiz hep öyle sunumlarla geçti tabi ki ilki kadar heyecanlı olmasam da sonuncusunda bile çok heyecanlandım :) dolaşabiliyorsan sınıfta dolaş hocalar değerlendirirken kontrol listesi kullanıyor ve ölçütlerden biri de sınıf içinde dolaştı mı :) :)

hocada saolsun sınıfa öyle konuştuki tuğçeden çok şey bekliyorum bu konuda tecrübesi var diye yanı anlatacagım konudan bahsediyorsun şimdi sınıfta çıkıp anlatıcam birde insanlar şuna bak bee bu mu tecrübe ne var bende anlatırdım bunu derlerse yandık:))

sınıftaki tüm öğrenciler sunum yaparken senin gibi olacak merak etme.

benim de yanaklarım kızarırdı sunum yaparken

ilk defa ben anlatıcam o yüzden de heyecan var tabi birde herşey üüst üste geldi 2 sınav sunum birde burnumun kenarında sivilce:))

kendinden emin ve rahat ol tuğçe
madem konuya da hakimsin..
ama bir psikolojiyle tahtada jet gibi anlatılır bi an önce bitsin diye,kasıtlı birşey değildir beynin "bitse de gitsek" modudur:)
böyle bi durumla karşılaşmamak için ön sırada oturan bi yakın arkadaşına "hızlanırsam beni uyar" diyebilirsin,baktın arkadaşın kaş göz ediyo derin bi nefes alıp kendine çekidüzen verebilirsin...
ama dediğim gibi,önemli olan rahat olmak...
Hadin başarılar ^^

üni 1 deyken ilk kez sunum yapacağım psikolojiye giriş dersiydi. kalktım işte kürsiye ve tam başlarken sanalyeye çarpıp yere devirdim :) herkes koptu gülmekten ben kızardım falan sonra dedim daha ne gelebilir başıma o gevşeklikle baya güzel geçmişti sunumum korkma birşey olmaz alışıyor insan sunum yaptıkça en fazla ne gelebilir ki başına.Derin nefes al ve başla gitsin gerisi seni takip eder

teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum :)

inşallah öyle olur canım çok teşekkür ederim:)

en güzeli, sen yapıp kurtulacaksın, onlar sıra gelene kadar stres olacak

valla öyle canım bencede ödevi ilk ben bitirdim hoca kontrol etti sen sun dedi bende hocam herkes bitirseydi dedim kopya çekmesinler ödevimden dedim hocada sen sun ben tuğçenin ödevini çok begendim 20 yüzerinden 20 veriyorum dicem dedi ben sun ödev görsünler dedi :) şimdi yarın sunucam yarın sınavlarda bitiyor artık sunmaya başlarlar diğer arkadaşlarımda bende ohhh en önde oturup milleti dinlicem içimden eleştiri yaparım rahat rahat:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…