- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yöntemim konuya iyi hazırlanmak :) başlangıçta her zaman heyecanın fazla olur ama eğer konuya iyice hakimsen kendine olan güvenin artar bence :) sadece hocaya değil sınıftaki diğer arkadaşlarınla da göz teması kur sesini yüksek tutmaya çalış :)
konuya hakimim allahtan o varda sınıfta ilk ben sunuyorum kalbim çarpıyor:)
ben öğrencilik hayatımın son sunumunu geçen perşembe yaptım , derslerimiz hep öyle sunumlarla geçti tabi ki ilki kadar heyecanlı olmasam da sonuncusunda bile çok heyecanlandım :) dolaşabiliyorsan sınıfta dolaş hocalar değerlendirirken kontrol listesi kullanıyor ve ölçütlerden biri de sınıf içinde dolaştı mı :) :)
sınıftaki tüm öğrenciler sunum yaparken senin gibi olacak merak etme.
benim de yanaklarım kızarırdı sunum yaparken![]()
ilk defa ben anlatıcam o yüzden de heyecan var tabi birde herşey üüst üste geldi 2 sınav sunum birde burnumun kenarında sivilce:))![]()
teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum :)kendinden emin ve rahat ol tuğçe
madem konuya da hakimsin..
ama bir psikolojiyle tahtada jet gibi anlatılır bi an önce bitsin diye,kasıtlı birşey değildir beynin "bitse de gitsek" modudur:)
böyle bi durumla karşılaşmamak için ön sırada oturan bi yakın arkadaşına "hızlanırsam beni uyar" diyebilirsin,baktın arkadaşın kaş göz ediyo derin bi nefes alıp kendine çekidüzen verebilirsin...
ama dediğim gibi,önemli olan rahat olmak...
Hadin başarılar ^^
üni 1 deyken ilk kez sunum yapacağım psikolojiye giriş dersiydi. kalktım işte kürsiye ve tam başlarken sanalyeye çarpıp yere devirdim :) herkes koptu gülmekten ben kızardım falan sonra dedim daha ne gelebilir başıma o gevşeklikle baya güzel geçmişti sunumumkorkma birşey olmaz alışıyor insan sunum yaptıkça en fazla ne gelebilir ki başına.Derin nefes al ve başla gitsin gerisi seni takip eder
en güzeli, sen yapıp kurtulacaksın, onlar sıra gelene kadar stres olacak![]()