- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
Sporcu kasi gibi kaslarim oldu benimKucuk olana mamasini icirdim mutfaktaki bulasiklari makinaya dizdim.. lenslerle uyumusum onlari cikardim ortaligi toparladim mesela gecenin bu vaktinde..ne gerek varsa aslinda brz rahat olmakta fayda var..ben bu sekilde rahat ediyorum gerci aksamdan yapiyorum normalde bu islerimi ama o kdr yoruldumki dun disari cikmaktan.. 5 defa disari cikmisim aksama kdr.. okula gotur getirler ikisini tabi en kucukte her yere bizle geliyo..randevulari vardi birde.. ha birde yolda benzinim bitiyodu benzin bile almaya ugramak zorunda kaldim. Normalde benzini doldururum buyukler olur sade yanimda birlikte gidip odemeyi yapariz.. bu sefer onden siz gelmiycksiniz dedim arabada beklediler beni,, neyseki gorme mesafesine park ettim odemeyi yaptim ciktim. Yoksa hayatta ole birakamam...
Kucuk olanida surekli oyle tasimaktan elimin ici nasir tutmus :) kollarim kas yapti:) yatagi zor gordum umarim bugun daha sakin bir gun olur:)
2.5 olacakti orasiCnm benim kizm 11 yasinda ve ben w.5 aylik hamileyim. Ablam 2 cocuk cok zor diyor bilmiyorum bakip gorecez insallah aspinda biraz rahatima duskunum ama burayi okuyunca da korkmadim degil yani
Yalnız değilsin canımkucuk bide surekli kusuyor. ev isi olarak genelde yaptigim sey camasir yikamak bulasiklari makineye koymak arada yemek yapmak. evim asiri dağılıyor. topladigimin ertesi gun ev savas alani.
bazi kadinlar vardir mesela surekli ayakta olurlar giderken gelirken hep elleriyle bir toparlar ben o sekilde olamiyorum. o kuvveti enerjiyi bulmak istiyorum kendimde.
tam olarak bu. ailelerimiz okumadigi araştırmadigi icin suan okuduklarimizi yeni ogreniyoruz. onlardan aldigimiz seyler degil. bazilarini da hayata geçirirken uygulamakta zorlaniyruz. buda kaygiya sebep oluyorburda gordugum bi kac konudan yola cikarak soyluyorum.malesef oyle bi zamana geldik ki eskiden aileler okumaz arastirmazdi o yuzden bilincsizce buyurdu.simdi de o kadar arastirip okuyoruz orda okuduklarimizi kendi hayatimiza uygulamaya calisiyoruz ve bunu yapamayinca da acaba ben yetersiz miyim diye kuskulaniyoruz.okuyup arastirmak tabiki guzel ama cokta kafaya takmayin.siz kendi evlatlariniz icin en iyi annesiniz.herkes super mom olmak zorunda degil.kendinizi baska annelerle kiyaslamayin.kendi cocuklariniza odaklanin yine bilgilenin ama hayatinizi o kurallar uzerinden yurutmeyin
Hahahahaha...kahkaha attim..:))))))Süper babadan yardım alıyoruz.
yani boyle puf noktalar ve o enerjiye sahip olmak icin motivasyonlariniz neler onu ogrenmek istiyorum.
okuyup arastiralim ama bunu hayatimizi yonlendirmesine izin vermeyelim.yoksa sadece kendimizi yetersiz hissetirmekten baska bi faydasi olmaz bize.ozellikle yeni nesil blogger anneler yuzunden artik herkes kendini kotu anne olarak goruyor.eskiden bende takip ederdim simdi hic takmiyorum onlari.surekli kendini oven esini cocuguna nasi iyi bi anne oldugunu gosteren kisiler hic samimi degil.hep guzel mukemmel hayatlari gosteriyorlar bizetam olarak bu. ailelerimiz okumadigi araştırmadigi icin suan okuduklarimizi yeni ogreniyoruz. onlardan aldigimiz seyler degil. bazilarini da hayata geçirirken uygulamakta zorlaniyruz. buda kaygiya sebep oluyor
Nerde yeni dogum yapmis birini boyle konusuyo duysam gorsem... demek istiyorum.. hepsi gececek hepsi :)Bende süper değil sadece anne olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum galiba. 25 günlük bi bebegim var ve alisamadim daha. ikinciyi de istemiyorum hiç. büyüyünce fikrim degisirmi bilmem. saçımı bile tarayamiyorum. kendime yetemiyorum. sürekli mizirdaniyo aksama kadar kucakta geziyoz salliyom falan aliscaz mi bilmiom moralim cok bozuluyo. daha annemlerdeyim yemek yaoma derdim de yok evime gidince nasil yapicam bilmiom. agliyo surekli mutfaga cikamiyorum. kucagimda gitsem de olmuyo evim sobali. kara kara simdi dusunyyom
Katılıyorum...Süper anne diye bir şey yoktur, elinden geleni yapan anne vardır. Süper anne olmaya çalışmak, size her defasında daha yetersiz hissettirmekten başka bir işe yaramaz. Gerçek hayatın süper anne-eş-çalışan gibi kadınlarla dolu olmadığını bilin, kendinizi yapabildiklerinizle sevmeniz gerektiğini unutmayın. Her şeyin “daha iyisi” veya “daha fazlası” olabilir. Önemli olan, sizin “elinizden gelen” ile mutlu olabilmenizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?