- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
herkese merhaba...çok moralim bozuk şöyle giriş yapayım ingilizce öğretmenliği okuyorum 2 gün sonra 10dklık sunum yapmam lazım ilginç güzel ve eğlenceli herhangi bir konu olabilir demişti hoca.
bende renklerin anlamlarını konu olarak aldım sunumu hazırladım ,çalıştım ,herşeyi ayarladım..
bugün hoca örnek sunum olarak bir sunum izletti sınıfta konu ne? renklerin anlamları
gitti konum.. o kadar konunun içinde gitmiş bunu örnek vermiş ,gittim hocayla çıkışta konuştum böyle böyle ben hazırlanmıştım ama konu gitti yani dedim güldü olsun napalım senden de dinleriz artık dedi ama hoş olmuycak yani
bana şöyle 10 dk da anlatabileceğim ilgi çekici ,ilginç veya eğlenceli sunum konusu fikirleri verir misiniz sinirden resmen beynim durdu konu bulamıyorum ve 2 güne tekrardan hazırlanıp yetiştirmem lazım
bende renklerin anlamlarını konu olarak aldım sunumu hazırladım ,çalıştım ,herşeyi ayarladım..
bugün hoca örnek sunum olarak bir sunum izletti sınıfta konu ne? renklerin anlamları

bana şöyle 10 dk da anlatabileceğim ilgi çekici ,ilginç veya eğlenceli sunum konusu fikirleri verir misiniz sinirden resmen beynim durdu konu bulamıyorum ve 2 güne tekrardan hazırlanıp yetiştirmem lazım
Son düzenleme: