buyuk yarim gun okula gidiyor ama cok hasta oluyor haftada 2-3 kere gitse ne ala oluyoruz. ayrica da okula goturp getirme evde olmasindan cok daha zormus.
ucretsiz izinde oldugum icin maddiyatla ilgili kısımları yapamam.
evde cok da yalniz degilim pek cok anneye gore o bakimdan iyi sayilirim ama benim benle ilgili problemim var sanirim.
yani ben gercek manada anne olamiyorum sanirim. hani annelerde ekstra bir guc vardir ya o ben de yok gibi. sanki hala ogrenci modundayim da ekstradan cocuklarim var gibi
valla iki cocuk zormuş ya. ha bir ha iki derdim de simdi arkadaslarima diyorum.insan bir uyarir iki cocuk xor diye .
allah ıyılıgını versın ben bıtaneyle bas edemıyorum senın ıkı tane super anne degılım dıyorsun
daha ne yapıcaksın yahu daha ne olsun zaten kucuk cok kucuk bukadar zorlanman ondan dolayı bıraz buyusun , buyuk olan da okula baslar bı tık daha rahat edersın.
sımdı zor olacak ama sonra hersey duzene gırecek bılıyorsun :)
sen mukemmel bı annesın . aksını dusunme
Süper babaanne , süper anneanne yok mu ? Cnmbu iki oglumu uyutmaya calisirken buyugune söylediğim bir cumleydi. super anne dugmesine basiyorum ikinizi de uyutucam diye.
ama gercekte degil süper anne olmak standartı bile saglayamiyorum sanirim. iyice canim sıkılmaya basladi bu ise. depresyona gircem nerdeyse..
5 yasinda bir tane, 3 aylik da bir tane olmak uzere iki cocugum var. iki cocuk bana zor geldi biraz. daha fazla cocugu olana Allah yardim etsin.
kucuk cok gazli. duzenli uyuyamiyorum o yüzden. onunla.ilgilenmekten eve ve büyüğüne hic vakit ayiramiyorum.
ben mi beceriksizim diye dert etmeye basladim. ne yapmaliyim. siz nasil basa çıkıyorsunuz.
Bence sizin standartlarınız çok yüksek, onları karşılayamadığınız için de moraliniz bozuluyor.
Süper Babanın yardımıyla iş bölümü yaparak büyütürsünüz çocuklarınızı , haliyle zor tabii ama siz annesiniz Allah kolaylık ,güç ve sabırlar versin inşallah..!varsüper babaannede var. buyukle o ilgileniyor hatta genelde. ama yasli. 70 den fazla. anneanne uzak ve calisiyor
kucuk bide surekli kusuyor. ev isi olarak genelde yaptigim sey camasir yikamak bulasiklari makineye koymak arada yemek yapmak. evim asiri dağılıyor. topladigimin ertesi gun ev savas alani.
bazi kadinlar vardir mesela surekli ayakta olurlar giderken gelirken hep elleriyle bir toparlar ben o sekilde olamiyorum. o kuvveti enerjiyi bulmak istiyorum kendimde.
Yokyani boyle puf noktalar ve o enerjiye sahip olmak icin motivasyonlariniz neler onu ogrenmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?