Aynen super babadan yardim al.benim kiler biri 3 yas biri 8 bucuk aylik oldu ama nasil oldu birde bana sor.daha bebegin 3 aylik az sabret 4 ayi gecince rahatlarsin.ben artik alistim kucuk kizim emdi simdi uyudu.uyuyordu zaten ama uyandi simdi misil misil uyur oh bende yaticam birazdan.super anne olmak yerine sabirli ve sakin anne olmaya calisiyorum.uykusuzluk basa bela.gunduz brbegin uyurken sende uyu arada baba baksin oyle oyle buyuyorlar Allahin izniyle..bu iki oglumu uyutmaya calisirken buyugune söylediğim bir cumleydi. super anne dugmesine basiyorum ikinizi de uyutucam diye.
ama gercekte degil süper anne olmak standartı bile saglayamiyorum sanirim. iyice canim sıkılmaya basladi bu ise. depresyona gircem nerdeyse..
5 yasinda bir tane, 3 aylik da bir tane olmak uzere iki cocugum var. iki cocuk bana zor geldi biraz. daha fazla cocugu olana Allah yardim etsin.
kucuk cok gazli. duzenli uyuyamiyorum o yüzden. onunla.ilgilenmekten eve ve büyüğüne hic vakit ayiramiyorum.
ben mi beceriksizim diye dert etmeye basladim. ne yapmaliyim. siz nasil basa çıkıyorsunuz.
Süper anne olmaya gerek yok ki yavrularını sev yeter benimde iki tane çok zor enerjim tükeniyor onlarla ve kendimle ilgilenim yeter evin iside yemeğide aksayabiliyor hiç Bi zaman kuralcı,planlı Bi anne olmadım olamamda akışına göre yaşıyorum babadan çok yardım alıyorum ben ikisinde bırakıp kendime vakit ayırıyorumbuyuk yarim gun okula gidiyor ama cok hasta oluyor haftada 2-3 kere gitse ne ala oluyoruz. ayrica da okula goturp getirme evde olmasindan cok daha zormus.
ucretsiz izinde oldugum icin maddiyatla ilgili kısımları yapamam.
evde cok da yalniz degilim pek cok anneye gore o bakimdan iyi sayilirim ama benim benle ilgili problemim var sanirim.
yani ben gercek manada anne olamiyorum sanirim. hani annelerde ekstra bir guc vardir ya o ben de yok gibi. sanki hala ogrenci modundayim da ekstradan cocuklarim var gibi
Kendinizi böyle mükemmeliyetçi kalıplara zorlamayın, sağlığınızdan olursunuz.bu iki oglumu uyutmaya calisirken buyugune söylediğim bir cumleydi. super anne dugmesine basiyorum ikinizi de uyutucam diye.
ama gercekte degil süper anne olmak standartı bile saglayamiyorum sanirim. iyice canim sıkılmaya basladi bu ise. depresyona gircem nerdeyse..
5 yasinda bir tane, 3 aylik da bir tane olmak uzere iki cocugum var. iki cocuk bana zor geldi biraz. daha fazla cocugu olana Allah yardim etsin.
kucuk cok gazli. duzenli uyuyamiyorum o yüzden. onunla.ilgilenmekten eve ve büyüğüne hic vakit ayiramiyorum.
ben mi beceriksizim diye dert etmeye basladim. ne yapmaliyim. siz nasil basa çıkıyorsunuz.
Dun ufakla oynarken yerde uyuyakalmisimKucuk olana mamasini icirdim mutfaktaki bulasiklari makinaya dizdim.. lenslerle uyumusum onlari cikardim ortaligi toparladim mesela gecenin bu vaktinde..ne gerek varsa aslinda brz rahat olmakta fayda var..ben bu sekilde rahat ediyorum gerci aksamdan yapiyorum normalde bu islerimi ama o kdr yoruldumki dun disari cikmaktan.. 5 defa disari cikmisim aksama kdr.. okula gotur getirler ikisini tabi en kucukte her yere bizle geliyo..randevulari vardi birde.. ha birde yolda benzinim bitiyodu benzin bile almaya ugramak zorunda kaldim. Normalde benzini doldururum buyukler olur sade yanimda birlikte gidip odemeyi yapariz.. bu sefer onden siz gelmiycksiniz dedim arabada beklediler beni,, neyseki gorme mesafesine park ettim odemeyi yaptim ciktim. Yoksa hayatta ole birakamam...
Kucuk olanida surekli oyle tasimaktan elimin ici nasir tutmus :) kollarim kas yapti:) yatagi zor gordum umarim bugun daha sakin bir gun olur:)
Esinizden yardim isteseniz.bu iki oglumu uyutmaya calisirken buyugune söylediğim bir cumleydi. super anne dugmesine basiyorum ikinizi de uyutucam diye.
Haha:) yazik cocuklarda anlamiyolarki yorgunluktan..Dun ufakla oynarken yerde uyuyakalmisimtabi 2 dakikada kafama oyuncagi indirince uyandim.
Senin 3 tane miydi, hay masallah.
Niye kusuyormus büyük olan, kac yasinda?
Allah sifa versin, gecmis olsun.Haha:) yazik cocuklarda anlamiyolarki yorgunluktan..
5 yasinda cnm. Midesi yavas hazmediyormus. Hele normal cocuklar 3 ogun yer bu 2 ogune eyvallah der.. aksam iyi yediyse kahvalti etmez filan..ayni sekilde sabah yese alsam yemez:) debebi bulduk zma tam netden kaynaklaniyor bilmiyoruz devam ediyo arastirmalar cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?